|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:50 pm
*cos ja ominelo* ze niby mam byc boginia o.O? i moge nakazac upierniczenie glowek niektorych? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 12:30 am
to mnie też coś ominęło. ale co tam, BIJ ZABIJ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:59 am
Gem_ma No ale zanim uchyle rabka tajemnycy(z kaprysu) chce wina, pieknych panien w tiulach, lamborgini diablo i willi z basenem jak nie to poczujecie gniew moj (lub mego wszechmocnego Ojca) śmiertelnicy!!! twisted A jesli okarzecie sie godnymi wyznawcami nie poskąpie comatusów z nieba, powskrzeszam parę gwiazd rocka załatwię pare zdanych egzaminów.. no waszych próźb wysłucham, znaczy sie mrgreen przemówiłem JA eek O wielki Gemmo, jakie są Twoje życzenia?! 4laugh *zamawia pizzę z podwójnym serem na potrzeby zaopatrzenia Gemmy* *kontaktuje się z agentami nieruchomości i zadłuża fundusze religijne na zakup jednej z wysp Hawajskich* *wciąga arabskiego mafiozę do sekty i wmawia mu, że chce odstąpić Gemmie wszystkie 342 żony* cool Gotowe. A teraz, gdzie Bon Scott? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:21 pm
wilkus *cos ja ominelo* ze niby mam byc boginia o.O? i moge nakazac upierniczenie glowek niektorych? o.O I bede ci spalac puzzle w ofierze (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 1:23 pm
ozby, dziekowac whee bede takie ofiary zawsze przyjmowac *uwielbia puzzle* Yajo, a Tobie nie powinno sie czego skladac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 1:27 pm
gdzie Bon Scott? evil ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 1:35 pm
wilkus ozby, dziekowac whee bede takie ofiary zawsze przyjmowac *uwielbia puzzle* Yajo, a Tobie nie powinno sie czego skladac? ciiii... bo sie okaże, że bóstw jest więcej niż wyznawców, co oznacza że kult zamieniłby się w kółko wzajemnej adoracji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 4:18 pm
Ja nie jestem bóstwem, tylko świętym alienem z immunitetem na WSZYSTKO. Och jej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 6:01 am
ichabot wilkus ozby, dziekowac whee bede takie ofiary zawsze przyjmowac *uwielbia puzzle* Yajo, a Tobie nie powinno sie czego skladac? ciiii... bo sie okaże, że bóstw jest więcej niż wyznawców, co oznacza że kult zamieniłby się w kółko wzajemnej adoracji xd e, to zle? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 6:05 am
Yajo Ja nie jestem bóstwem, tylko świętym alienem z immunitetem na WSZYSTKO. Och jej. uuu *swieca sie jej oczka* cooooool xd a nasze łaski splywac beda na ludzi umiejacych mowic zgodnie z gramatyka i nie laczyc slow do siebie niepasujacych. [niewazne, zaczynam miec uraz]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:10 am
wilkus Yajo Ja nie jestem bóstwem, tylko świętym alienem z immunitetem na WSZYSTKO. Och jej. uuu *swieca sie jej oczka* cooooool xd a nasze łaski splywac beda na ludzi umiejacych mowic zgodnie z gramatyka i nie laczyc slow do siebie niepasujacych. [niewazne, zaczynam miec uraz] gramatyka? to moze teraz anty-bogowie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:22 am
jak wszyscy sa super, to nikt nie jest
(tak apropo uswiecania wszystkich)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:58 am
Jukatan jak wszyscy sa super, to nikt nie jest (tak apropo uswiecania wszystkich)
cytat z iniemamocnych whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 11:13 am
ktoś wzmiankował antybogów? Czy oni mogliby jeść codziennie sałatki? ninja
jak tak, to się zgłaszam! mrgreen (co tam, jakoś pogodzę dwie profesje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|