|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2012 11:40 am
Olyan helyre ahol nem vagyunk túl sokan de a társaság emberfeletti! cat_3nodding Debreceni Anime Meet vagy Teaház - a barátokkal.
Faragtál töklámpást, így Halloween alkalmából?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2012 11:59 am
nem, nem igazán ünneplem a Halloweent, csak itt gaia-n
Milyen animéket nézel mostanság? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2012 12:45 pm
● ● ●Fairy Tail, Sword Art Online, és két napja fejeztem be a Mirai Nikki-t... ^^ Mi a véleményed a Nyan Cat-ről? ● ● ●
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2012 8:12 am
Szerintem aranyos, amúgy is odavagyok a hasonló (és persze élő) szőr-szörmedvényekért : ) ...és vagy kötött Nyan Cat sálam is cat_biggrin
Melyik a kedvenc évszakod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2012 7:06 am
az ősz whee
van háziállatod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2012 12:32 am
Van, három cica, szomszédokkal közös igazából. Ketten az "ősgazdi" szomszédhoz, a harmadik meg egy másik szomszédhoz ragaszkodik a legjobban, de hozzánk is járnak.
Láttatok már valahol karácsonyi díszítést, csokikat? (Én Intersparban igen xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2013 6:08 am
Már vége a karácsonynak,úgyhogy elég sok helyen láttam,mondhatni minden üzletben nagyjából. Mi a kedven tárgyad a lakásodban vagy a szobádban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2013 4:32 am
A könyveim, az R2-D2 és Yoda figuráim és a polár takaróm meg a csészéim és a bögréim redface
hová szeretnél elutazni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2013 10:43 am
Japánba utaznék szívesen, hogy ott legyek, mikor a sok sakura virágzik és végigjárni a japán kerteket. hörr cat_redface
Volt újévi fogadalmad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2013 9:39 am
Az Timmy Japánba utaznék szívesen, hogy ott legyek, mikor a sok sakura virágzik és végigjárni a japán kerteket. hörr cat_redface
Volt újévi fogadalmad? Nem tettem, de én voltam az első a VILÁGON, aki Freestyle rapben szokott BUÉK-ot kívánni fel az égbe. smile Volt egy időszak, amikor ugyanígy szavaltam el a fogadalmakat s naponta ezzel ébredtem, hisz ez volt az ébresztőm. =D Szerinted jó ez így nosztalgiának, hogy 10 évre visszatekinthetünk a "For the Love of Gaia" keretein belül? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 5:20 am
Nem volt rossz, főleg, hogy összeírta Obi, hogy mi mihez köthető, ha nem lett volna összeírva, nem mindig tudtam volna mihez kötni az adott évszámhoz járó ajándékot >.<
Milyen könyvet olvastál legutóbb?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 05, 2013 8:29 am
Amit be is fejeztem, vagy amit olvasok? cat_biggrin Mert amit befejeztem az Mal könyve cat_3nodding Most pedig Andrzej Sapkowski: Vaják - Az utolsó kívánság című könyvét olvasom.
Milyen ízű fagyi a kedvenced?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2017 6:21 am
Dió 3nodding de a múltkor ettem tökmagfagyit az is nagyon ízlett heart
Mész valahova nyaralni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2017 8:03 am
igen, (bár ez inkább nászúttal egybekötött nyaralás) Skóciába megyünk
Hol laksz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2017 1:18 am
Yuki Naoto igen, (bár ez inkább nászúttal egybekötött nyaralás) Skóciába megyünk Hol laksz? Március óta Pécsett, a munkám végett is. smile Hol dolgozol éppen? És szereted a munkád?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|