|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:13 am
Night_Queen to ja nie padnijcie smiechem proszę Was redface co w tym simiesznego zobacz sobie mnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:14 am
SERAFIN-WAMPIRE Night_Queen to ja nie padnijcie smiechem proszę Was redface co w tym simiesznego zobacz sobie mnie biggrin kojarzę Cie ... tylko nie wiem skad question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:14 am
SERAFIN-WAMPIRE herubinek SERAFIN-WAMPIRE oto dzien zagłady. zdiecie robiono na ślubje mojej dziewczyny kuzynki. oto jaAaaaaaa... nieeeeee *nagle rozległ się straszliwy wybuch**Herubinek, który w tym momencie leżał na ziemi powstał i spojrzał w około... nic... spojrzał w górę, w prawo , w lewo... nic... pustka... jedynie co widział to skrawki jego ubrania latające w powietrzu i małą wysepkę ziemi na której stał...* Ale to jest straszne... lol (tak naprawde nic strasznego wink ) dzieki za ocene No spox... xp Night_Queen a z czego mamy się śmiać... przynajmniej ja??? Jak chcesz się pośmiać to zobacz na moje zdjęcie lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:17 am
miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:17 am
Night_Queen SERAFIN-WAMPIRE Night_Queen to ja nie padnijcie smiechem proszę Was redface co w tym simiesznego zobacz sobie mnie biggrin kojarzę Cie ... tylko nie wiem skad question Może ze ślubu??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:19 am
Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:22 am
herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:26 am
Night_Queen herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink Ups... *puszcza królową i zabiera się za sztuczne oddychanie* Niemartw się!!! Zaraz cię dotlenię ( lol ) !!!!!!! BREATH!!!BREATH!!! ( wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:26 am
herubinek Night_Queen SERAFIN-WAMPIRE Night_Queen to ja nie padnijcie smiechem proszę Was redface co w tym simiesznego zobacz sobie mnie biggrin kojarzę Cie ... tylko nie wiem skad question Może ze ślubu??? smile możliwe że tam mie widziała albo ze szkoły do kturej chodziłaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:27 am
herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink Ups... *puszcza królową i zabiera się za sztuczne oddychanie* Niemartw się!!! Zaraz cię dotlenię ( lol ) !!!!!!! BREATH!!!BREATH!!! ( wink ) o jak mi dobrze *jeszcze,jeszcze* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:29 am
Night_Queen herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink Ups... *puszcza królową i zabiera się za sztuczne oddychanie* Niemartw się!!! Zaraz cię dotlenię ( lol ) !!!!!!! BREATH!!!BREATH!!! ( wink ) o jak mi dobrze *jeszcze,jeszcze* wink *Niewinne ratowanie Królowej przekrztałciło sie w tym momencie na namiętne całowanie wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:32 am
herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink Ups... *puszcza królową i zabiera się za sztuczne oddychanie* Niemartw się!!! Zaraz cię dotlenię ( lol ) !!!!!!! BREATH!!!BREATH!!! ( wink ) o jak mi dobrze *jeszcze,jeszcze* wink *Niewinne ratowanie Królowej przekrztałciło sie w tym momencie na namiętne całowanie wink * *królowej coraz bardziej sie to podoba...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:53 am
Night_Queen herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink Ups... *puszcza królową i zabiera się za sztuczne oddychanie* Niemartw się!!! Zaraz cię dotlenię ( lol ) !!!!!!! BREATH!!!BREATH!!! ( wink ) o jak mi dobrze *jeszcze,jeszcze* wink *Niewinne ratowanie Królowej przekrztałciło sie w tym momencie na namiętne całowanie wink * *królowej coraz bardziej sie to podoba...**Herubinek zdziwiony chęcią królowej zaciąga ja w przytulne i ładne miejsce wink ... następnie zaczyna przechodzić do rzeczy wink heart ...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:55 am
herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen herubinek Night_Queen miałam cichą nadzieję, że wymiękniecie przy mnie *głosny smiech* , no ale coz pewnie widzieliscie ładniejsze istoty lol cool Czyli...??? Aaaa jush wiem... miałas nadzieje że się rzucimy na ciebie??? Oki!!! whee whee whee *rzuca się na Nocną królową obściskując ją* super redface tylko jest jeden problem hm...gm... nie moge oddychac!!! wink Ups... *puszcza królową i zabiera się za sztuczne oddychanie* Niemartw się!!! Zaraz cię dotlenię ( lol ) !!!!!!! BREATH!!!BREATH!!! ( wink ) o jak mi dobrze *jeszcze,jeszcze* wink *Niewinne ratowanie Królowej przekrztałciło sie w tym momencie na namiętne całowanie wink * *królowej coraz bardziej sie to podoba...**Herubinek zdziwiony chęcią królowej zaciąga ja w przytulne i ładne miejsce wink ... następnie zaczyna przechodzić do rzeczy wink heart ...* dalszy ciag ocenzurowany na pw wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:29 am
no.....teges tamteges......przyznam sie ze nie chcialam tu dawac i mojego zdjecia....ale co tam! blaugh bedziecie mieli koszmary!!!!!! xd NIAHAHAHAHHAA!!!! nocapeace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|