|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 3:13 am
végül nekem is sikerült mind az 5 játékban 20 pontot szereznem ^-^ a legszívatósabb nekem a legelső játék volt, azt csak most sikerült megcsinálnom, sose jött elég Lanzer fej ahhoz mérten, hogy mennyire béna voltam xp
köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat, nélkületek nem sikerült volna 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 4:20 am
Nekem is meglett a 100 event point. Azt sajnálom picit, hogy idén csak a sálak meg a teniszütők az új csapatonként különböző cuccok. De a többi is tetszik smile A festékest azóta próbálgattam még, kicsit laggos és szokni kell, hogy fél perced van, de nem rossz smile Nekem a bowl volt a legnehezebb első próbálkozásra. Pontszámokkal kapcs.: láttam két olyan topicot is Barton subfórumban, ahol minimum 10-15k olimpiai pontért adnak avi artot (nyilván screenshottal igazolod) smile 5000-et minimum összehozom, azt olvastam a békással lehet a leggyorsabban, tegnap már gyűjtögettem picit. Nincs mit Yuki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 5:24 am
Nekem is tetszik ez az 5. festékdobálós játék. smile Néhányszor már próbálkoztam vele, de sajnos még nem sok sikerrel. Ugyanis nálam is gyakran akadozott, de majd megpróbálom a minőségét lejjebb vinni. Először azt hittem, hogy az imp-eket kell lőni, de állítólag más csapatok figuráit (avi-jait) kell. Nekem pedig Shift nyomása nélkül egérrel is közlekedik a figurám. Szóval még próbálkozom, még nem sikerült a 20 pontot elérnem benne. Első nekifutásra nekem is a bacon-os volt a legnehezebb, de szerintem ezzel globálisan a többség szintén így van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 7:37 am
Gyerünk-gyerünk Aekea! ^^ [remélem, jól írtam...]
Én csak 2-t próbáltam.: Az ugrást, meg a Thing Liftet. smile 143 pontom van eddig. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 7:44 am
Na végül rájöttem, hogy az imp-ek és a figurák összetartoznak. Eddig azt hittem, hogy külön vannak, ezért nem értettem igazán, hogy melyikre kell lőni, avagy mindkettőre. De most már értem. Végül harmadszorra meglett a 20 pont, utána még egyszer megcsináltam a 20 pontot. smile Előtte persze átállítottam a minőséget low-ra. Ám már nem 30 másodperc van, hanem 40-60. Talán utólag rájöttek, vagy úgy gondolták, hogy a többségnek túl nehéz a 30 másodperc, ezért állították feljebb. Na szóval így mind a 100 event pont megvan és személyes pontjaim száma több, mint 5400. Ettől még néha 1-2 játékban néha talán újra fogok játszani egy kicsit csak úgy és hogy segítsem a csapatot, amiben vagyok. wink Szóval még meglátom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 12:28 pm
Obi Aoi Pontszámokkal kapcs.: láttam két olyan topicot is Barton subfórumban, ahol minimum 10-15k olimpiai pontért adnak avi artot (nyilván screenshottal igazolod) Melyik az a topic? Mert akkor én asszem nevezek a 20 000 pontommal. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 1:45 pm
Selly1125 Obi Aoi Pontszámokkal kapcs.: láttam két olyan topicot is Barton subfórumban, ahol minimum 10-15k olimpiai pontért adnak avi artot (nyilván screenshottal igazolod) Melyik az a topic? Mert akkor én asszem nevezek a 20 000 pontommal. 3nodding Tessék smile Minimum 20kMinimum 7k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2012 2:40 pm
Nos mivel Bartonos vagyok így eléggé nehéz volt megcsinálnom ,de sikerült. Ha valakinek nagyon nem megy itt van pár tipp amit a fórumról lestem le: -Lőjj le pár embert azután a baloldal levő kék nyíllal menj ki a játékból -Menj vissza újra, az időd megint 60 másodperc, de a pontszámod megmarad (0-át ír ki, de amint lelőttél valakit kiírja rendesen) -Megint lelőhetsz indenkit akit az előző körben már lelőttél
Nekem 3 körből meg is lett, már csak az acsira várok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2012 12:40 pm
Na, a végén én is megkaptam az achikat. whee
Így összességében aranyos kis event volt. 7/10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 1:36 am
Nem tudom miért panaszkodik mindenki a paintball-os játékra. Nekem meglett a 20 pont, mikor még csak HARMINC másodperc állt rendelkezésedre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 9:29 am
Nekem második próbálkozásra lett meg és nem használtam azt a "lépj a nyílra és menj vissza és lőj valakit" taktikát. Egy dolog zavar, nem tudom bug vagy lag-e: néha a célkereszt alig követte a kurzort, de azért lőttem "vaktában". Ari az event valóban, de hallottam, hogy a 2008-as olimpia játékai se voltak rosszak smile Picit több csapatonkénti cuccra számítottam, de tetszett. És sz*r bacon bowl ide vagy oda, én azon nevettem, amikor először kipróbáltam xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2012 11:29 am
Most legújabb dev alertben 2 dolgot írtak: 1. Holnap PDT időzóna szerint délelőtt 11-ig (nekünk este 8-ig) lett meghosszabítva az event. 2. A Paintball játékban (remélem jól értelmeztem) szabadon lehet jelöléást és impet választani(?) Asszem később próübálom most sokáig tölti...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2012 12:32 pm
Obi Aoi Nekem második próbálkozásra lett meg és nem használtam azt a "lépj a nyílra és menj vissza és lőj valakit" taktikát. Egy dolog zavar, nem tudom bug vagy lag-e: néha a célkereszt alig követte a kurzort, de azért lőttem "vaktában". Ari az event valóban, de hallottam, hogy a 2008-as olimpia játékai se voltak rosszak smile Picit több csapatonkénti cuccra számítottam, de tetszett. És sz*r bacon bowl ide vagy oda, én azon nevettem, amikor először kipróbáltam xp sweatdrop Az első Rejected Olympics (200 cool (Nem az első Gaia Olimpia! Az 2004-ben volt!) alatt sokkal több, ámbár egyszerűbb játékkal lehetett játszani. Egy héten keresztül, minden nap kaptunk újabb játékokat, melyeket véletlenszerűen játszottunk. Sokkal több megnyerhető tárgy volt. Minden nap kaptál egyet a részvételért és egyet a 100%-os teljesítésért. Összesen tehát 14 tárgy a játékokért, plusz a csapatválasztásért is járt egy-egy tárgy és még ott voltak a trófeák, összesen tehát 22 tárgyat lehetett szeretni az esemény alatt! További információ itt: Rejected olympics 2k8(Ha esetleg valamit rosszul mondtam, elnézést, négy éve volt...) edit:Még ezt találtam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2012 12:52 pm
Malreni Obi Aoi Nekem második próbálkozásra lett meg és nem használtam azt a "lépj a nyílra és menj vissza és lőj valakit" taktikát. Egy dolog zavar, nem tudom bug vagy lag-e: néha a célkereszt alig követte a kurzort, de azért lőttem "vaktában". Ari az event valóban, de hallottam, hogy a 2008-as olimpia játékai se voltak rosszak smile Picit több csapatonkénti cuccra számítottam, de tetszett. És sz*r bacon bowl ide vagy oda, én azon nevettem, amikor először kipróbáltam xp sweatdrop Az első Rejected Olympics (200 cool (Nem az első Gaia Olimpia! Az 2004-ben volt!) alatt sokkal több, ámbár egyszerűbb játékkal lehetett játszani. Egy héten keresztül, minden nap kaptunk újabb játékokat, melyeket véletlenszerűen játszottunk. Sokkal több megnyerhető tárgy volt. Minden nap kaptál egyet a részvételért és egyet a 100%-os teljesítésért. Összesen tehát 14 tárgy a játékokért, plusz a csapatválasztásért is járt egy-egy tárgy és még ott voltak a trófeák, összesen tehát 22 tárgyat lehetett szeretni az esemény alatt! További információ itt: Rejected olympics 2k8(Ha esetleg valamit rosszul mondtam, elnézést, négy éve volt...) edit:Még ezt találtam...Hát igen, elég nagy a különbség. Amikor még nem tudtam,, meddig lesz az idei RO (sőt az e-mailes hírlevélben azt hiszem azt írták, hogy augusztus 31-ig lesz), akkor gondoltam is, nem fogjuk megunni az 5 játékot? Hú 22 az szép smile Rá is kerestem régebben párszor Barton meg olimpiás cuccokra tényleg sok van. A játékok is tetszenek így leírás alapján, és tényleg jóval több volt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 1:37 am
Hát ez szeétség, Durem lett az utolsó...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|