Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
2k13 Halloween Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 2:43 am

MUHAHAHAHAAA!!! Már van egy bomba is! emotion_dowant
Gaia-nak vége, ha a Jackek nem fordítanak a jelenlegi álláson! Vagy ha nem ölnek bele még több goldot! emotion_awesome

- Edit -
Az a kis molyfing akar a bomba lenni, ami Aekea West-en látható?
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 3:28 am

Selly1125
Gaia-nak vége, ha a Jackek nem fordítanak a jelenlegi álláson! Vagy ha nem ölnek bele még több goldot! emotion_awesome

- Edit -

Igen, az az rofl Inkább olyan mint egy miniatűr répából készült II. világháborús játékrakéta. xp Meg egy picit léghajóra is emlékeztet a formája.

Elvileg Halloweentown-t vette célba, mivel annak köze van Jackhez és állítólag elég lassan halad a bomba (ki tudja milyen üzemanyagot használ).
Ez a 2k11-es Halloween-re emlékeztet, amikor egy picike vérfarkas közeledett a World Mapen a Von Helson kastélyhoz (Duremtől nyugatra van két kockányival). Ott a hídon ment egyre közelebb 2-3 napig az event elején.

A Halloweentown sajna csak a World Mapen meg egy Ethe által rajzolt háttérképen van jelen Gaián belül, pedig jó lenne, ha majd valamikor pl. a Towns 2-ben is meg lenne csinálva, erről mások is írtak már (külföldiek).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 3:40 am

Obi Aoi
Selly1125

- Edit -

Igen, az az rofl Inkább olyan mint egy miniatűr répából készült II. világháborús játékrakéta. xp Meg egy picit léghajóra is emlékeztet a formája.

Elvileg Halloweentown-t vette célba, mivel annak köze van Jackhez és állítólag elég lassan halad a bomba (ki tudja milyen üzemanyagot használ).
Ez a 2k11-es Halloween-re emlékeztet, amikor egy picike vérfarkas közeledett a World Mapen a Von Helson kastélyhoz (Duremtől nyugatra van két kockányival). Ott a hídon ment egyre közelebb 2-3 napig az event elején.

A Halloweentown sajna csak a World Mapen meg egy Ethe által rajzolt háttérképen van jelen Gaián belül, pedig jó lenne, ha majd valamikor pl. a Towns 2-ben is meg lenne csinálva, erről mások is írtak már (külföldiek).

Ja, csak aztán majd ha nekünk kell valahogy szabotálnunk, a sikertől függően fog becsapódni a Towns-ba... Bartonba... Durembe... xd
Halloween Town-ig még bőven van mit megtennie.
Egyébként a Towns 2 főplacca nem igen esik neki irányba, ha nem tévedek. Hacsak nem ír le valami vészjósló kört egész Gaia felett. biggrin De milyen jól nézne ki, ha legalább egy sötét árnyék kúszna át fölöttünk.

- Edit -
Egy fogalmazási zseni vagyok... sweatdrop Még így se biztos, hogy érthető.
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 4:26 am

Selly1125
Obi Aoi
Selly1125

- Edit -

Ja, csak aztán majd ha nekünk kell valahogy szabotálnunk, a sikertől függően fog becsapódni a Towns-ba... Bartonba... Durembe... xd
Halloween Town-ig még bőven van mit megtennie.
Egyébként a Towns 2 főplacca nem igen esik neki irányba, ha nem tévedek. Hacsak nem ír le valami vészjósló kört egész Gaia felett. biggrin De milyen jól nézne ki, ha legalább egy sötét árnyék kúszna át fölöttünk.

