|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 14, 2011 3:55 am
Ma kint voltam a Mosolyturnén (Bumeráng) smile Valamint ott láttam néhány aranyos és gyönyörű kutyát: huskykat, egy arany retriever kölyköt és egy selyempincsit smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2011 9:36 am
Ma azon kívül, hogy reggel anyuval kellett volna mennem vásárolni, de nem mentem, mert lusta voltam felkelni ( sweatdrop ), nem sok dolog történt. smile Ebédet főztünk, aztán kitöltöttük a népszámlálós cuccot a neten (az se volt azért semmi.... xd ), és megnéztem a 101. részt Fairy Tailből, és elolvastam hozzá a legújabb manga fejezetet. De király volt!!!! whee Nem tom, szereti-e vki közületek, de én szimplán imádom! 4laugh Alig várom már a következő hetet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2011 10:28 am
Találkoztam mindhárom macsekkal, spenótkészítést végignéztem, valamint befejeztem a Halloween-re tervezett avim által inspirált rajzot smile Obi at Ghoul's Acre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 9:48 am
Ma megkaptuk a kosár mérkőzésein időpontjait. >w< Hát ahhoz képest, hogy gimis csapat vagyunk (Ami nem azt jelenti, hogy rosszak, sőt!) minden hétre jut egy jó kis meccs. Előre várom a 2 méteres, 90 kg-s monstrumokat... Gyertek csak! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 10:54 am
MA megtudtam a holnapi órarendem ... Nem valami jól hangzik, szóval ... 9 ÓRÁM LESZ scream , de annyit enyhült, hogy holnap focizok 8.-9. órában. Gyertek cshaaaak. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 11:36 am
Yui-chan12 ... és megnéztem a 101. részt Fairy Tailből, és elolvastam hozzá a legújabb manga fejezetet. De király volt!!!! whee Nem tom, szereti-e vki közületek, de én szimplán imádom! 4laugh Alig várom már a következő hetet biggrin Félve jegyzem meg, de én még nyomon követem. biggrin Melyik arc-nál tart az anime? A sorozatot anno droppoltam a Laxus-os arc után... Később egyszer még belenéztem valamikor, de láttam, hogy filler, úgyhogy véglegesen ejtettem a sorozatot. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:45 pm
Molylepke Yui-chan12 ... és megnéztem a 101. részt Fairy Tailből, és elolvastam hozzá a legújabb manga fejezetet. De király volt!!!! whee Nem tom, szereti-e vki közületek, de én szimplán imádom! 4laugh Alig várom már a következő hetet biggrin Félve jegyzem meg, de én még nyomon követem. biggrin Melyik arc-nál tart az anime? A sorozatot anno droppoltam a Laxus-os arc után... Később egyszer még belenéztem valamikor, de láttam, hogy filler, úgyhogy véglegesen ejtettem a sorozatot. sweatdrop A Tenroujima, S-class exam arc-nál vagyunk most :3 Igen, sajnos időről időre becsempésznek pár fillert, de az ritkán van szerencsére smile Most nagyon erőre kapott az anime, és egyre jobbak a részek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:50 pm
Ma nagyon hosszú napom volt.... reggel nyolctól este nyolcig bent aszalódtam... xp az egyetlen jó az volt, hogy reggel japán órával kezdtem, és így kevésbé kezdődött rosszul a hét. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:15 pm
Ma végre megérkezett az alapanyag csomag amit rendeltem Meskán smile és még sikerült összezúznom egy kissé a bal középső ujjamat is -_____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:34 pm
napsugar Ma végre megérkezett az alapanyag csomag amit rendeltem Meskán smile és még sikerült összezúznom egy kissé a bal középső ujjamat is -_____- Nem tudsz beinteni a bal kezeddel. ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 2:14 pm
Himemiya Chika napsugar Ma végre megérkezett az alapanyag csomag amit rendeltem Meskán smile és még sikerült összezúznom egy kissé a bal középső ujjamat is -_____- Nem tudsz beinteni a bal kezeddel. ._. Most pont hogy megy, mert bebugyoláltam egy kis törcsibe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 1:40 am
