|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:37 am
powstał dziś dosłownie przed chwilą, co myślicie???
Zostań Przeciwstaw się wiatru Bądź silny Wyjdź na przeciw I zdobądź To, czego nie potrafią inni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:55 am
Dobre... podoba mi się... ^^ może troszke oklepana tematyka i wymowa ale i tak mi się podoba....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:18 am
Christoff_Gangrell Dobre... podoba mi się... ^^ może troszke oklepana tematyka i wymowa ale i tak mi się podoba.... co masz na mysli mowiąć oklepana tematyka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:19 am
Christoff_Gangrell Dobre... podoba mi się... ^^ może troszke oklepana tematyka i wymowa ale i tak mi się podoba.... co masz na mysli mowiąć oklepana tematyka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:22 am
Night_Lady Christoff_Gangrell Dobre... podoba mi się... ^^ może troszke oklepana tematyka i wymowa ale i tak mi się podoba.... co masz na mysli mowiąć oklepana tematyka??No wiesz chasła w stylu "nie poddawaj sie" "bądź silny" "miej odwage" itp... ale jak mówiłęm podoba mi się.... więc się nie przejmuj....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:55 am
Christoff_Gangrell Night_Lady Christoff_Gangrell Dobre... podoba mi się... ^^ może troszke oklepana tematyka i wymowa ale i tak mi się podoba.... co masz na mysli mowiąć oklepana tematyka??No wiesz chasła w stylu "nie poddawaj sie" "bądź silny" "miej odwage" itp... ale jak mówiłęm podoba mi się.... więc się nie przejmuj....^^ ja sie tylko tam, bo ja nie widziałam w nim żadnego tematu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:24 am
znoff dozuce swoje 5 groszy stare : Stanie się to co stać się miało lecz cudem jakimś, nigdy się nie stało podniosę swą nogę obolałą i podniose z loża swe ciało
do ciebie podejde uśmiechnę się ciemnoścą nocy i w jasności odejde ty nie uwierzysz na własne oczy i stisz jak stałeś łkając żywymi łzami udasz że o niczym nie wiedziałeś myślisz że osiągniesz coś tymi jękami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:59 am
jak zwykle MI_STRZO_STWO!!!!!!!!!!!!! SEEEEEEEEEEEEEEEEEERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:41 am
Znoff moje tym razem ten pierwszy...: szepcze nie słyszysz mnie mówie nie słyszysz mnie krzycze nie słyszysz mnie umieram a ty nadal mnie nie słyszysz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:18 am
Baliaur Znoff moje tym razem ten pierwszy...: szepcze nie słyszysz mnie mówie nie słyszysz mnie krzycze nie słyszysz mnie umieram a ty nadal mnie nie słyszysz... eek ZA_JE_BI_STE!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 3:24 am
Christoff_Gangrell jak zwykle MI_STRZO_STWO!!!!!!!!!!!!!SEEEEEEEEEEEEEEEEEERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!*zazdrosc... stressed *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:30 am
juliangel Christoff_Gangrell jak zwykle MI_STRZO_STWO!!!!!!!!!!!!!SEEEEEEEEEEEEEEEEEERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!*zazdrosc... stressed * Hey no nie bądź zadrosna.... pllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:14 am
Christoff_Gangrell juliangel Christoff_Gangrell jak zwykle MI_STRZO_STWO!!!!!!!!!!!!!SEEEEEEEEEEEEEEEEEERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!*zazdrosc... stressed * Hey no nie bądź zadrosna.... pllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz xp eeeeeee mnie sie to jusz znudzilo ze na tym topic'u sa glownie moje prace sweatdrop xp (jak ktos kce to mam troche niedorobionych wierszy w zipie... prosic o nie na PM)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|