|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 5:44 am
Malreni Ha valaki megmondja, hogy ez a két szereplő melyik filmből van és hogyan hívják őket, az jutalmat kap. Megmondom. Pris Blade Runnerből (Szárnyas fejvadászok) és Alex a Mechanikus Narancsból. A Pris-t mások posztjaiból tudtam meg, Nicolae-t én ismertem fel. Lehet fele jutalom is, mivel csak az egyiket ismertem fel magamtól sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 5:45 am
Malreni Jaaa... de mivel másolta, lószart sem kap. lol Ma nagyon geci hangulatomban vagyok... Nem tudom bizonyítani, de a másodikat magamtól találtam ki. Akkor is, ha ez nem változtat semmin. Néhány éve én is láttam a Mechanikus Narancsot. Egyébként csak utánanéztem a Gaián (még tegnap).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 6:05 am
Nem kell bizonyítani semmit. Arra lettem volna kíváncsi, hogy művelt-e eléggé a Magyar Guild mondjuk, az én ízlésemhez. Az, hogy láttad a Mechanikus Narancsot, az dicséretes. De nem felismerni Pris-t, az már... hát... nálam olyan hiányosság, mint nem tudni a Himnuszt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 6:53 am
Kaptam egy Night Fright Skin receptet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 7:26 am
Én is kaptam már Night Fright Skin receptet korábban. wink Már csak sok vámpír vér kell a receptemhez, mert kb. fél éve eladtam majdnem az össze vámpír véremet a tavalyi 1. Halloween-emről. Egy kis részét vettem, de a nagyját zOMG-n igyekszem összeszedni. Egyébként már a 3 tartalék figurámnál is megküzdöttem a szellemekkel és az 1. boss-al. smile Tudom, majd napról napra több lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 7:43 am
napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin Egyetértek. Louie, mint Ishida nagyon tetszik, de a kisgyerekek cuccai is édesek (főleg a Múmin meg a Totoro) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 8:22 am
Malreni Nem kell bizonyítani semmit. Arra lettem volna kíváncsi, hogy művelt-e eléggé a Magyar Guild mondjuk, az én ízlésemhez. Az, hogy láttad a Mechanikus Narancsot, az dicséretes. De nem felismerni Pris-t, az már... hát... nálam olyan hiányosság, mint nem tudni a Himnuszt. Értem. Sajnálom, ha lejárattam magam és ne haragudj hogy lelőttem ezzel a "poént". Ilyen alapműveltség-ellenörző foglalkozás egyébként nem lenne rossz... mondjuk a talin. (Csak ötlet). Night fright az jó (tényleg, nem a fright nightból vették a név ötletét?). Bár nem lenne rossz, ha más árnyalatokban is lenne az a szem, de így sárgásan is jó (ez csak az én véleményem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 8:54 am
Szellemeket lőttem ZOMG-ben. Kaptam tőlük sok-sok goldot. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 12:17 pm
Nekem nm indul el a zOMG! de a townsba összegyűjtöttem 100 csokit és kaptam vlmi nyakbavaló valamit XD aztán kaptam még a boltos gyűjtésbe egy boxer nevezetű alsógatyát meg egy csizmát XD És ebben a pllanatban pedig megkaptam a nadrágot XD Am észrevetétek, hogy a kocsi mellett még egy TVszerűséggel kapunk 100g-t vagy nemtom még mit?
Edit: Wáháháhááá elindult a zOMG! másfél órás próbálkozás után #.# Edit: Egy szellem 1 élettel rendelkezik, és min. 100g -t ad, nekem éppen 300at adott.. megéri zOMG-zni rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 1:00 pm
Csak szerintem volt az idei event az egyik legkönnyebb? Kb fél óra alatt lezavartam az egészet, és már csak a zomg tartja fent az érdeklődésem. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 1:35 pm
Nekem is jött a daily chance-ek helyén olyan kis TV kártyákkal, erről az off-olás 1000-rel fórumon írtam. Jaja, általában események, ünnepek idején éri meg a legjobban zOMG-zni. wink Már a boltokban az eladók nem adnak cukorkákat, nem tudom miért. Úgyhogy Towns-ban lehet csak 100-asával gyűjteni a cuccokra. Bár engem már a zOMG és a Tekkenszerű szellemharcoknál a napi boss-ok jobban lekötnek. smile Rájöttem érdemes nem csak cuki szellemeket ölni a zOMG-n, meg trick or treat-ezni zOMG estéin, hanem tökjelmezes fluff-okat is érdemes sűrűn ölni a pumpkin fluff ball receptcucc miatt, hogy minél több legyen belőle a pumpkin fluff plushie cucchoz. Na persze hozzájuk a CL szintet lejjebb kell állítani, hogy kapj is tőlük gold-ot, meg pumpkin fluff ball-okat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 2:01 pm
Molylepke Csak szerintem volt az idei event az egyik legkönnyebb? Kb fél óra alatt lezavartam az egészet, és már csak a zomg tartja fent az érdeklődésem. biggrin Szinte egész délelőtt fent voltam zOMG-n csak azért, hogy Jacket kinyírjam de mindig úgy értem oda, hogy éppen megölték, vagy odaértem, de laggolt az egész és nem tudtam beleütni crying Ma berágtam és elkeseredtem.... Holnap folytatom, hátha jobb hangulatban indulok majd.... -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 2:15 pm
Molylepke Csak szerintem volt az idei event az egyik legkönnyebb? Kb fél óra alatt lezavartam az egészet, és már csak a zomg tartja fent az érdeklődésem. biggrin Az egész egy unfair fos!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 2:15 pm
napsugar Molylepke Csak szerintem volt az idei event az egyik legkönnyebb? Kb fél óra alatt lezavartam az egészet, és már csak a zomg tartja fent az érdeklődésem. biggrin Szinte egész délelőtt fent voltam zOMG-n csak azért, hogy Jacket kinyírjam de mindig úgy értem oda, hogy éppen megölték, vagy odaértem, de laggolt az egész és nem tudtam beleütni crying Ma berágtam és elkeseredtem.... Holnap folytatom, hátha jobb hangulatban indulok majd.... -__- Én Jack-et még nem is láttam. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|