|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:35 pm
Én szeretném látnia levelet is xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:35 pm
hát nekem se több... holnap suli..... stare 2 db röviditett óra meg egy hosszú ünnepség a dómban.... megint oda fogok fagyni a padhoz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:36 pm
Boli-chan Én szeretném látnia levelet is xd xd mien levelet???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:36 pm
Éljen a dékáni szünet! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:37 pm
Boli-chan Én szeretném látnia levelet is xd xd Akár azt is kérheted Harold-tól. (Készültem...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:38 pm
Hearmy Éljen a dékáni szünet! biggrin stare * csúnyán néz* mi még szünet utáni héten is megyünk szombaton suliba crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tényleg a levél! hogy ez edig nem jutott eszünkbe! Hehe.. nekem is menem kéne,,mi már voltunk tempólmban (sikeresen ellógta) holnap lesz két biosz fakunk, meg egy irodalmunk, majd műsor (jóó meleg művházban) aztán megyünk a haverokkal vígadni, és vasárnap tán hazajutunkXD már alig várom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
napsugar Boli-chan Én szeretném látnia levelet is xd xd mien levelet???Hát amit Harold kapott!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:39 pm
Höhö... twisted (Maci igyekezz! sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jaaaaa az a levél sweatdrop * homlokához csap*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napsugar Boli-chan Én szeretném látnia levelet is xd xd mien levelet???a halálos fenyegetésétXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:40 pm
Hearmy Boli-chan Én szeretném látnia levelet is xd xd Akár azt is kérheted Harold-tól. (Készültem...) Ok, akkor én azt kérem, plusz a végrendeletről is lenne kérdésem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:41 pm
De amugy milyen betegsége van haroldnak? Puszta kíváncsiságból... Hajrá Maci!! Fussál ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:41 pm
késő van már és asszem elég sokat gondolkodtunk is ma már.... stare *bökdösi macit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|