|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:14 am
napsugar *majd kiesik a székből úgy jelentkezik* ÉN IS!! ÉN IS!! vagy én már alapból rajta vagyok a listán?? eek Nem. Jelentkezned kell. Én is azt tettem. Küldtem nevezési díjat meg minden. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:42 am
bibortetu napsugar *majd kiesik a székből úgy jelentkezik* ÉN IS!! ÉN IS!! vagy én már alapból rajta vagyok a listán?? eek Nem. Jelentkezned kell. Én is azt tettem. Küldtem nevezési díjat meg minden. ninja oksa, akkor tradet is küldök biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 1:13 pm
Már előre várom, hogy ötleteljünk. Ne legyetek restek, jelentkezzetek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:39 pm
wahmbulance Figyelem! wahmbulance Amennyiben nem lesz meg a minimális létszám, azaz 10 játékos, nem indítom el a játékot!Mule-ok jelentkezése nem ütközik a játék szabályaiba! Egy ember több avatarral is jelentkezhet, így a nyereményalap nő, de a tényleges játékosok száma nem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 11:27 am
Gyerünk. Jelentkezzen még valaki! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 12:28 pm
hány jelentkező kell még?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 1:43 pm
wahmbulance Figyelem! wahmbulance Április 5 a jelentkezési határidő! Ha addig nincs meg a minimális létszám, a játék nem indul el és örökre befejeződik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 2:57 pm
napsugar hány jelentkező kell még? Még három jelentkező kell. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 3:31 pm
hárman is simán megoldanánk az ügyet...igaz lányok ??? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 2:38 am
Odafigyeléssel és jó kombinálással igen, de ha nem lesz meg a 10 jelentkező nem lesz játék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:07 pm
wahmbulance Figyelem! wahmbulance Amennyiben nyolc játékos összegyűlik, a játék elindul, de! Az általam felkínált nyereményalap elveszik. Amennyiben kilenc játékos lesz, a nyereményalap feleződik. Tíz játékos esetén a nyeremény alap megmarad. Viszont! Amennyiben jelentkezik egy tizenegyedik játékos, a nyereményalap megduplázódik, azaz a megnyerhető összeg 30000 arany lesz! Minden újabb játékos, további 10000 arany pluszt jelent! Vagyis, 18 játékos esetén a megyerhető összeg 100000 aranyra rúg! Ajánlom, hogy tényleg minél többen jelentkezzetek. Mule-ok nem számítanak plusz főnek, de a jelentkezésük nincs tiltva!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 10:04 am
hát, akkor jelentkezem én is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 4:04 am
Én is szeretnék jelentkezni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 6:28 am
Rendben, várok szeretettel minden új jelentkezőt! Küldheted a Trade-et a nevezési díjjal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 5:36 am
Sziasztok. Én is jelentkezek.. de itt mit is kell csinálni elolvastam csak nem értettem.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|