Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Rejected Olympics 2012 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Jul 27, 2012 3:13 am

végül nekem is sikerült mind az 5 játékban 20 pontot szereznem ^-^
a legszívatósabb nekem a legelső játék volt, azt csak most sikerült megcsinálnom, sose jött elég Lanzer fej ahhoz mérten, hogy mennyire béna voltam xp

köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat, nélkületek nem sikerült volna 3nodding heart
PostPosted: Fri Jul 27, 2012 4:20 am

Nekem is meglett a 100 event point. Azt sajnálom picit, hogy idén csak a sálak meg a teniszütők az új csapatonként különböző cuccok. De a többi is tetszik smile
A festékest azóta próbálgattam még, kicsit laggos és szokni kell, hogy fél perced van, de nem rossz smile Nekem a bowl volt a legnehezebb első próbálkozásra.
Pontszámokkal kapcs.: láttam két olyan topicot is Barton subfórumban, ahol minimum 10-15k olimpiai pontért adnak avi artot (nyilván screenshottal igazolod) smile 5000-et minimum összehozom, azt olvastam a békással lehet a leggyorsabban, tegnap már gyűjtögettem picit.
Nincs mit Yuki smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 5:24 am

Nekem is tetszik ez az 5. festékdobálós játék. smile Néhányszor már próbálkoztam vele, de sajnos még nem sok sikerrel. Ugyanis nálam is gyakran akadozott, de majd megpróbálom a minőségét lejjebb vinni. Először azt hittem, hogy az imp-eket kell lőni, de állítólag más csapatok figuráit (avi-jait) kell. Nekem pedig Shift nyomása nélkül egérrel is közlekedik a figurám. Szóval még próbálkozom, még nem sikerült a 20 pontot elérnem benne. Első nekifutásra nekem is a bacon-os volt a legnehezebb, de szerintem ezzel globálisan a többség szintén így van.
PostPosted: Fri Jul 27, 2012 7:37 am

Gyerünk-gyerünk Aekea! ^^ [remélem, jól írtam...]

Én csak 2-t próbáltam.: Az ugrást, meg a Thing Liftet. smile 143 pontom van eddig. xD

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 7:44 am

Na végül rájöttem, hogy az imp-ek és a figurák összetartoznak. Eddig azt hittem, hogy külön vannak, ezért nem értettem igazán, hogy melyikre kell lőni, avagy mindkettőre. De most már értem. Végül harmadszorra meglett a 20 pont, utána még egyszer megcsináltam a 20 pontot. smile Előtte persze átállítottam a minőséget low-ra. Ám már nem 30 másodperc van, hanem 40-60. Talán utólag rájöttek, vagy úgy gondolták, hogy a többségnek túl nehéz a 30 másodperc, ezért állították feljebb. Na szóval így mind a 100 event pont megvan és személyes pontjaim száma több, mint 5400. Ettől még néha 1-2 játékban néha talán újra fogok játszani egy kicsit csak úgy és hogy segítsem a csapatot, amiben vagyok. wink Szóval még meglátom.
PostPosted: Fri Jul 27, 2012 12:28 pm

Obi Aoi
Pontszámokkal kapcs.: láttam két olyan topicot is Barton subfórumban, ahol minimum 10-15k olimpiai pontért adnak avi artot (nyilván screenshottal igazolod)

Melyik az a topic? Mert akkor én asszem nevezek a 20 000 pontommal. 3nodding

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 1:45 pm

Selly1125
Obi Aoi
Pontszámokkal kapcs.: láttam két olyan topicot is Barton subfórumban, ahol minimum 10-15k olimpiai pontért adnak avi artot (nyilván screenshottal igazolod)

Melyik az a topic? Mert akkor én asszem nevezek a 20 000 pontommal. 3nodding

Tessék smile
Minimum 20k
Minimum 7k
PostPosted: Fri Jul 27, 2012 2:40 pm

Nos mivel Bartonos vagyok így eléggé nehéz volt megcsinálnom ,de sikerült.
Ha valakinek nagyon nem megy itt van pár tipp amit a fórumról lestem le:
-Lőjj le pár embert azután a baloldal levő kék nyíllal menj ki a játékból
-Menj vissza újra, az időd megint 60 másodperc, de a pontszámod megmarad (0-át ír ki, de amint lelőttél valakit kiírja rendesen)
-Megint lelőhetsz indenkit akit az előző körben már lelőttél

