|
|
Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 2:40 am
Obi Aoi Hát... ezt nyilván nem támogatom... Talin esetleg szóba jöhetne... nem tudom. De talira megcsinálom. Lehet, hogy 1 vagy 2 hetes bontásban jobb lenne és akkor talán kicsit felkúszna a hét fotója aktivitásának irányába (vagy nem). Mivel havonta van új téma és ezért ritkábban kerül ide poszt... Azért adtam egy hónapot, mert magamból kiindulva én pl sose tudok 1-2 hét alatt összehozni egy olyan rajzot, amivel ténylegesen meg is vagyok elégedve... Lehet nem zárom be a topikot, csak új témát adok erre a hónapra, de ha avval sem lesz aktivitás, akkor tuti hagyom a dolgot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 2:44 am
napsugar Obi Aoi Hát... ezt nyilván nem támogatom... Talin esetleg szóba jöhetne... nem tudom. De talira megcsinálom. Lehet, hogy 1 vagy 2 hetes bontásban jobb lenne és akkor talán kicsit felkúszna a hét fotója aktivitásának irányába (vagy nem). Mivel havonta van új téma és ezért ritkábban kerül ide poszt... Azért adtam egy hónapot, mert magamból kiindulva én pl sose tudok 1-2 hét alatt összehozni egy olyan rajzot, amivel ténylegesen meg is vagyok elégedve... Lehet nem zárom be a topikot, csak új témát adok erre a hónapra, de ha avval sem lesz aktivitás, akkor tuti hagyom a dolgot Értem. Szerintem 2 hét se rossz bár ez nyilván időszak/ráérés kérdése is, az tény. Oké. Én azért összehozok egy rajzot a talira. Gondolom avira is lehet érteni meg önmagunkra is (mármint a témát).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 6:47 am
Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2011 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2011 12:01 pm
Lásd egy poszttal feljebb, csak kis betűkkel írta. ("Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )") Azaz az anthro-ra gondolt szerintem. Van egy volt évfolyamtársam, aki nagyon jól rajzolt/rajzol ilyet, pl. ezt is ő csinálta: klikk ide 3nodding Most már rajzolásra kéne bírnom magam... sweatdrop Én még nem próbáltam anthro-t/furryt, de nagy valószínűséggel megpróbálom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2011 2:18 pm
Obi Aoi Lásd egy poszttal feljebb, csak kis betűkkel írta. ("Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )") Azaz az anthro-ra gondolt szerintem. Van egy volt évfolyamtársam, aki nagyon jól rajzolt/rajzol ilyet, pl. ezt is ő csinálta: klikk ide 3nodding Most már rajzolásra kéne bírnom magam... sweatdrop Én még nem próbáltam anthro-t/furryt, de nagy valószínűséggel megpróbálom smile Én furryként ismerem őket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 4:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 5:51 am
napsugar Obi Aoi Lásd egy poszttal feljebb, csak kis betűkkel írta. ("Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )") Azaz az anthro-ra gondolt szerintem. Van egy volt évfolyamtársam, aki nagyon jól rajzolt/rajzol ilyet, pl. ezt is ő csinálta: klikk ide 3nodding Most már rajzolásra kéne bírnom magam... sweatdrop Én még nem próbáltam anthro-t/furryt, de nagy valószínűséggel megpróbálom smile Én furryként ismerem őket Én sehogy sem ismertem eddig, de hogy Naomi Hayate ne sírjon, és hogy kipróbáljam magam a témában, így 5 perc alatt ezt hoztam össze, tudom, hogy november már rég elmúlt, és a topic se nagyon él, de a rámszakadt nagy szabadidőmben úgy gondoltam aktívkodok egy kicsit smile bocsika, de csak ennyit tudtam összehozni ilyen hamar (nem találtam se a radíromat se más cerkát így hirtelen sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 6:08 am
Yuki Naoto napsugar Obi Aoi Lásd egy poszttal feljebb, csak kis betűkkel írta. ("Ha még valaki erre jár a téma: Furry (jöhetnek az emberszerű állatok :3 )") Azaz az anthro-ra gondolt szerintem. Van egy volt évfolyamtársam, aki nagyon jól rajzolt/rajzol ilyet, pl. ezt is ő csinálta: klikk ide 3nodding Most már rajzolásra kéne bírnom magam... sweatdrop Én még nem próbáltam anthro-t/furryt, de nagy valószínűséggel megpróbálom smile Én furryként ismerem őket Én sehogy sem ismertem eddig, de hogy Naomi Hayate ne sírjon, és hogy kipróbáljam magam a témában, így 5 perc alatt ezt hoztam össze, tudom, hogy november már rég elmúlt, és a topic se nagyon él, de a rámszakadt nagy szabadidőmben úgy gondoltam aktívkodok egy kicsit smile bocsika, de csak ennyit tudtam összehozni ilyen hamar (nem találtam se a radíromat se más cerkát így hirtelen sweatdrop ) Köszönöm az aktivitást smile Jól esik, hogy még jár erre valaki heart Honorálom is a munkádat azért cat_blaugh Jah és nagyon cuki lett a rajz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 6:29 am
napsugar Köszönöm az aktivitást smile Jól esik, hogy még jár erre valaki heart Honorálom is a munkádat azért cat_blaugh Jah és nagyon cuki lett a rajz :3 Köszönöm smile Remélem lesz még új téma! igyekszek aktív lenni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 6:32 am
Yuki Naoto napsugar Köszönöm az aktivitást smile Jól esik, hogy még jár erre valaki heart Honorálom is a munkádat azért cat_blaugh Jah és nagyon cuki lett a rajz :3 Köszönöm smile Remélem lesz még új téma! igyekszek aktív lenni! Hát igazából akkor lenne értelme a dolognak, ha többen is aktivizálnák magukat, mert ezt egy versenynek szántam.... :/ Ne haragudj, de egy ember miatt nem fogom újra indítani. Viszont ha szeretnél rajzolgatni, ott a 100 rajz kihívás smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|