Éredekes lenne xd
A Towns 2 fölötti árnyékdolog tetszene, de szerintem nem lesz ott semmi sajna, majd kiderül, hogy csak a mangában lesz-e szó/képkocka a bomba becsapódásáról, vagy a Gaia oldal egyéb médiumain is...
A köröző rakétáról a Szikla film jutott eszembe biggrin Amikor eltéríti a tábornok.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 29, 2013 11:53 am

Két hírecske:
1. felkerült egy újabb mangaoldal, az előzőhöz került 2. oldalként. Frissítettem a kronológiát a mai eseményekkel.
2. Már Aekea West felett jár a bomba, de ha ilyen lassú, hogy 5-6 óra alatt menjen fél mezőt, ki tudja, mikor ér Halloweentownba. Így tippre 1,5 mező/nap lehet a sebessége xp eek De lehet, hogy tévedek rofl Remélem gyorsabb. Egy hétnél tuti nem tart tovább, mivel kb. annyi van hátra az eventből.
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 1:44 pm

Lol, molyfing. razz Szerintem is inkább amolyan kis léghajó, avagy kis rakéta.

Na végül elértem az 5-ös szintet is. Ahogy nézem és sejtem, lehet hogy mégse érem el a 10-es szintet az event végéig. Na nem baj. Talán a 6-os, vagy a 7-es szintig jutok el az event végéig, esetleg a 8-as szintig. De nem biztos. Azt meg majd meglátjuk lehet-e event(-ek) után is ezentúl folytatni a harcot, vagy sem. Persze achivement-ek megszerzése nélkül.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 3:46 pm

Selly1125

- Edit -

Gaia-nak már vége. Megásta a saját sírját és most ezzel az event-tel belelökte magát a sírba. Megvárom még ezt az évet és ha a Karácsonyi event is ilyen lesz, akkor elosztogatom a cuccaim és viszlát.
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 11:11 pm

Malreni
Selly1125

- Edit -

Gaia-nak már vége. Megásta a saját sírját és most ezzel az event-tel belelökte magát a sírba. Megvárom még ezt az évet és ha a Karácsonyi event is ilyen lesz, akkor elosztogatom a cuccaim és viszlát.

Jesszus! Komolyan mondod? eek Hát... nem tudom mivel győzhetnélek meg, hogy ne add fel... Néha én is kétségbe esem ezektől a horribilis Gaiás húzásoktól. sad

Azért én még reménykedek. Épp most könnyítettek a játékmeneten, így esetleg meglesz még az a hiányzó 300 heal. A többi meg már nem izgat. xp

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 29, 2013 11:56 pm

Uncle Kenny mai staff alertje:

- állítottak az Energy regeneráción, így gyorsabban fog töltődni
- továbbra is fognak állítani, ahogy szükséges, de ott vannak a potionök is
- most hétvégén TRIPLA XP lesz az attackokért, healekért és killekért, péntek éjjel 2-től indul kb.
- a bónusz XP-nek hétfőn elsz vége, amikor az eventnek is
PostPosted: Wed Oct 30, 2013 1:48 am

Ennyire én se adnám fel, akár ilyen, vagy hasonló lesz a karácsonyi event (esetleg más későbbi event-ek is), akár nem. Némileg persze megértem, hogy unod, nem bírod azt, hogy a Gaia egy ideje nagyon, avagy túlságosan minél több cash-t akar keresni. Nagyjából megértem, hogy ez felbosszant, hidd el másokat is és néha engem is. Bár én mondjuk nem veszem annyira magamra és nem fújom úgy fel. Részben már megszoktam (még a Club Penguin-en is megszoktam korábban, pedig ott jóval pénz éhesebbek, több minden jár fizetősöknek, részben már a partiknál is), részben kissé tojok rá, de ettől néha még én is unom. Ám azért ne feledjük, hogy így is van jó pár ingyenes, meg gold-os dolog a Gaia-n, esetleg kerülő utak több gold-al. A lényeg az, hogy senki és semmi nem kényszeríthet, nem vehet rá minket arra, hogy cash-t vegyünk, ha nem akarunk. Még akkor se, ha 1000-szer reklámozzák a cash-ért kapott jobb, érdekesebb cuccokat, esetleg néha akciósan is.

