|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 6:11 am
Nem igazán értelek Cryene, miért vagy dühös? Olvass vissza és olvasd el a fórumtéma címét, akkor tudni fogod mi ez! Ha netán rossz a kedved, kérlek ne itt töltsd ki másokon! Köszi. Előre is boldog karácsonyt mindenkinek!
Nem tudom még, hogy nevezek-e a húzásra idén, lehet hogy nem. Előző években neveztem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 7:32 am
napsugar CryeneStrifeShiroi Mi ez az egész??? scream biggrin Most mi a baj? O_o Csak nem értettem a játékszabályokat :3 De amúgy jó ötlet, én benne vagyok!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 7:34 am
Xanvie Nem igazán értelek Cryene, miért vagy dühös? Olvass vissza és olvasd el a fórumtéma címét, akkor tudni fogod mi ez! Ha netán rossz a kedved, kérlek ne itt töltsd ki másokon! Köszi. Előre is boldog karácsonyt mindenkinek! Nem tudom még, hogy nevezek-e a húzásra idén, lehet hogy nem. Előző években neveztem. Nyugi, nem úgy értettem, csak nem tudtam hogy ez mi, meg hogy hogy működik, de már rájöttem, mert elmagyarázták szívélyesen razz Amúgy meg nem tudom, hogy az utóbbit mire mondtad... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 8:22 am
CryeneStrifeShiroi napsugar CryeneStrifeShiroi Mi ez az egész??? scream biggrin Most mi a baj? O_o Csak nem értettem a játékszabályokat :3 De amúgy jó ötlet, én benne vagyok!! Érthető a dolog vagy elmagyarázzam? Amúgy lesz majd neki új topik, ott le lesz írva rendesen. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 8:23 am
Egyszerűen ahogy szóltál azokkal a smiley-kkal, kissé úgy tűnt, hogy dühös vagy valamiért. És mint láthattad, nem csak én értettem így. Ezért úgy tűnt, mintha rossz lenne a kedved és itt jönne ki, így értettem. De ha nem, akkor bocsi. Kérlek, ha nem vagy dühös, akkor ne írj félreérthetően, akár smiley-kkal, akár azok nélkül! Köszi. Ennyi, remélem így már érted és remélem le van tisztázva. Na de nem szeretnék off-olni, részemről le van zárva, főleg ha más sem folytatja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 6:45 am
Akkor most húzogatunk vagy nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 8:26 am
*ölel* (Csak a smileyk érzelem fokozataira ügyelj legközelebb szerintem sweatdrop ) Várjuk az új topikot rá. 3nodding (Karácsonyi Húzás 2011?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 8:39 am
Obi Aoi *ölel* (Csak a smileyk érzelem fokozataira ügyelj legközelebb szerintem sweatdrop ) Várjuk az új topikot rá. 3nodding (Karácsonyi Húzás 2011?) Jójó, csak nem értem, azt hittem nem fogják félreérteni... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 8:40 am
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi *ölel* (Csak a smileyk érzelem fokozataira ügyelj legközelebb szerintem sweatdrop ) Várjuk az új topikot rá. 3nodding (Karácsonyi Húzás 2011?) Jójó, csak nem értem, azt hittem nem fogják félreérteni... :/ Értem én 3nodding sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|