|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 10:30 am
Anne...Shawn azt mondta hogy az apja házában volt amikor a már egészségesnek hitt karjával megint történt valami....te meg azt mondod hogy az orvosnál a gipszlevételnél vettétek észre hogy gond van...most akkor ki emlékszik rosszul?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 2:30 pm
Anne A gipsz levétele pár nappal azután volt esedékes, hogy Harold-nál töltöttük az estét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 1:19 am
és Shawn nem is mondott semmit a karjáról ...hogy megint fáj vagy hogy valami nem ok vele? Ha pedig mondott miért vártatok pár napig...miért nem mentetek azonnal a kórházba...ezt nem igazán értem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 10:33 am
Anne Az egész egészen pontosan úgy történt, hogy Harold összehívta azt a titokzatos vacsorát, ami utólag kiderült, teljesen értelmeteln volt, mert megint csak a bolondját járatta velünk. Másnap felkeltünk, összeszedtük magunkat és hazamentünk. Shawn nem fájlalta a karját, semmi sem történt. Pár nappal később elmentünk az orvoshoz, az adott időpontban és levette a gipszet. Shawn ekkor kezdte fájlalni a karját. Mondta az orvos, hogy ez megszokott, de hamar rájöttünk, hogy nincs minden rendben. Ott helyben újra megröntgenezték és kiderült, hogy a karja el van törve. mintha az a hónap, mialatt be lett volna gipszelve, meg sem történt volna. Most újra gipszben van. Ha ismét nem for össze, akkor újabb vizsgálatok lesznek, mert akkor valami nincs rendben Shawn-nal. De remélem, most már minden rendben lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 10:45 am
Miért mondod hogy titokzatos volt a vacsi....mi történt...vagyis mi nem történt ha azt mondod hogy értelmetlen volt...és külön szobában aludtatok Shawn és te?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 12:26 pm
Anne kinek lenne érdekében hogy te eltűnj a képből?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 2:05 pm
Anne mennyire ismered Harold-ot? Szerinted képes lenne ártani Shawn-nak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 3:28 pm
Anne -Azért mondom, hogy titokzatos, mert egy titokzatos meghívást kaptunk Harold-tól, de mint később kiderült, csak a bolondját járatta velünk. -Hogy kinek állna érdekében, hogy eltűnjek? Senkinek. Legalább is nem hinném, hogy bárkinek az útjában állnék. A vállalatom nem olyan nagy, hogy a konkurencia féljen tőlem, azéletem pedig nem úgy éltem, mint Harold, ígyellenségeim sincsenek, tudtommal. -Harold képes lenne-e ártani a gyerekeknek? Nem... nem hiszem... Lehet, hogy nyers és néha kifejezetlen kegyetlen, de kötve hiszem, hogy képes lenne ártani a saját gyerekeinek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 9:40 pm
Anne....ha valaki hall valami szokatlant akkor önkéntelenül gondol valamire....szeretném megtudni, hogy mire vagy kire gondoltál először amikor a vörös nyakkendőt említette az idegen nő....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 3:27 am
Anne, az álmodban látott holló kire emlékeztet legelőször? És még szerepel benne valaki rajtad, Shawn-on, és a hollón kívül? Ha volt a szobában ablak, fel tudod idézni, hogy hogyan nézett ki az udvar?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 4:44 am
Anne mi vonzott téged Haroldban? Nem félsz, hogy Shawn is hasonló jellem lesz felnőtt korában?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 5:39 am
Anne -Hogy mire gondoltam? Hát, voltaképpensemmi konkrétre, inkább csak meglepődtem. Talán mondhatjuk, hogy megijedtem. De semmi konkrét nem futott át a fejemen. -A holló, kifejezetten egy nagy fekete madárra emlékeztetett, ami úgy néz ki, mint egy holló. Erről többet nem tudok mondani. Más nem volt a szobában és... azt hiszem ablak sem, de nem emlékszem. -Hogy mi vonzott Harold-ban? Hát nem is tudom... talán a rosszfiússága. És biztosan tudom, hogy Shawn nem olyan lesz. Teljeen más, mint az apja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 6:07 am
Ha történne veled valami ki örökölne? És Shawn visszakerülne az apjához?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 7:54 am
Ez csak erősíti az ujjá éledési elméletet Anne álma valójában a halála előtti sok ami Helen művelt Anne kisfiával (holló=holló színű fekete ruhája van Helennek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 10:13 am
Azért kérdeztem, hogy látja-e a hollóban Helen-t. Ha igen, akkor máris megvan Anne legelső ellensége.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|