|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:39 am
BeeWolf Kukus BeeWolf_san Baliaur "Dlaczego wszystko, co sprawia nam radość, wszystko, czemu przypisujemy urok piękna, wszystko, co odziewamy w szatę ideału, kończy się czymś brudnym, głupim, nędznym lub śmierdzącym, Ja sie kiedys cieszyłem z kilba ... sweatdrop ja się ktooregoś dnia cieszyłem z tego, że udało mi się nasikac na murek sasiadoow z okna sypialni Bee, bo dostalem za to 20pln od Przemasa, ktoory nie wierzyl, ze to zrobie... a defekacja jest WPORZO Niech zyje ODBYT ... Ja sie takze ciesze z tego jak uda mi sie przezyc weekend bez Ekscesoc nocnych ! a rano sasiad nie mowi ze cos sie dzialo w laziecne ! xp odbyt = a**s idąc tym tropem... imie Anna może znaczyć DUPECKA xd a jeśli amm być ta serio serio poważny... to masz niesamowicie analne podejscie do życia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:42 am
Holy Sinner Kukus BeeWolf_san Baliaur "Dlaczego wszystko, co sprawia nam radość, wszystko, czemu przypisujemy urok piękna, wszystko, co odziewamy w szatę ideału, kończy się czymś brudnym, głupim, nędznym lub śmierdzącym, Ja sie kiedys cieszyłem z kilba ... sweatdrop ja się ktooregoś dnia cieszyłem z tego, że udało mi się nasikac na murek sasiadoow z okna sypialni Bee, bo dostalem za to 20pln od Przemasa, ktoory nie wierzyl, ze to zrobie... a defekacja jest WPORZO Iscie filozoficzne podejscie do tematu xp ja staram sie byc powazny... ale trudno byc powazny przy takim temacie... szczegoolnie gdy jest on stawiany przed BeeWoolfem, ktoory wszystko potrafi do ubikacji zawlec, z kobietami i kwiatami doniczkowymi włącznie... i ma lustro naprzeciw muszli, w wyniku czego można się gapić jakie sie wali miny dusząc świstaka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 7:52 am
czy ten temat jest naprawde powazny?? sama nie wiem... kuks nie oceniaj ludzi po wieku bo to nie ladnie wink ... chcialam tylko poznac innych opinie na te tematy... a moje wlasne zdanie nie jest jeszcze do konca wyrobione na ten temat ale sadze ze "cos" co powoduje zadrosc, a czasem nawet nie nawisc, sprawia ze ludzie sami sie krzywdza nie moze byc dobre..... i milosc to glownie chemia
xp
i raczej nigdy nie poznam sie na tym bo czesto wole siedziec przy kompie niz byc z ludzmi (wiem ze to jest chore) i nalreze do typu ludzi ktorzy nie potrzebuja partnera.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:37 pm
Baliaur wole siedziec przy kompie niz byc z ludzmi (wiem ze to jest chore) i nalreze do typu ludzi ktorzy nie potrzebuja partnera..... Czyli do ludzi skrzywionych psychicznie... Przemysl to, mowie powaznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:11 am
Holy Sinner Baliaur wole siedziec przy kompie niz byc z ludzmi (wiem ze to jest chore) i nalreze do typu ludzi ktorzy nie potrzebuja partnera..... Czyli do ludzi skrzywionych psychicznie... Przemysl to, mowie powaznie... hmmmmmmm sparawa jest bardziej skomplikowana niz sie wydaje zapomnialam dodac ze CZASAMI tylko tak mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:24 am
Baliaur Holy Sinner Baliaur wole siedziec przy kompie niz byc z ludzmi (wiem ze to jest chore) i nalreze do typu ludzi ktorzy nie potrzebuja partnera..... Czyli do ludzi skrzywionych psychicznie... Przemysl to, mowie powaznie... hmmmmmmm sparawa jest bardziej skomplikowana niz sie wydaje zapomnialam dodac ze CZASAMI tylko tak mam sweatdrop czasami ludzie z netu sa lepsi od tych zewnatrz i czasami mozna wolec siedziec przy kompie niz gdzies wyjsc ja cie rozumiem biggrin tez czasami tak mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:28 am
Maryśka... Czasami to ty jestes zabawna... mam to na kasecie razz blaugh blaugh 3nodding xd biggrin smile whee xp wink surprised eek 3nodding blaugh stare redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:00 am
juliangel Maryśka... Czasami to ty jestes zabawna... mam to na kasecie razz blaugh blaugh 3nodding xd biggrin smile whee xp wink surprised eek 3nodding blaugh stare redface gonk nieeeeeeeeeee help hilfe gonk ninja nie pokazuj tego nikomu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 2:18 pm
Melania Moon Baliaur Holy Sinner Baliaur wole siedziec przy kompie niz byc z ludzmi (wiem ze to jest chore) i nalreze do typu ludzi ktorzy nie potrzebuja partnera..... Czyli do ludzi skrzywionych psychicznie... Przemysl to, mowie powaznie... hmmmmmmm sparawa jest bardziej skomplikowana niz sie wydaje zapomnialam dodac ze CZASAMI tylko tak mam sweatdrop czasami ludzie z netu sa lepsi od tych zewnatrz i czasami mozna wolec siedziec przy kompie niz gdzies wyjsc ja cie rozumiem biggrin tez czasami tak mamwydają się lepsi, bo w sieci łatwo jest ukryć swoją prawdziwą osobowość... łatwo jest stać się kimś innym niż jest się w rzeczywistości... ja jeśli gadam z kimś na sieci i wiem, że jest z mojego miasta, to zawsze chcę się z nim spotkać, by wiedzieć z kim gadam... a jak jest z daleka to przynajmniej chcę wiedzieć jak wygląda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 7:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:18 am
Kukus wydają się lepsi, bo w sieci łatwo jest ukryć swoją prawdziwą osobowość... łatwo jest stać się kimś innym niż jest się w rzeczywistości... ja jeśli gadam z kimś na sieci i wiem, że jest z mojego miasta, to zawsze chcę się z nim spotkać, by wiedzieć z kim gadam... a jak jest z daleka to przynajmniej chcę wiedzieć jak wygląda... ale mi chodzi o kompa!!!!!!!!!!!!!!! ja w domu nie mam neta!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:25 pm