Nekem 3 körből meg is lett, már csak az acsira várok. biggrin

Pumpkin dad

Feral Hunter

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Jul 29, 2012 12:40 pm

Na, a végén én is megkaptam az achikat. whee

Így összességében aranyos kis event volt.
7/10
PostPosted: Mon Jul 30, 2012 1:36 am

Nem tudom miért panaszkodik mindenki a paintball-os játékra. Nekem meglett a 20 pont, mikor még csak HARMINC másodperc állt rendelkezésedre...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 9:29 am

Nekem második próbálkozásra lett meg és nem használtam azt a "lépj a nyílra és menj vissza és lőj valakit" taktikát. Egy dolog zavar, nem tudom bug vagy lag-e: néha a célkereszt alig követte a kurzort, de azért lőttem "vaktában".
Ari az event valóban, de hallottam, hogy a 2008-as olimpia játékai se voltak rosszak smile Picit több csapatonkénti cuccra számítottam, de tetszett. És sz*r bacon bowl ide vagy oda, én azon nevettem, amikor először kipróbáltam xp sweatdrop
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 11:29 am

Most legújabb dev alertben 2 dolgot írtak:
1. Holnap PDT időzóna szerint délelőtt 11-ig (nekünk este 8-ig) lett meghosszabítva az event.
2. A Paintball játékban (remélem jól értelmeztem) szabadon lehet jelöléást és impet választani(?) Asszem később próübálom most sokáig tölti...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 12:32 pm

Obi Aoi
Nekem második próbálkozásra lett meg és nem használtam azt a "lépj a nyílra és menj vissza és lőj valakit" taktikát. Egy dolog zavar, nem tudom bug vagy lag-e: néha a célkereszt alig követte a kurzort, de azért lőttem "vaktában".
Ari az event valóban, de hallottam, hogy a 2008-as olimpia játékai se voltak rosszak smile Picit több csapatonkénti cuccra számítottam, de tetszett. És sz*r bacon bowl ide vagy oda, én azon nevettem, amikor először kipróbáltam xp sweatdrop

Az első Rejected Olympics (200 cool (Nem az első Gaia Olimpia! Az 2004-ben volt!) alatt sokkal több, ámbár egyszerűbb játékkal lehetett játszani. Egy héten keresztül, minden nap kaptunk újabb játékokat, melyeket véletlenszerűen játszottunk. Sokkal több megnyerhető tárgy volt. Minden nap kaptál egyet a részvételért és egyet a 100%-os teljesítésért. Összesen tehát 14 tárgy a játékokért, plusz a csapatválasztásért is járt egy-egy tárgy és még ott voltak a trófeák, összesen tehát 22 tárgyat lehetett szeretni az esemény alatt!

További információ itt: Rejected olympics 2k8
(Ha esetleg valamit rosszul mondtam, elnézést, négy éve volt...)

edit:
Még ezt találtam...
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 12:52 pm

Malreni
Obi Aoi

Az első Rejected Olympics (200 cool (Nem az első Gaia Olimpia! Az 2004-ben volt!) alatt sokkal több, ámbár egyszerűbb játékkal lehetett játszani. Egy héten keresztül, minden nap kaptunk újabb játékokat, melyeket véletlenszerűen játszottunk. Sokkal több megnyerhető tárgy volt. Minden nap kaptál egyet a részvételért és egyet a 100%-os teljesítésért. Összesen tehát 14 tárgy a játékokért, plusz a csapatválasztásért is járt egy-egy tárgy és még ott voltak a trófeák, összesen tehát 22 tárgyat lehetett szeretni az esemény alatt!

További információ itt: Rejected olympics 2k8
(Ha esetleg valamit rosszul mondtam, elnézést, négy éve volt...)

edit:
Még ezt találtam...

Hát igen, elég nagy a különbség. Amikor még nem tudtam,, meddig lesz az idei RO (sőt az e-mailes hírlevélben azt hiszem azt írták, hogy augusztus 31-ig lesz), akkor gondoltam is, nem fogjuk megunni az 5 játékot?
Hú 22 az szép smile Rá is kerestem régebben párszor Barton meg olimpiás cuccokra tényleg sok van. A játékok is tetszenek így leírás alapján, és tényleg jóval több volt...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Thu Aug 02, 2012 1:37 am

Hát ez szeétség, Durem lett az utolsó...
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces