|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 3:21 am
Wyluzuj, nie to ładne, co łądne, tylko to, co się komu odoba =P Rzucasz się zdjęciem, jak nie da się na nie patrzeć, to przerobimy to w Photoshopie i po sprawie, też problem =P A potem to się zobaczy =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 6:42 am
Przecietny - jezeli kobieta leci tylko na wyglad, to wtedy zrob dokladnie to samo :] i wszysyc beda zadowoleni razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 11:36 am
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Przeciętny tak okropnie wygląda... Przecietnie, no ale nie aż tak, żeby sie tej kumpeli odechciało wszystkiego w życiu spróbować =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:19 pm
Mylenka Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Przeciętny tak okropnie wygląda... Przecietnie, no ale nie aż tak, żeby sie tej kumpeli odechciało wszystkiego w życiu spróbować =P nie, no z Przecietnego fajna dupa jest razz szkoda ze Gveir go okupuje razz mogloby byc zabawnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:22 am
Mylenka Wyluzuj, nie to ładne, co łądne, tylko to, co się komu odoba =P Rzucasz się zdjęciem, jak nie da się na nie patrzeć, to przerobimy to w Photoshopie i po sprawie, też problem =P A potem to się zobaczy =P Ja tak ogolnie mowie. razz Wiadomo ze o gustach sie nie dyskutuje czy kazda potwora znajdzie swojego amatora i kilka innych glupich poiwedzonek. Co sie zas tyczy przerubek w fotoszkopie to lepiej dac orginal bo potem w trakcie weryfikacji ze stanem rzeczywistym moze dojsc do szoku a ja nie chcialbym byc odpowiedzialny za urazy psychiczne. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:40 am
To daj oryginał cool Wnerwiający ten facet kumpeli, to może zmieni na lepszego =P Jakby co, mogę się wstawić za Tobą =P A u nas imprezy nakrapiane, będzie fajnie, zobaczysz =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:09 am
Mylenka To daj oryginał cool Wnerwiający ten facet kumpeli, to może zmieni na lepszego =P Jakby co, mogę się wstawić za Tobą =P A u nas imprezy nakrapiane, będzie fajnie, zobaczysz =P Nu ba ino ja niepijacy z natury i z zasady i imprezowy tez jakos malo. razz Ogolnie grzeczne i ulozone dziecie ze mnie bylo i tak mi na starosc zostalo, ni to fajeczki ni to wodeczki ni przygodnie poznanej dupeczki. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 4:35 pm
przecietny Mylenka To daj oryginał cool Wnerwiający ten facet kumpeli, to może zmieni na lepszego =P Jakby co, mogę się wstawić za Tobą =P A u nas imprezy nakrapiane, będzie fajnie, zobaczysz =P Nu ba ino ja niepijacy z natury i z zasady i imprezowy tez jakos malo. razz Pgplnie grzeczne i ulozone dziecie ze mnie bylo i tak mi na starosc zostalo, ni to fajeczki ni to wodeczki ni przygodnie poznanej dupeczki. XD co Ty chrzanisz?! Ty i teetotal?! buahhahaha nooooo jasneeeee :] Ty i stary?! buhahahah to co ja?! zwłoki? :> nie wyglupiaj sie, pokoloruj zycie kolezance i bedzie si razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:13 pm
Ty już nie zwłoki. Ty już nieumarły :> A przeciętny... piękny i powabny, mój ci on! Wą, bo Kingiem poszczuje - mata domokun ! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:36 am
No to sprawa rozwiązana, ja tam Gveirowi podpaść nie chcę =P Tylko na Twoim miejscu to ja bym się Przeciętnemu dobrze przyjrzała --> niby z Tobą, a o kątach prosi dziewczyny o zdjęcia w bikini |=P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:42 am
Mylenka No to sprawa rozwiązana, ja tam Gveirowi podpaść nie chcę =P Tylko na Twoim miejscu to ja bym się Przeciętnemu dobrze przyjrzała --> niby z Tobą, a o kątach prosi dziewczyny o zdjęcia w bikini |=P To nie slyszalas ze zeby zycie mialo smaczek to raz dziewczynka raz chlopaczek? Poza tym monogamia jest nudna. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:58 pm
Zdradziecki francolu sad Dobrze że mi Mylenka oczy otwarła na Twoje manipulacje sad Idę w objęcia Gagsa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 4:16 am
Gveir Zdradziecki francolu sad Dobrze że mi Mylenka oczy otwarła na Twoje manipulacje sad Idę w objęcia Gagsa sad oj nie smutaj sie juz. wiwdz ze w moim skromnym charemiku zawsze bedziesz mial szkegulna pozycje. wink :* poza tym po diabla dawales sie hinacie podrywac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 4:47 am
No, koffany jesteś jak nie wiem co cool A czemu mam się nie dać podrywać? O_o Podryw nie znaczy że cokolwiek będzie, jest czy było na rzeczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 7:19 am
Gveir No, koffany jesteś jak nie wiem co cool A czemu mam się nie dać podrywać? O_o Podryw nie znaczy że cokolwiek będzie, jest czy było na rzeczy XD ale moze byc przyczynkiem do niezdrowej zazdrosci. a nie chcesz chyba zebym obsesyjnie cie zaczal sprawdzac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |