|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2011 3:42 am
LemuliaChan napsugar Indultam a gaia nemzetközi pályázatán 2 művemmel, ha érdekel titeket nézzétek meg a 2. oldalon smile Jah ha bekerülök és elindul a szavazás számítok majd rátok biggrin Nagyon jók lettek! ^__^ 3nodding Köszönöm :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2011 7:29 am
napsugar Indultam a gaia nemzetközi pályázatán 2 művemmel, ha érdekel titeket nézzétek meg a 2. oldalon smile Jah ha bekerülök és elindul a szavazás számítok majd rátok biggrin Ja igen, láttam ezt a kiírást, jópofa kis pályázat smile Természetesen én is szavazni fogok, hajrá előre is Napsi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 1:54 am
gaia_angelleft Őszi nagytakarítás! gaia_angelright
Úgy döntöttem kicsit rendbe rakom az inventory-mat, túl sok a szemét, túl sok a felesleges cucc, ezért bizonyos időközönként kirakok ide pár eladó darabot, amit ha szeretnél megvenni csak írj ide.
Ár: Amit épp kinéztél azt a piacon lévő legolcsóbb darab alatti áron veheted meg (attól függ a csökkentés mértéke, hogy milyen nagyságrendű pénzről van szó, 100-10.000 gold mínusz is lehetséges :3 )
Jó vásárlást! cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 7:00 am
wahmbulance Eladóak wahmbulance  Ha itt veszed meg alkudhatunk is wink Edit: panda macik elkeltek.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:27 am
napsugar wahmbulance Eladóak wahmbulance  Ha itt veszed meg alkudhatunk is wink Edit: panda macik elkeltek..... Mindkettő tárgytalan... azt hittem nehezebben fogom tudni eladni őket :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 11:39 am
ezek népszerű surranók 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 1:00 am
III Slash III ezek népszerű surranók 3nodding De a pingvinek kicsit ABP felett voltak és én mindig ilyen aggódós vagyok ha 1 millió feletti cuccon kockáztatok ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 7:10 am
Hello, akkor egy színes teljes alakosat szeretnék erről a lila avimról smile (Ha nem gond a nagyobbikat teszem ide, ami az avatarszerkesztésnél látszik).  Pózt rád bízom és ha esetleg kéne kis segítség a ruhában, itt van egy olyan aviart amin elég jól látszik, milyen a ruha smile Úgy olvastam, hogy színes kézi teljes alakos 3500 gold lesz. Most küldjem a trade-t? Előre is köszönöm smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 1:25 pm
Obi Aoi Hello, akkor egy színes teljes alakosat szeretnék erről a lila avimról smile (Ha nem gond a nagyobbikat teszem ide, ami az avatarszerkesztésnél látszik).  Pózt rád bízom és ha esetleg kéne kis segítség a ruhában, itt van egy olyan aviart, amin elég jól látszik, milyen a ruha smile Úgy olvastam, hogy színes kézi teljes alakos 3500 gold lesz. Most küldjem a trade-t? Előre is köszönöm smile Okés így a dolog, majd csak akkor küld, ha készen van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2011 1:12 am
napsugar Obi Aoi Hello, akkor egy színes teljes alakosat szeretnék erről a lila avimról smile (Ha nem gond a nagyobbikat teszem ide, ami az avatarszerkesztésnél látszik).  Pózt rád bízom és ha esetleg kéne kis segítség a ruhában, itt van egy olyan aviart, amin elég jól látszik, milyen a ruha smile Úgy olvastam, hogy színes kézi teljes alakos 3500 gold lesz. Most küldjem a trade-t? Előre is köszönöm smile Okés így a dolog, majd csak akkor küld, ha készen van Rendben smile Nyugodtan szánj rá annyi időt, amennyit tudsz/szükségesnek tartasz. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 4:23 am