|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 5:50 am
ZebraDeath zrób to sam! xd kończę wampiry powoli. i wrócę do mroczniaka. O_O Kurde, czemu mi wcześniej nie chciało się podleczyć.... hmm... może nie trafiłem na swój button... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 7:02 am
z powrotem jestem elfką. obleciałam elfy i wampiry, mam wszystkie itemy ze sklepów... a jak coś mi się spodoba to kupię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 8:09 am
Ja jestem dopiero po elfach xD
edit: Btw. Zebra, ci też nie pokazuje się Light armour? Próbowałem go założyć, ale nic się nie dzieje O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 8:12 am
całam gramofon do rybek... dałam jakąś muzę "calm cośtam" ... nagle akwarium zrobiło się mchowo-czerwone...i CZARNE.
a potem rybki zmieniły mi się wpływające kościotrupki crying żyją na szczęście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 10:35 am
Kyoko Suomi Daedhel ale ta AE to we Wrocku jest. A gdzie Twój tato studiował? razz toz to moja uczelnia! tylko teraz to UE jest a nie AE xd a wiem, wiem. Siła przyzwyczajenia. Co studiujesz? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 1:35 pm
zaliczone: - wampiry - ludzie - zestaw halloweenowych jackowych itemków
Jak walczycie? Ja preferuję znalezienie całkowicie zdrowej ofiary i wykończenie jej. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 2:08 pm
Daedhel zaliczone: - wampiry - ludzie - zestaw halloweenowych jackowych itemków Jak walczycie? Ja preferuję znalezienie całkowicie zdrowej ofiary i wykończenie jej. mrgreen ja zaliczyłam wampiry i właśnie kończę zombiaka. do tego mam zaczęte mroczne elfy, które skończę po ludziach. nie mam żadnych szczególnych preferencji co do ofiar ;p zestaw też mam ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 2:35 pm
Ja mam wszystko oprócz ludzi. Ogólnie to najbardziej mi się podobają itemy z elfów.
Technika walki: Zombie ma dużo możliwości. Chyba najszybciej nim zdobyłem najwyższy level. Umiejętność z trzeciego poziomu, która zwiększa życie i osłabia przeciwnika jest bardzo przydatna, ponieważ dzięki niej można wskrzeszać trupy i dostaje się za to aż 4 exp. Po wskrzeszeniu gość ma 5 życia więc można go dobić najsłabszym atakiem (przez takich kilku zombich zginąłem 5 razy pod rząd w ciągu kilku sekund xDDD ) i już ma się kolejne 6 exp. Nie dość, że nie trzeba szukać żywych to jeszcze dosyć dużo doświadczenia zbiera się za niewielki koszt powera. Zombie ma jeszcze wiele silnych ataków. Statystyki u mojego zombie to 180 power (chyba xD ) i 13 ataku
Wampir, o wiele rzadziej ginie niż inne rasy (chociaż zombie też ginie rzadko). Ataki są przeciętne.
Elfy mają silne ataki i nie mają wady zombich, czyli 15 sekundowego czekania na ruch. Mają najlepsze itemy i przyjemnie się nimi gra.
Ludźmi zaczynam dopiero, ale wydaje mi się, że ataki mają najsłabsze, co do itemów, to te które zdobyłem to zwykły crap. Podobno mają dobre umiejętności lecznicze, co też w pewnym stopniu już zdążyłem zauważyć. Jak na tak krótki okres w jakim gram tą rasą, to ginąłem dosyć często. Ogólnie mi się nie podobają xd
Statystyki we wszystkich rasach w moich postaciach to przede wszystkim atak. Zaobserwowałem, że kiedy już system wylosuje jakiegoś usera jako ofiarę to rzadko udaje mu się uratować, a wszyscy przeciwnicy po prostu go tratują (nawet zombie ze swoimi 3 punktami obrony i 150 punktami życia w standardzie nie daje rady), więc nie stawiam na obronę, bo widocznie nie daje zbyt wielkich efektów. Natomiast silny atak może zwiększyć obrażenia nawet o ponad połowę 3nodding
Stosuję też taktykę częstego zmieniania pola bitwy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 2:44 pm
ichabot Technika walki: Zombie ma dużo możliwości. Chyba najszybciej nim zdobyłem najwyższy level. Mi wampir śmignął szybko a z zombikiem się męczę ;p (używałam tego ataku nietoperkami, bo nawet na nieżywych działał ;p)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 2:46 pm
Lopatka ichabot Technika walki: Zombie ma dużo możliwości. Chyba najszybciej nim zdobyłem najwyższy level. Mi wampir śmignął szybko a z zombikiem się męczę ;p (używałam tego ataku nietoperkami, bo nawet na nieżywych działał ;p) O tego nie wiedziałem xd Spróbuj mojej metody z tą umiejętnością z trzeciego levela biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 3:05 pm
ichabot Lopatka ichabot Technika walki: Zombie ma dużo możliwości. Chyba najszybciej nim zdobyłem najwyższy level. Mi wampir śmignął szybko a z zombikiem się męczę ;p (używałam tego ataku nietoperkami, bo nawet na nieżywych działał ;p) O tego nie wiedziałem xd Spróbuj mojej metody z tą umiejętnością z trzeciego levela biggrin zauważyłam to zanim przeczytałam tamtą Twoją wypowiedź ;p już się pozbyłam zombiaka i ludziem na 3 lvlu walczę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 3:17 pm
Daedhel a wiem, wiem. Siła przyzwyczajenia. Co studiujesz? biggrin no zarzadzanie wlasnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 4:11 pm
a jak się nazywa ten zombiowski atak? bo ja próbuję, i jestem na 5 poziomie, ale dobrze mi nie idzie (wszystko kończy się na "uśmiechaniu" i "obejmowaniu")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 1:15 am
ILikeGreenChickenLegs a jak się nazywa ten zombiowski atak? bo ja próbuję, i jestem na 5 poziomie, ale dobrze mi nie idzie (wszystko kończy się na "uśmiechaniu" i "obejmowaniu")
unwanted gift 15 energy chyba kosztuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|