Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
80000 post versenye! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu May 10, 2012 4:40 am

Medvelaszlo
Hime_Yura
Elkezdtem rajzolni, de fel is adtam a túl kacifántos avatárok miatt sweatdrop

Ne add fel. Most érdemes dolgozni a nyereményért.

Vizsgaidőszak alatt nem hinném, hogy tudnék ezzel majd bajlódni.
PostPosted: Thu May 10, 2012 3:04 pm

Yuki Naoto
Lucia Borgia
Csak egy ötlet...nem tudom mit szóltok hozzá... rolleyes
Az folyamatosan változik ki mit visel és mennyire aktív.
Ha mindenki aki szerepelni akar az aktuális verseny nevezésein,az beposztolna egy nem túl kacifántos,de neki tetsző,rá jellemző és ami a lényeg:rajzolható tektek-es avit. (ha nem ide akár egy külön erre fenntartott topicba v mittudomén)
Ebből ki is derülne ki annyira aktív hogy foglalkoztassa ez a kérdés és vegye a fáradtságot összerakni egy egyszerű avit.
Szerintem többen neveznének ha biztosabban tudnák hányat és kit kell megrajzolni,és nem a jelenlegi fullos jól kinéző ám elég bonyolult avikkal kellene szenvedni meg számolgatni és nézegetni ki mikor és mennyit posztolt. biggrin
Meg akkor tényleg nem lenne kérdéses ki kerül rá,ki marad le... biztos nem jól esik valakinek ha nincs rajta a képen csak mert aktívatlanabb mint a többi,hm? sad
De mint írtam ez csak egy tipp. smile

Szerintem jó ötlet az, hogy egyszerűbb avikról lehet rajzot készíteni, csak az az igazság, hogy nekem jobban tetszik az a kiindulás, hogy a rajzoló dönti el ki lesz rajta, mert ha most boldog-boldogtalan készít avit, hogy rajzoljuk le, az sem jó megoldás.
az előző versenyhez készítettem rajzot, oda lerajzoltam pl kisrajczy-t is (mondhattam volna mást is, csak most ő jutott az eszembe), de mivel elég "hamar" elindult ez a mostani rajz verseny, tapasztalni lehetett, hogy a két rajz között annyira nem volt aktív, ezért nem szeretném rárakni a képre. de mi van akkor, ha ő aktívabbnak gondolja magát, és készít egy tektek-es avit, ha nem rajzolom le, akkor rosszul fog neki esni....ilyenkor mi a megoldás? :S

Elvileg van mindenkiről ilyen tektek-es kép és mint mondtam a rajzoló dönti el, hogy ki kerül fel a képre. Az hogy valaki nem került fel az nem panaszkodik.

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Jun 26, 2012 1:24 pm

Érdekel, hogy ki hogy halad, mert nem sokára elérjük a bűvös számot!
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 2:41 pm

Nos elég sok idő eltelt de nagyon nem jöttek munkák.... gondolom részben azért mert mindenki elfelejtette, már kevesebb mint 100 post kell a bűvös 80000-hez!

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 10:35 pm

Cryene says:

Hali~! heart
Gondoltam, én is írok, egy részt, hogy elősegítsem a bűvös mennyiségű post elérését, más részt, hogy én is nevezzek a versenyre, illetve hogy belinkeljek ala tektek-emet, ha esetleg valaki méltónak talál engem is a rajzán megjeleníteni emotion_awesome (természetesen nem sértődök meg, és nem leszek szomorú, ha nem, csak gondoltam, nagyjából mindenki ismer ezen a tájun, hátha mégis biggrin )
Most, hogy végre kiszabadultam a kórházból, és már nem fáj úgy mindenem, megjött a kedvem egy efféle kihíváshoz, meg a rajzoláshoz úgy amúgy. Edit: Tektek-et nekem is küldjetek, vagy valami ref-t, lécci!!
Sok szerencsét mindenkinek!! heart 3nodding

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 4:08 am

Mrs CryeneMisery
Cryene says:

Hali~! heart
Gondoltam, én is írok, egy részt, hogy elősegítsem a bűvös mennyiségű post elérését, más részt, hogy én is nevezzek a versenyre, illetve hogy belinkeljek ala tektek-emet, ha esetleg valaki méltónak talál engem is a rajzán megjeleníteni emotion_awesome (természetesen nem sértődök meg, és nem leszek szomorú, ha nem, csak gondoltam, nagyjából mindenki ismer ezen a tájun, hátha mégis biggrin )
Most, hogy végre kiszabadultam a kórházból, és már nem fáj úgy mindenem, megjött a kedvem egy efféle kihíváshoz, meg a rajzoláshoz úgy amúgy. Edit: Tektek-et nekem is küldjetek, vagy valami ref-t, lécci!!
Sok szerencsét mindenkinek!! heart 3nodding

