|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:47 am
kto chce zostać dobroczyńcom i dać mi kase xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:52 am
ta ogłośmy konkurs na dobroczyńce roku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:55 am
pozwolcie ze was uswiadomie.. żebranie jest niezgodne z regulaminem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:59 am
oszczedz sobie na przyszlosc dalszego myslenia i postaraj sie zapoznac z regulaminem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:05 am
crying crying crying crying crying crying crying crying przepraszam beda grzeczny XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:13 am
Kukus Lethiel oszczedz sobie na przyszlosc dalszego myslenia i postaraj sie zapoznac z regulaminem nie bądź dla niego taka surowa, to jest najprawdopodobniej pederasta, oni kiepsko mają z logiką... no może poza Isobelle, ale jego dzikie jamniki wychowały >< ale śmieszne odwal się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:17 am
Inek Jaffar Kukus Lethiel oszczedz sobie na przyszlosc dalszego myslenia i postaraj sie zapoznac z regulaminem nie bądź dla niego taka surowa, to jest najprawdopodobniej pederasta, oni kiepsko mają z logiką... no może poza Isobelle, ale jego dzikie jamniki wychowały >< ale śmieszne odwal się to jest topik tematyczny, tu sie pisze skargi i wnioski, wiec przenies sie do topiku "nocne i dzienne..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:19 am
to ja sie skarże na kokusa ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:22 am
Sango-Maho to ja sie skarże na Kukusa >< a ja sytuację polityczną w naszym kraju i za niskie płace w służbie zdrowia xd i dziewczynkę, która nie wie, że imiona/ksywki pisze się z wielkiej litery i nie potrafi czytać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:25 am
Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:26 am
Omega Sun Inek Jaffar Kukus Lethiel oszczedz sobie na przyszlosc dalszego myslenia i postaraj sie zapoznac z regulaminem nie bądź dla niego taka surowa, to jest najprawdopodobniej pederasta, oni kiepsko mają z logiką... no może poza Isobelle, ale jego dzikie jamniki wychowały >< ale śmieszne odwal się to jest topik tematyczny, tu sie pisze skargi i wnioski, wiec przenies sie do topiku "nocne i dzienne..."to nie ja zacząłem jasne? to ja się skarże na to że są ludzie chamscy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|