|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 8:16 am
Sztyanime Fáj a szívem, hogy nem ismerhettem meg személyesen...de így is rengeteget segített nekem, még ha apróságoknak is tűnnek. Egy igazi tündérnek ismertem meg és egy tündérnek Isten mellett a Mennyekben a helye, hogy ott angyalként vigyázhasson és segíthessen mindenkinek. cry Még ha ilyen pozitívan fogom fel, akkor is hiányzik. Egy régebbi képemet berakom ide, még neki rajzoltamIgen nekem is cry , megnéztem a képed, nagyon szép whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 8:18 am
Obilia Mégvalami, ami eszembe jutott: Régen (tavaly tavasszal) készítettem egy avatar artot róla az ő kérésére, amikor "megnyitottam". Most ezzel a munkával szeretnék még megemlékezni. És: a statusomat látván egy kedves külföldi barát megkérdezte, hordjon-e ő is rózsaszínt a tiszteletére. Mondtam neki igen, ha akar. Szép a rajzod whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 9:16 am
Bolyhoska Köszönöm az együttérző szavakat, és tényleg jó ötlet volt a kép! Szerintem biztosan mosolyog rátok(ránk) fentről, és tudom, hogy jólesne neki, hogy ennyien szeretik! Én amondó vagyok, hogy ne legyünk feketében, ő sem szeretné, hogy így gyászoljuk, imádta a pinket, rózsaszínt, minden formátumban, szeretném indítványozni, ha ti is helyeslitek: legyünk pinkben, vagy viseljünk valami pinket, tudom, hogy örülne neki heart sweatdrop emo Én, csak fele annyi ideje ismertem, mint te, de ebben igazad van. Nem akarná, hogy szomorúak legyünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 11:45 pm
Nagyon kedvesek vagytok mindannyian, és úgy látom szép avik születtek pinkkel is! Nagyon gyönyörűek a képek, amit belinkeltetek, napsugáréhoz még nem volt sajna szerencsém, de jó hogy most belinkelted, tök jó lett! Bocsi Mal, hogy nem jelentkeztem, gondolom neked is kellett egy kis idő, még kell is.... És tényleg arra kérlek titeket, ha lehetséges őrizzük meg az összetartozásunkat az ő szellemiségében, szeretetében, ne szomorkodjunk, hanem hirdessük az ő munkásságát, jelenlétét, hogy nemhiába szorgoskodott annyit gaiaért és értünk..... Nem tudjuk pótolni a hiányát, de az ő emléke örökre beégette jegyét a szívünkbe és próbáljuk elengedni békében. emo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 3:55 am
Akai-Inari Obilia Mégvalami, ami eszembe jutott: Régen (tavaly tavasszal) készítettem egy avatar artot róla az ő kérésére, amikor "megnyitottam". Most ezzel a munkával szeretnék még megemlékezni. És: a statusomat látván egy kedves külföldi barát megkérdezte, hordjon-e ő is rózsaszínt a tiszteletére. Mondtam neki igen, ha akar. Szép a rajzod whee Köszönöm smile És neked is köszi Sayen. smile Nagyon jó a másik 2 rajz is smile Bolyhoska: egyetértek... *ölel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 5:32 am
Visszaolvastam onnan, mikor részvétemet és egyéb dolgokat írtam szegény biborteturől. Jó lett az összevágott kép, ahol együtt gyászoljuk őt. Jók a rajzaitok róla. wink Szerintem is jó ötlet a rózsaszínbe átöltözés a tiszteletére, mert valóban szerette a rózsaszínt. Tudtommal a pirost is szerette. Ezt onnan sejtem, hogy anno gyűjtött piros tintákat piros testszínhez és néha én is segítettem neki egy picit a piros tinták gyűjtésében. Tehát nekem ebből az jön le, hogy a pirosat is szerette valamennyire. Tiszteletére természetesen és is átöltöztem rózsaszínbe, amit pirossal és lilával is kombináltam. Igaz én se vagyok rózsaszínkedvelő, de azért egy picit alapból is szeretem néha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 7:39 am
Bolyhoska Nagyon kedvesek vagytok mindannyian, és úgy látom szép avik születtek pinkkel is! Nagyon gyönyörűek a képek, amit belinkeltetek, napsugáréhoz még nem volt sajna szerencsém, de jó hogy most belinkelted, tök jó lett! Bocsi Mal, hogy nem jelentkeztem, gondolom neked is kellett egy kis idő, még kell is.... És tényleg arra kérlek titeket, ha lehetséges őrizzük meg az összetartozásunkat az ő szellemiségében, szeretetében, ne szomorkodjunk, hanem hirdessük az ő munkásságát, jelenlétét, hogy nemhiába szorgoskodott annyit gaiaért és értünk..... Nem tudjuk pótolni a hiányát, de az ő emléke örökre beégette jegyét a szívünkbe és próbáljuk elengedni békében. emo heart Igen, az igazat megvallva, nem is voltam elérhető én sem napokig. De már megtalálsz MSN-en, ha szeretnél beszélgetni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 2:24 pm
Végigolvastam az egész topicot és lehet nincs jogom ilyeneket mondani mivel nem ismertem igazán, de ha látja odafentről, ezt a fórumot biztos örül, hogy mennyien szerettük még ismeretlenül is. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy ilyen fiatalon már ekkora hatással volt egy közösségre szóval kalapomat emelem Bíbor emlékére.
Sajnos nem biztos, hogy van más rózsaszín ruhám azon a fekete/rózsaszín-en kívül ami már most rajtam van, de kidondolok valamit az emlékére. Nyugodj békében kislány. emo
Edit: Rendben, átnéztem a készleteimet és remélem nem valami bántót sikerült összehoznom. Meghagyom legalább egy hétig Bíbor emlékére, de meglátom mikor is cserélem le utána.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 8:05 am
itt vagyok en is en szeretem a rozsaszint redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 11:32 am
Úristen.... Nem hiszem el még most sem... Anno elég aktív tagja voltam a guildnek és úgy ismertem Bíbort... Mindig mindenkinek segített ha kellett, egy jótét-lélek volt, és azis marad... Igaz, csak most láttam ezt a szörnyű hírt, így elkésve, de nagyonnagyon sajnálom, Rest In Peace =(((( emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 10:05 am
azt mondta nekem valaki hogy a jó emberek hamar elmennek
nyugodjon békében
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 11:34 am
Régen jártam itt, s most hogy visszatértem fogadott egy hir, amit nem tudok elhinni.
Nyugodj Békében kicsi Bíbor... crying
Rózsaszin hiányában azt a köpenyt viselelem, amit utoljára csereberéltünk..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 2:17 pm
Engem is hosszú idő után fogadott ez a hír. Én sem kevés segítséget kaptam Tőled, köszönet még egyszer mindenért. Ég veled...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 9:56 am
szegénykém..:S nagyon régen voltam fennt... mi történt vele valaki elmondaná? sad nekemis segített meg beszélgettünk is párszor.. sajnálom sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|