Yui-chan12 Molylepke Yui-chan12 ... és megnéztem a 101. részt Fairy Tailből, és elolvastam hozzá a legújabb manga fejezetet. De király volt!!!! whee Nem tom, szereti-e vki közületek, de én szimplán imádom! 4laugh Alig várom már a következő hetet biggrin Félve jegyzem meg, de én még nyomon követem. biggrin Melyik arc-nál tart az anime? A sorozatot anno droppoltam a Laxus-os arc után... Később egyszer még belenéztem valamikor, de láttam, hogy filler, úgyhogy véglegesen ejtettem a sorozatot. sweatdrop A Tenroujima, S-class exam arc-nál vagyunk most :3 Igen, sajnos időről időre becsempésznek pár fillert, de az ritkán van szerencsére smile Most nagyon erőre kapott az anime, és egyre jobbak a részek! biggrin Jézusom, akkor már a mangával azonos résznél vannak. emotion_jawdrop Kíváncsi vagyok, hogy a SPOILER time skip-et /SPOILER mikor fogják meglépni. biggrin (Beraknak-e elé még egy évadni tömény fillert vagy nem.) Hogy utána egy-két arc-nyi filler lesz az "új" szereplőkkel az szinte 100%. Muszáj adniuk a mangának egy kis időt, hogy történjen benne valami amit már adaptálhatnak is. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 6:50 am
Kaptam egy 5-öst az egyik leghülyébb tantárgyamból, plusz az eddigi 4-esem átírta a tanár 5-ösre smile Viszont... -.- A barátom japán és csak neten tudunk beszélni, persze a legjobbkor nem akart az istennek se kapcsolódni ma az internethez a tudom is én mi, csak azután, hogy a barátom már aludni ment sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 11:21 am
Molylepke Yui-chan12 Molylepke Yui-chan12 ... és megnéztem a 101. részt Fairy Tailből, és elolvastam hozzá a legújabb manga fejezetet. De király volt!!!! whee Nem tom, szereti-e vki közületek, de én szimplán imádom! 4laugh Alig várom már a következő hetet biggrin Félve jegyzem meg, de én még nyomon követem. biggrin Melyik arc-nál tart az anime? A sorozatot anno droppoltam a Laxus-os arc után... Később egyszer még belenéztem valamikor, de láttam, hogy filler, úgyhogy véglegesen ejtettem a sorozatot. sweatdrop A Tenroujima, S-class exam arc-nál vagyunk most :3 Igen, sajnos időről időre becsempésznek pár fillert, de az ritkán van szerencsére smile Most nagyon erőre kapott az anime, és egyre jobbak a részek! biggrin Jézusom, akkor már a mangával azonos résznél vannak. emotion_jawdrop Kíváncsi vagyok, hogy a SPOILER time skip-et /SPOILER mikor fogják meglépni. biggrin (Beraknak-e elé még egy évadni tömény fillert vagy nem.) Hogy utána egy-két arc-nyi filler lesz az "új" szereplőkkel az szinte 100%. Muszáj adniuk a mangának egy kis időt, hogy történjen benne valami amit már adaptálhatnak is. biggrin Igen, ezen én is csodálkoztam. Igazából arra számítottam, hogy már az Edolas arc után beraknak néhány fillert, de mégis folytatták... És sztem is beraknak pár fillert majd, mert most tényleg eléggé közel került egymáshoz a manga és az anime. De arra én is kíváncsi leszek - és tuti sírni fogok rajta, pedig mind jól vannak.... (mint ahogy a mangán is megtettem, csak akkor még nem tudtam, hogy mi lett sweatdrop )xD De nem bírom kivárni a következő fejezetet!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 4:36 pm
Ma reggel levágtam szikével és orvosi ollóval egy nagy bőrkeményedést a talpam oldaláról. Véletlenül kicsit mélyre vágtam, ezért elkezdett ömleni a vér, mint a rettentet. Összevéreztem az ágyam. Aztán két órán át feküdtem felpolcolt lábbal, hogy abbamaradjon a vérzés, közben a Scissor Sisters Night Work című albuma szólt újra és újra...
Meg megvagyok fázva, amúgy minden a megszokott. Ja! Meg rendet raktam a fórumban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|