Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Kreatív kuckó
Aréna - kreatív verseny - Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Népszámláló
Itt jártam :)
100%
 100%  [ 54 ]
Total Votes : 54

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Nov 03, 2011 2:40 am

Obi Aoi
Hát... ezt nyilván nem támogatom... Talin esetleg szóba jöhetne... nem tudom. De talira megcsinálom.
Lehet, hogy 1 vagy 2 hetes bontásban jobb lenne és akkor talán kicsit felkúszna a hét fotója aktivitásának irányába (vagy nem). Mivel havonta van új téma és ezért ritkábban kerül ide poszt...
Azért adtam egy hónapot, mert magamból kiindulva én pl sose tudok 1-2 hét alatt összehozni egy olyan rajzot, amivel ténylegesen meg is vagyok elégedve...

Lehet nem zárom be a topikot, csak új témát adok erre a hónapra, de ha avval sem lesz aktivitás, akkor tuti hagyom a dolgot
PostPosted: Thu Nov 03, 2011 2:44 am

napsugar
Obi Aoi
Hát... ezt nyilván nem támogatom... Talin esetleg szóba jöhetne... nem tudom. De talira megcsinálom.
Lehet, hogy 1 vagy 2 hetes bontásban jobb lenne és akkor talán kicsit felkúszna a hét fotója aktivitásának irányába (vagy nem). Mivel havonta van új téma és ezért ritkábban kerül ide poszt...
Azért adtam egy hónapot, mert magamból kiindulva én pl sose tudok 1-2 hét alatt összehozni egy olyan rajzot, amivel ténylegesen meg is vagyok elégedve...

Lehet nem zárom be a topikot, csak új témát adok erre a hónapra, de ha avval sem lesz aktivitás, akkor tuti hagyom a dolgot

Értem. Szerintem 2 hét se rossz bár ez nyilván időszak/ráérés kérdése is, az tény.
Oké. Én azért összehozok egy rajzot a talira. Gondolom avira is lehet érteni meg önmagunkra is (mármint a témát).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Nov 07, 2011 6:47 am

Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 10:18 am

új téma !! ??

Naomi Hayate

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 30, 2011 12:01 pm

Naomi Hayate
új téma !! ??

Lásd egy poszttal feljebb, csak kis betűkkel írta. ("Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )") Azaz az anthro-ra gondolt szerintem. Van egy volt évfolyamtársam, aki nagyon jól rajzolt/rajzol ilyet, pl. ezt is ő csinálta: klikk ide 3nodding Most már rajzolásra kéne bírnom magam... sweatdrop Én még nem próbáltam anthro-t/furryt, de nagy valószínűséggel megpróbálom smile
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 2:18 pm

Obi Aoi
Naomi Hayate
új téma !! ??

Lásd egy poszttal feljebb, csak kis betűkkel írta. ("Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )") Azaz az anthro-ra gondolt szerintem. Van egy volt évfolyamtársam, aki nagyon jól rajzolt/rajzol ilyet, pl. ezt is ő csinálta: klikk ide 3nodding Most már rajzolásra kéne bírnom magam... sweatdrop Én még nem próbáltam anthro-t/furryt, de nagy valószínűséggel megpróbálom smile
Én furryként ismerem őket

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Naomi Hayate

PostPosted: Mon Jun 11, 2012 4:14 am

A Topic akkor örökre bezárult sad http://blogol.hu/pikz/martina16/almokk.jpg
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 5:51 am

napsugar
Obi Aoi
Naomi Hayate
új téma !! ??

Én sehogy sem ismertem eddig, de hogy Naomi Hayate ne sírjon, és hogy kipróbáljam magam a témában, így 5 perc alatt ezt hoztam össze, tudom, hogy november már rég elmúlt, és a topic se nagyon él, de a rámszakadt nagy szabadidőmben úgy gondoltam aktívkodok egy kicsit smile bocsika, de csak ennyit tudtam összehozni ilyen hamar (nem találtam se a radíromat se más cerkát így hirtelen sweatdrop )

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 6:08 am

Yuki Naoto
napsugar
Obi Aoi
Naomi Hayate
új téma !! ??

Én sehogy sem ismertem eddig, de hogy Naomi Hayate ne sírjon, és hogy kipróbáljam magam a témában, így 5 perc alatt ezt hoztam össze, tudom, hogy november már rég elmúlt, és a topic se nagyon él, de a rámszakadt nagy szabadidőmben úgy gondoltam aktívkodok egy kicsit smile bocsika, de csak ennyit tudtam összehozni ilyen hamar (nem találtam se a radíromat se más cerkát így hirtelen sweatdrop )
Köszönöm az aktivitást smile Jól esik, hogy még jár erre valaki heart Honorálom is a munkádat azért cat_blaugh

Jah és nagyon cuki lett a rajz :3
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 6:29 am

napsugar
Köszönöm az aktivitást smile Jól esik, hogy még jár erre valaki heart Honorálom is a munkádat azért cat_blaugh

Köszönöm smile Remélem lesz még új téma! igyekszek aktív lenni!

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 6:32 am

Yuki Naoto
napsugar

Köszönöm smile Remélem lesz még új téma! igyekszek aktív lenni!
Hát igazából akkor lenne értelme a dolognak, ha többen is aktivizálnák magukat, mert ezt egy versenynek szántam.... :/ Ne haragudj, de egy ember miatt nem fogom újra indítani.

Viszont ha szeretnél rajzolgatni, ott a 100 rajz kihívás smile
Reply
Kreatív kuckó

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas