|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:18 am
Pisarz Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD postanowił się uwikłać w małżeństwo... więć robimy mu pożegnanie z wolnością
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:20 am
Kukus Pisarz Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD postanowił się uwikłać w małżeństwo... więć robimy mu pożegnanie z wolnością aaa o to chodzi, spox znaczy sie wieczor kawalerski i to toples, zapowiada sie pysznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:21 am
Pisarz Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD przeczytaj ktorys tam post kukusia biggrin xd esh... a my, kobity urzadzamy gdzie indziej wieczorek babski razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:22 am
Pisarz Kukus Pisarz Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD postanowił się uwikłać w małżeństwo... więć robimy mu pożegnanie z wolnością aaa o to chodzi, spox znaczy sie wieczor kawalerski i to toples, zapowiada sie pysznie ECHEM ECHEM stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:22 am
Miss_Karina Pisarz Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD przeczytaj ktorys tam post kukusia biggrin xd esh... a my, kobity urzadzamy gdzie indziej wieczorek babski razz To moze po chamie połaczymy dwie imprezy w meta tehno party ... biggrin ... ! ze skarpetkami na ..mno !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:24 am
czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:24 am
Pisarz Kukus Pisarz Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD postanowił się uwikłać w małżeństwo... więć robimy mu pożegnanie z wolnością aaa o to chodzi, spox znaczy sie wieczor kawalerski i to toples, zapowiada sie pysznie no ba... w nasej melinie wszystko jest prima sort
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:25 am
dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? JA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam ponownie
Czy ta impreza jest w koncu laczona czy tez wylacznie meska a panie bawia sie gdzie indziej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? bo balet zaczyna się o 20... a napiję się ja... zawsze zwarty i gotowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:26 am
Delein dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? JA! A gdzie pisaż ... On miał Vodke ostatnio !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:27 am
Omega Sun witam ponownie Czy ta impreza jest w koncu laczona czy tez wylacznie meska a panie bawia sie gdzie indziej? panie bawią się z nami żadnych GAY PARTY... do baletu potrzeba samcoow i samiczek... inaczej jest LYPNIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:28 am
Omega Sun witam ponownie Czy ta impreza jest w koncu laczona czy tez wylacznie meska a panie bawia sie gdzie indziej? hejka Omi!!! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:28 am
BeeWolf Delein dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? JA! A gdzie pisaż ... On miał Vodke ostatnio ! Dałam dwa bolsy kukusowi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:29 am
BeeWolf Delein dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? JA! A gdzie pisaż ... On miał Vodke ostatnio ! ja przecież wam dałem flachę od Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|