|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2010 5:17 am
Ezt akartam volna linkelni, de látom, gyorsabb voltál, köszönjük. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 10:25 am
Mostmár újdonság is van a The Roommate-tel kapcslatban. Ha beszélsz a lánnyal, megtalálsz 3 dolgot (laptop, mobiltelefon, naptár), és újra beszélsz a lánnyal, akkor megkapod a <<< The Rommate buddy >>> itemet. ( azaz berak melléd egy lányt, ha használod, mint most nálam ... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 7:18 am
Shops>Earn Cash > Game Coins > Free > Gamer Mission > Try Offer
Ha játszotok, 20 Cash a jutalom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 8:22 am
RealToxicLollypop Shops>Earn Cash > Game Coins > Free > Gamer Mission > Try Offer Ha játszotok, 20 Cash a jutalom 3nodding Hát én játszottam, indítottam is saját wellness központot, de semmit az égvilágon nem kaptam... sad *szomorú*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 11:34 am
Amalysa RealToxicLollypop Shops>Earn Cash > Game Coins > Free > Gamer Mission > Try Offer Ha játszotok, 20 Cash a jutalom 3nodding Hát én játszottam, indítottam is saját wellness központot, de semmit az égvilágon nem kaptam... sad *szomorú* A játékindítás előttim oldal szerint el kell érni level 3-mat, de ha elérted már, akkor vedd érvénytelennek ezt az írásomat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 11:55 am
Igen, ezt olvastam, viszont ez kvázi lehetetlen a free-dologgal. Mert 5 energia van csak, és az hamar lemegy, utána felkínálja a játék, hogy regisztráljak, megtettem, négyes szintű vagyok, és semmi sad Sikerült valakinek megszerezni a 20 cash-t?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 4:45 am
Sőt, már 98 Gaia Casht is. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 5:01 am
III_Kisrajczy_III Sőt, már 98 Gaia Casht is. =) Az igen! Te mázlista blaugh Hogy csináltad? És nekem miért nem sikerült? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 7:31 am
Nekem már sikerült, 2x, és most van 40 cashem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 9:44 am
Általában pénzbe kerülnek ezek a cash offer-ek és az ingyenes is gyakran nehéz, vagy majdnem lehetetlen sajnos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 9:59 am
Syrielle Nekem már sikerült, 2x, és most van 40 cashem biggrin Grat, Syrielle! Nem tudom, hogy mit csinálhattam rosszul. Nincs valami tipped?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 10:42 am
Hát... nem lehet, hogy először megszakadt, és frissítetted, vagy újra bekapcsoltad? Lehet hogy az a baja, nem tudom. De annyit kell csinálni, hogy el kell kezdeni játszani, csatlakoztatni kell a facebook accountodhoz, vagy e-mailodhoz, aztán elérni a harmadik szintet, de lehet, hogy ha megpróbálsz kicsit tovább játszani, jobban fog menni, nem tudom. Mindenesetre szerintem megéri próbálkozni vele. biggrin Vagy próbáld meg esetleg másik gépről biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|