Cryene has spoken. x3

Eliveg akik színte mindíg rajta vannak azok már csináltak ilyet csak az eleje fele van. Kicsit nézz utánna. biggrin

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 7:16 am

Cryene says:

Medvelaszlo
Eliveg akik színte mindíg rajta vannak azok már csináltak ilyet csak az eleje fele van. Kicsit nézz utánna. biggrin

A tektek-et? Köszi : D Asszem a szemem a kórházban maradt : P
Edit: Ano... én egyedül tőled láttam ref-t... Az jó, ha a current avikat rajzolom le? Nekem mindegy mennyire bonyolult, challenge accepted~ xD Csak hát ha valaki nem azt szeretné....

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 9:10 am

Cryene says:

Már csak 43 post van vissza biggrin

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 10:39 am

Mrs CryeneMisery
Cryene says:

Medvelaszlo

A tektek-et? Köszi : D Asszem a szemem a kórházban maradt : P
Edit: Ano... én egyedül tőled láttam ref-t... Az jó, ha a current avikat rajzolom le? Nekem mindegy mennyire bonyolult, challenge accepted~ xD Csak hát ha valaki nem azt szeretné....

Cryene has spoken. x3

Nyugodtan rajzolhatsz "cukker" karikat. Akik nem adnak meg magukról semmit azokat a "jelenlegi" (amikor látod) ruhájukban rajzold le.
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 10:42 am

Cryene says:

Medvelaszlo
Nyugodtan rajzolhatsz "cukker" karikat. Akik nem adnak meg magukról semmit azokat a "jelenlegi" (amikor látod) ruhájukban rajzold le.

Hát, jó... én is arra gondoltam :T Na ok, akkor asszem neki is kezdtem.....

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Aug 03, 2012 12:43 pm

Engem is le lehet rajzolni, akinek van kedve. wink

Ezt lehet : User Image
PostPosted: Sat Aug 04, 2012 3:29 am

Medvelaszlo

Mrs CryeneMisery

Még Work In Progress, és géppel fog készülni. Tudoooom, bééééna vagyooook sweatdrop ÉS még visszavannak az alapítók, plusz a kabalánk, alias : Malreni, napsugar, bibortetu, softwarekiller éééés Medvelaszlo.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 8:55 am

III_Kisrajczy_III
Még Work In Progress, és géppel fog készülni. Tudoooom, bééééna vagyooook sweatdrop ÉS még visszavannak az alapítók, plusz a kabalánk, alias : Malreni, napsugar, bibortetu, softwarekiller éééés Medvelaszlo.]

Aranyos eddig smile

Én a lila avimat ajánlom be, be is teszem nagyobb méretben plusz a sig artom is jó referencia lehet.

User Image
PostPosted: Sat Aug 04, 2012 10:27 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Még Work In Progress, és géppel fog készülni. Tudoooom, bééééna vagyooook sweatdrop ÉS még visszavannak az alapítók, plusz a kabalánk, alias : Malreni, napsugar, bibortetu, softwarekiller éééés Medvelaszlo.]

Aranyos eddig smile

Én a lila avimat ajánlom be, be is teszem nagyobb méretben plusz a sig artom is jó referencia lehet.

User Image

Oké, akkor eggyel nő a létszám. Még valakik csatlakoznának? Még 3 hely van. Ééééés nem túl bonyolult avatarokat kérnék, aki még jön. wink Napsugaron filózom, hogy ad-e valami egyszerű, tektek-es avatárt, vagy ahogy most van, úgy rajzoljam le..?

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 11:43 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Aranyos eddig smile

User Image

Oké, akkor eggyel nő a létszám. Még valakik csatlakoznának? Még 3 hely van. Ééééés nem túl bonyolult avatarokat kérnék, aki még jön. wink Napsugaron filózom, hogy ad-e valami egyszerű, tektek-es avatárt, vagy ahogy most van, úgy rajzoljam le..?

Akkor ez az avi megfelel amúgy? Nem lesz nehéz? smile Ja és egy pivi különbség van: a felső alján csüngő díszek olyan színűek leygenek mint az avin, ne olyan mint az arton ha lehet persze az se baj, csak kiemelném, hogy az avin más a színe.
Szerintem várd meg amíg ír neked és ad is.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces