|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:26 am
no widzisz ^_^ ah! znalazlam sposob zeby nie dostawac po 1 gg za posty biggrin raz firefoxem razm IE raz operą.... biggrin ty tez jestes kochana, Owiec 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:28 am
shilian90 no widzisz ^_^ ah! znalazlam sposob zeby nie dostawac po 1 gg za posty biggrin raz firefoxem razm IE raz operą.... biggrin ty tez jestes kochana, Owiec 4laugh spryciula mala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:37 am
niaf niaf niaf... albo pobrac ode mnie zwalonego IE na ktorym sie nic nie zapisuje XDD moge klikac kilka razy na daily chance biggrin i glosowaac w pollach! oh oh jak mi dobrze, oh oh oh XDD edit: chodzilo mi o kilkakrotne glosowanie w tym samym pollu itp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:38 am
shilian90 niaf niaf niaf... albo pobrac ode mnie zwalonego IE na ktorym sie nic nie zapisuje XDD moge klikac kilka razy na daily chance biggrin i glosowaac w pollach! oh oh jak mi dobrze, oh oh oh XDD edit: chodzilo mi o kilkakrotne glosowanie w tym samym pollu itp whee gratuluje wiec whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:39 am
biggrin ojej. popsiuło się. Ale zdazylam napykac 477 XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 12:52 pm
A mi sie tylko nie podobalo ze tak dlugo czekalam na rozpatrzenie prosby o przyjecie. Uwazam ze skoro dowodzacy tym forum pobieraja za to kozysci materialne i z tego co mi wiadomo od osob z POGG calkiem nie male , to powinny szybciej zalatwiac takie sprawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 5:26 am
palka A mi sie tylko nie podobalo ze tak dlugo czekalam na rozpatrzenie prosby o przyjecie. Uwazam ze skoro dowodzacy tym forum pobieraja za to kozysci materialne i z tego co mi wiadomo od osob z POGG calkiem nie male , to powinny szybciej zalatwiac takie sprawy. co pobieramy? eek no baa i jeszcze dodatek zdrowotny od kazdego posta. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 5:45 am
protesty: za drogie rzeczy! rzadamy dostepu do wladzy! skargi:za drogie rzeczy, guhuhu, prosze paaani! gorzkie zale: mam tylko 40 golda XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 3:27 am
palka A mi sie tylko nie podobalo ze tak dlugo czekalam na rozpatrzenie prosby o przyjecie. Uwazam ze skoro dowodzacy tym forum pobieraja za to kozysci materialne i z tego co mi wiadomo od osob z POGG calkiem nie male , to powinny szybciej zalatwiac takie sprawy. A kto Ci takie sciemy wciska? lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 3:31 am
palka A mi sie tylko nie podobalo ze tak dlugo czekalam na rozpatrzenie prosby o przyjecie. Uwazam ze skoro dowodzacy tym forum pobieraja za to kozysci materialne i z tego co mi wiadomo od osob z POGG calkiem nie male , to powinny szybciej zalatwiac takie sprawy. cos ci sie dziecko pomylilo gdzyz dowodzacy gildia nie pobiera zadnych korzysci od osob przyjetych to co placisz idzie na rzecz gildii i zloto jest nie ruszalne chyba i nie wiem o co ci chodzi ty POGG confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 10:03 am
Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 1:45 am
palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai lol lol lol lol lol lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 2:07 am
Ryuukei oshii palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai lol lol lol lol lol lol lol lol ninja najwyrazniej uwierzyla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 3:08 am
A nie mówili o 100 zł? A w Polterze to laptopy dają. Kto ma moje korzyści majątkowe? TO jest dopiero tajemnica biggrin
10 zł.... moze 10 gp? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 5:43 am
Ryuukei oshii palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai lol lol lol lol lol lol lol lol tee to kiedy idziemy na zakupy wydac nasze 10zl za godzine? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|