|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 8:44 am
Andareen Rin_Youkai Wkurza mnie gosciu z domu na przeciwko, bo mnie caly czas obserwuje neutral mrgreen w papę mu, w papę cool problem, ze on jest za duzy by udalo mi sie go skrzywdzic, ba! ja ledwo go dosiegam gonk emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 8:50 am
Rin_Youkai Andareen Rin_Youkai Wkurza mnie gosciu z domu na przeciwko, bo mnie caly czas obserwuje neutral mrgreen w papę mu, w papę cool problem, ze on jest za duzy by udalo mi sie go skrzywdzic, ba! ja ledwo go dosiegam gonk emo w siurka mu, w siurka pirate (albo w jaja xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 9:16 am
Andareen Rin_Youkai Andareen Rin_Youkai Wkurza mnie gosciu z domu na przeciwko, bo mnie caly czas obserwuje neutral mrgreen w papę mu, w papę cool problem, ze on jest za duzy by udalo mi sie go skrzywdzic, ba! ja ledwo go dosiegam gonk emo w siurka mu, w siurka pirate (albo w jaja xD) Nie sprawie mu tej przyjemnosci xp mrgreen XDDD Aaa wkurza mnie tez fakt, ze moj pies mnie ciagle gwalci scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 9:21 am
Rin_Youkai Andareen Rin_Youkai Andareen Rin_Youkai Wkurza mnie gosciu z domu na przeciwko, bo mnie caly czas obserwuje neutral mrgreen w papę mu, w papę cool problem, ze on jest za duzy by udalo mi sie go skrzywdzic, ba! ja ledwo go dosiegam gonk emo w siurka mu, w siurka pirate (albo w jaja xD) Nie sprawie mu tej przyjemnosci xp mrgreen XDDD Aaa wkurza mnie tez fakt, ze moj pies mnie ciagle gwalci scream *cieszy się, że nie ma psa* mnie wkurza to, że rybki mi nie działają scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:19 am
Andareen *cieszy się, że nie ma psa* mnie wkurza to, że rybki mi nie działają scream a dokladnie suka talk2hand < za pierwszymi 3 razami slowo rybki zrozumialam doslownie jako rybki...>pewnie gaia sie wiesza, albo sprobuj na IE - na tym zawsze dziala XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:21 am
Rin_Youkai Andareen *cieszy się, że nie ma psa* mnie wkurza to, że rybki mi nie działają scream a dokladnie suka talk2hand < za pierwszymi 3 razami slowo rybki zrozumialam doslownie jako rybki...>pewnie gaia sie wiesza, albo sprobuj na IE - na tym zawsze dziala XD ja na IE właśnie włączałam, ale nie chce mnie z serwerem połączyć, pewnie coś mają zjebane, bo townsy też ostatnio nie wchodziły... poczekam, może później będzie działać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:30 am
Andareen ja na IE właśnie włączałam, ale nie chce mnie z serwerem połączyć, pewnie coś mają zjebane, bo townsy też ostatnio nie wchodziły... poczekam, może później będzie działać... pewnie tak >_> czy tu mozna bezkarnie przeklinac...? < slowo zjebane dziala na nia pobudzajaco > jesli tak to chcialabym sie wyrazic: Jak zwykle kurwa cos sie im zjebalo, i chuj 3nodding
i sie wydalo jaka jest naprawde Rin! ninja ninja ninja ninja ninja dramallama wahmbulance wasze forum dziwnie na mnie dziala neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:50 pm
Rin_Youkai Andareen ja na IE właśnie włączałam, ale nie chce mnie z serwerem połączyć, pewnie coś mają zjebane, bo townsy też ostatnio nie wchodziły... poczekam, może później będzie działać... pewnie tak >_> czy tu mozna bezkarnie przeklinac...? < slowo zjebane dziala na nia pobudzajaco > jesli tak to chcialabym sie wyrazic: Jak zwykle kurwa cos sie im zjebalo, i chuj 3nodding
i sie wydalo jaka jest naprawde Rin! ninja ninja ninja ninja ninja dramallama wahmbulance wasze forum dziwnie na mnie dziala neutral mrgreen a klnij, tylko nikogo nie obrażaj, atmofera ma być swobodna i miła 3nodding (a jak to forum na ciebie działa xD?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 12:37 am
Andareen a klnij, tylko nikogo nie obrażaj, atmofera ma być swobodna i miła 3nodding (a jak to forum na ciebie działa xD?) No jak, RInek napisała, czuje się pobudzona mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 8:46 am
to,że swiadomie dałam sie zrobić w ch... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:44 am
EvilYuki Andareen a klnij, tylko nikogo nie obrażaj, atmofera ma być swobodna i miła 3nodding (a jak to forum na ciebie działa xD?) No jak, RInek napisała, czuje się pobudzona mrgreen bardzo ekh.. pobudzona mrgreen wrau dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:49 am
wkurza mnie to, ze revania wziela moj tekst i strzelila w pollu i w dodatku z bledem =_= (poprawnie jest "och, och, rozalindo")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 11:04 am
Wkurza mnie to, że mamy tyle zadane na święta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 11:35 pm
Kikuchiyu to,że swiadomie dałam sie zrobić w ch... stare *głask głask* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 11:51 pm
X_White_X Kikuchiyu to,że swiadomie dałam sie zrobić w ch... stare *głask głask* wink tego mi było trzeba,rotfl xp biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|