|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 7:37 am
Ethan, hogy érzed magad a Harold házban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 9:42 am
Ethan, a cégben milyen munka körben dolgoztál pontosan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 10:18 am
Ethan, milyen munkát szeretnél végezni ezután, ha egyáltalán szeretnél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 12:46 pm
 Ethan -Szorongok, nem tudom hasznossá tenni magam. És a tény, hogy Harold Richmore-é a ház... őrjítő. Bárhol máshol szívesebben lennék, de sajnos nincs hová mennem egyelőre. -Általános technikus és koordinátor. Középmagas beosztás. A mechanikai és finom áramú részleg munkáját koordináltam. -Nem értek máshoz, csak régi munkámhoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 1:49 pm
Ott tanítottak be? Ki volt a felettesed?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 4:53 pm
 Ethan -Nem. A dürem-i egyetemen diplomáztam Fejlett technológiák és mechatronika szakon. A felettesem neve nem hinném, hogy fontos lenne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 6:55 am
És hol szeretnél munkát vállalni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 8:18 am
Veszélyesnek nevezhető a munkaköröd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 12:31 pm
Mi volt a konkrét munkád? Chipeket be illeszteni, programot ellenőrizni, esetleg alkatrészeket beilleszteni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 12:58 pm
 Ethan -Nem tudom. Nem tudom, hol fognak alkalmazni és milyen munkakörben. Ha egyáltalán valaha fognak újra alkalmazni. Szerintem erről Harold Richmore tett. -Minden munka hordoz magában veszélyeket. Én úgy fogalmaznék, az én munkámban, kicsit több a veszélyes elem. -Mint már azt egyszer elmondtam, a mechanikai és finom áramú részleg munkáját koordináltam. Egyébként, mint elekrotechnikus (aki nem tudná, ez az első szakmám...) elmondhatom, hogy olyan, hogy chip, nem létezik. Ez a média által kialakított téves fogalom. Kérem, ezt mellőzzétek a továbbiakban, mert oltári baromság... Köszi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 1:04 pm
Jól kijössz a Richmore házban dolgozó személyzettel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 2:24 pm
 Ethan -Ricmore-tól eltekintve, mindenkivel jó a kapcsolatom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 10:53 pm
Mennyivel vagy idősebb, mint Ella? Hány évet éltetek le együtt gyerekként? Mennyire ismered a Raven családot? Szerinted Harold tart tőled? Esetleg mástól?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 7:17 am
(Ethan -tól még nem kérdeztük az előbbi kérdésemet. vagy de? mert ezen a lapon kezdődött el a kérdezés, és az összes postot átolvastam. Mert, hogy Ellától lett kérdezve ,azt tudom. de javítsatok ki ha tévednék)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 8:36 am
Arkrix (Ethan -tól még nem kérdeztük az előbbi kérdésemet. vagy de? mert ezen a lapon kezdődött el a kérdezés, és az összes postot átolvastam. Mert, hogy Ellától lett kérdezve ,azt tudom. de javítsatok ki ha tévednék) Igazad van. Rosszul emlékeztem. Megesik velem is. Átírom Ethan válaszát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|