|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2011 8:16 am
Elf fülek? Az klassz lehet ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2011 8:20 am
Jaja, az van neki valóságban is, de csak picit hegyes, ahogy írta. Kicsit irigyellek, olykor valóságban én is lennék elf. smile Na persze ez lehetetlen, hacsak nem beöltözök mű fülekkel. Bár nem nagyon szeretném.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2011 8:27 am
^^ Én kb ilyen vagyok.  És ott a kutyám Fifi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2011 7:29 am
Hmm valahogy így télen:  És így nyáron :  (nyáron azért ilyenek a szemeim mert sose alszom ki magam xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2011 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2011 4:21 am
jolly kati  ime Ömm ez dream avi amit betettél, itt azt szokták betenni avi formában, hogy a valóságban hogy nézel ki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2011 5:00 am
nem gong majd lehet egyszer valosag lesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2011 5:16 am
Moderátorként három lehetőséget ajánlok fel: 1. Fogom és átírom normálisra a topik nevét, hogy ne legyen félreértések 2. Fogom és kitörlöm az összes nem ide passzoló postot 3. Végre mindenki felfogja, hogy miről szól ez a topik (mint azt a legtöbb embernek sikerült is) és nem piszkálom meg a dolgokat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2011 6:09 am
Álom avi készítgetés közben esett csak le.... Ha belekontárkodhatok majd a suli kórusába, a fiúk miatt biztos így néznék majd ki xd
 meg...amúgy is ha lesz kórusom rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2011 9:53 am
És itt lennék én (az otthoni szerelésemben):
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2011 12:48 pm
bogcsa1013 És itt lennék én (az otthoni szerelésemben):  Szépszép. biggrin Engem látnál most ... 100. post!!!! biggrin Amúgy annó leírtam, hogy én hogy nézek ki, na a hajam rövidebb lett azóta. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 6:39 am
 Mostani verzió élőben kicsit vörösesebb a hajam meg persze rövidebb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 11:25 am
 Valami ilyesmi élőben, bár a haj...ahh xD Inkább az ami most rajtam van ^^ olyan gloves ami nekem van bármilyen a gaian nincs sajnos még de ez is megteszi ami rajta van biggrin Jha és egy picit magasabb is lennék
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2012 12:25 pm