|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 9:47 am
De fiatal itt valaki. wink
Immonium! heart
Én meg túl vagyok a nyelvvizsgán, szóval már teljes egészében itt vagyok.
Naszóval... Ha jól számoltam, akkor többséggel megszavaztuk Malrenit, tehát akkor kezdeném is néhány bemelegítő kérdéssel: > Említetted, hogy kellemetlen Shawn-al találkoznod, de már egy ideje együtt vagytok Anne-el. Akkor ezalatt az idő alatt gyakorlatilag nem is beszéltetek egymással? > Nemrég találkoztál Harold-al. Hülyeség lenne azt kérdezni, hogy mennyire érezted ellenségesnek, de végül sikerült valami emberséges nyelven megbeszélnetek a parti részleteit? Vagy folyamatosan árasztotta feléd a gyilkos szándékot? > Ja és a parti részletei mennyire titkosak? Kérdezhetünk azzal kapcsolatban?
(Bocsi, hogy egyszerre ennyi, de iparkodnunk kell. sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 2:52 am
Nos, akkor Malreni: Mit gondolsz Shawnról? Ez volt az első találkozásotok Harolddal? Most eddig ennyit jutott az eszembe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 3:43 am
 Malreni -Dehogynem. Nagyon sokat beszélgettünk, eleinte. Aztán mindketten elkezdtük zavarban érezni magunkat a másik jelenlétében. -Harold Richmore egy segg, ezen nincs mit szépíteni, de ha akar valamit, emberi hangot is képes megütni, ha csak úgy tudja elérni, amit akar. -A Parti legapróbb részletei is hétpecsétes titkok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 5:20 am
Értem, hogy Harold egy óriási vízilópicsa, de hogy érezted magad, mikor találkoztatok, mármint milyen érzelmek vezéreltek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 5:37 am
 Malreni -Ne érdekeljen, hogy mi vezérel engem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 7:21 am
Nem nagyon tudom hogy van e értelme megkérdeznem ezt, de az alkalmazottaidnak volt valaha priusza, vagy szólgált valamelyikük a városőrségnél/katonaságnál? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 8:23 am
 Malreni -Nem. Tiszták, mint a hó. Mina mindig is a vendéglátóiparban dolgozott. Seru, pedig egy ideig... táncolt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 9:08 am
Mennyire ismered Anne rokonságát? Hallomásból? Vagy esetleg találkoztál már valamelyikükkel? (Persze Harold-on kívül)
~ És játékvezető Malrenihez: Hányan is játszunk most pontosan? ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 1:50 pm
 Malreni -Egyedül Harold-dal találkoztam, de... hallottam már rémtörténeteket...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 3:00 pm
0:00, azaz csütörtök!
Pár dolgot be kell jelentenem:
Először is, felkerült az új fejezet. Tudom, hajnalban felrakni nem túl korrekt dolog, éppen ezért, megengedem, hogy Malreni-t kérdezzétek egészen péntekig. Szombattól kezdve, viszont, már új NPC-t kell választanotok. Én, előreláthatólag nem leszek itthon hétvégén, úgyhogy, magatokra lesztek utalva. Nyugodtan kérdezzetek, válaszolni fogok, amint megjöttem.
A másik dolog, az, hogy sajnálatosan, (vagy nem) hibát követtem el, méghozzá csúnya nagy hibát. A jelentkező topic-ban tartottam nyilván azokat, akik jelentkeztek. Ezt a topic-ot, azonban meggondolatlanul töröltem, így nem tudom, kik az inaktív tagok... Így nem fogom az aktív tagokat kiejtéssel büntetni, így, bejelentem: ebben a játékban kivételesen nem lesz kiesés. Remélem, örültök a hírnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 3:17 am
De még mennyire (felsóhajt). Milyen történeteket hallottál Anne-től a családdal kapcsolatban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 3:47 am
 Malreni -Csak ilyen elszólásokat, kisebb történeteket, de semmi konkrétumot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 5:18 am
-Seru táncolt? xd -És hogyan ismerted meg őket, mármint hogyan soroztad be őket a kávézód brigádjába? -Van valamilyen kapcsolatod Anne-en kívül az arisztokrata felsőbb réteggel?
Kérdés játékmesret Malnak: ők (Mina, Seru) is NPC-k vagy csak tömegnagyobbító szereplők?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 5:38 am
Jájj... lemaradtam...Alig tudok mit kérdezni confused -Malreni, mennyire bízol meg Haroldban? Mennyit tudsz a Richmore vállalatról? Szerinted javítani fog a kapcsolatotokon Shawnnal ez a buli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 5:43 am
 Malreni -Seru... éjszakai klubokban táncolt hölgyeknek... -Egy ideig magam is felszolgáló voltam... Ekkor ismertem meg Mina-t. Egy ideig együtt dolgoztunk. Mina és Seru régóta barátok. Mikor saját kávézót nyitottam, megkértem Mina-t, hogy jöjjön hozzám dolgozni, de ketten kevesek voltunk, így kerül Seru is a képbe. -Nincs. Anne és családja az egyedüliek, akiket a felsőbb körökből ismerek. Mina és Seru ugyan olyan rangú NPC, mint bármely másik karakter. Nálam nincsenek töltelék karakterek. Egy ponton, minden szereplő fontossá fog válni valami miatt, még ha az nem is látszik eleinte. Ez a történet nagyon összetett! A fontosabb szálak, még mindig rejtve vannak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|