Vannak olyanok is, akik annyira túlreagálják, hogy emiatt tényleg elhagyják a Gaia-t. Részben sajnálom őket, részben nem. Senki nem nyomja le a torkukon, nem fenyegeti, nem zsarolja őket se senki, se pedig a Gaia. Na de ők tudják. Ha ezért megéri nekik ennyire, hogy elmegy mindentől itt a kedvük és hosszabb időre, vagy végleg feladják. Mindenkinek a saját döntése. Én és többen emiatt nem futunk el, csak mert vannak olykor dolgok, amik nem igazán tetszenek. Nem érdemes mindezért stresszelni. Plusz én előre kíváncsi vagyok még a leendő gold-ba kerülő hűség jutalmazási terv többi olcsóbb, még akár átszínezett cuccokra is, meg a háziállat rendszerre is. Meg esetleg egyén jövőbeli dolgokra is.

Azt nem igazán tudom, hogy a Gaia szerkesztői miért akarnak már egy ideje ennyire sok cash-t keresni. De van néhány tippem: 1. válság miatt, 2. kapzsik lettek és egyre több pénzt akarnak, 3. talán drágább, jobb szerverek üzemeltetésére kell nekik több pénz (ebben az esetben teljesen érthető lenne), 4. már nem Lanzer a vezetője a Gaia-nak és az újabb vezetőség talán kapzsibb, 5. mindegyik igaz talán, 6. lehet akár bármely 2-3 pont kombinált variációja is.

És igen, ahogy Selly1125 mondta, már könnyítettek az event-en nemrég. Mint amiket Obi is leírt itt magyarul a Staff Alerts-ből. Én is nemrég észrevettem, hogy szerencsére már valóban gyorsabban töltődik az energia. Ez pedig külön jó plusz pont, hogy péntektől hétfőig 3-szor annyival fejlődhetünk. Így talán mégis meglesz majd a 10-es szintem az event végére a vele kapható achivement-el együtt.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 30, 2013 9:08 am

Én bízom benne, hogy az a "sír" ki lesz még ásva... Fogok maradni, néha aktívabban, néha kevésbé.
PostPosted: Thu Oct 31, 2013 12:20 pm

A "molyfing-bomba" Barton fölött van. Ezután márcsak Duremen kell átmennie elvileg, ha tényleg Halloweentown felé megy. Hétfőn teszik fel az utolsó mangát, az event végén.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Oct 31, 2013 1:26 pm

Remélem Barton városnak nem esik baja, hisz Barton tag is vagyok a 4 város közül.
Na de azért azt is remélem, hogy a többi helyszínnek sem esik baja.
PostPosted: Thu Oct 31, 2013 1:51 pm

Nem mintha eddig nem lett volna tiszta élvezet a játék, most beszálltak a moderátorok. emotion_8c
Találkoztatok már velük? 2000 fölött van a HP-juk és 200-at sebeznek. Ez a legtöbb játékosnál instant killt jelent. Többek között nálam is.
Gáz, hogy végre tudnék harcolni, erre újra meg újra agyonvágnak fél másodperc alatt. crying

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Nov 01, 2013 5:59 am

A moderátorok és néhány szerkesztő is már rég beszállt a harcba. Úgy néz ki, hogy te most vetted észre, de nem baj. Én néhány napja vettem észre. Nagyjából 2-vel harcoltam, igaz rögtön láttam, hogy nekik nagyobb, magasabb az életük, meg az energiájuk szintjüktől függetlenül is. Nekem is 100 feletti sebzést okoztak, így tehát ott is hagytam őket, nem harcoltam ellenük tovább. Csak ott kell hagyni, ha túl erősek, nem kötelező ellenük is harcolni. Ha félsz a sok más erősebb támadástól, keress low attack-os fórumokat és ott harcolj tovább. Én is ezt teszem általában, de nem mindig.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces