Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Oct 07, 2004 2:49 pm

herubinek
BeeWolf
Pytanie ...

Poniewarz jestem leniwym człowiekiem i nie chce mi się scagać całego Wolf rain ... może ktoś się ze mną wymieni mam klilka tytułów biggrin wiem zapraszam na GG 2550725 nr lub Tlen - beewolf ID

Jak ty możesz rozmawiać o wymianach... jak tu Mangazyn upadł... crying crying crying ... U'r so CRUEL sad crying gonk

Wiesz co co mnie mangazym obchodzi ...

Ja chce anime imangi ... zawsze info zdobywałem sam szukałem szperałem itd ..to mi sie bardziej podoba niż zajzec do gazetki !!! wtedy zazwyczaj jestem do przodu .

To ktoś chce się wymienić i ma ten tytul ??
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 1:58 am

BeeWolf
herubinek
BeeWolf
Pytanie ...

Poniewarz jestem leniwym człowiekiem i nie chce mi się scagać całego Wolf rain ... może ktoś się ze mną wymieni mam klilka tytułów biggrin wiem zapraszam na GG 2550725 nr lub Tlen - beewolf ID

Jak ty możesz rozmawiać o wymianach... jak tu Mangazyn upadł... crying crying crying ... U'r so CRUEL sad crying gonk

Wiesz co co mnie mangazym obchodzi ...

Ja chce anime imangi ... zawsze info zdobywałem sam szukałem szperałem itd ..to mi sie bardziej podoba niż zajzec do gazetki !!! wtedy zazwyczaj jestem do przodu .

To ktoś chce się wymienić i ma ten tytul ??

Z tego co mi sie zdawalo to Rynn ma Wolf'a, wiec zagadaj do niej...

Holy Sinner

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Oct 11, 2004 5:35 am

Holy Sinner

Z tego co mi sie zdawalo to Rynn ma Wolf'a, wiec zagadaj do niej...

Tak ma ale nie to co trzeba smile
PostPosted: Sat Oct 16, 2004 3:40 am

Jak mangazyn mógł nam tio zrobić crying Przecież nie kupię kawaja w którym jest tylko YuGiOh i inne digimony stressed

Raticiel

Witch_Lady

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 4:51 am

Ja poluje na Sailor Moon Live Action smile Dawno sie tak dobrze nie bawilam przy zadnym animku smile . Przynajmniej aktor grajacy Mamo-chan jest przystojny wink . (Wiadomo od razu dlaczego ogladam :p)
PostPosted: Sat Oct 16, 2004 5:53 am

Yeah, Sailorki rules forever 3nodding

Raticiel

Cornelia Erhashi

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 8:23 am

Kurna.

Kurna kurna kurna.

KURNA!!! T___T

Nie dosc ze chce mi sie rzygac od nowego Kawaii i nie mam zamiaru juz go kupowac (te pare numerow juz i tak mnie doprowadza do szalu), to jeszcze Mangazynu (ktory podobno przeciez starym dobrym Kawaicem byl) umarl na wieki wiekow amen! A ja nawet nie kupilam zadnego numeru! A przymierzalam sie! *deprech*
Wiem, ze troche pozno mi odbilo, ale zaczyna mi juz brakowac porzadnego pisma o M&A... *sniff sniff* A pomyslec, ze mam nawet pierwszy numer Kawaii, ten z opisem Sailorek i artykulem o Urushiharze. Musze sobie czym predzej zamowic jakies tomiki mang na pocieszenie!

Real Kawaii, Rest In Peace, we won`t forget ya... heart

O moich upodobaniach animowych i mangowych napisze pozniej, teraz jakos nie mam ochoty... *sniffff* TT^TT
PostPosted: Sat Oct 16, 2004 8:33 am

Witch_Lady
Ja poluje na Sailor Moon Live Action smile Dawno sie tak dobrze nie bawilam przy zadnym animku smile . Przynajmniej aktor grajacy Mamo-chan jest przystojny wink . (Wiadomo od razu dlaczego ogladam :p)

zawsze uwarzałęm "Sailor Moon Live Action " za Kicz.. ! jak mozesz pisać przy animku jak to nie jest anime ! :0

BeeWolf_san

Makaveli 2pac

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 2:47 pm

One znowu zrobiły chat... wrrrr... stare scream stressed domokun
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 1:23 am

co sadzicie o mieczu niesmiertelnego (blade of immortal)??? ja przeczytalam 1 tom i mi sie bardzo podoba, nie wiem dlaczego ale Manji jako postac zdobyl sobie u mnie sympatie, nie wiem za co.... bo jest strashhnym egoista (przynajmniej na takiego wyglada stressed ). Seryjka zapowiada sie ciekawie....

Baliaur

[Blue Blood]

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 1:38 am

Baliaur
co sadzicie o mieczu niesmiertelnego (blade of immortal)??? ja przeczytalam 1 tom i mi sie bardzo podoba, nie wiem dlaczego ale Manji jako postac zdobyl sobie u mnie sympatie, nie wiem za co.... bo jest strashhnym egoista (przynajmniej na takiego wyglada stressed ). Seryjka zapowiada sie ciekawie....

Prawda, ja takze zakupilem 1-wszy tomik. Nie zawiodlem sie. Kreska jest naprawde dobra i doskonale odwzorowywuje dynamike i akcje wydarzen. Niektore ujecia, chodz trzeba sie im bardziej przyjrzec, sa po prostu mistrzowskie. Sama fabula, z pozoru prosta. Ot, kolejny samuraj wykupujacy swoje winy i pokutujacy, zabijajac "tych zlych". Do tego slodka idioteczka, gejsza etc. Ale niekiedy zwrot akcji i same wydarzenia sa bardzo wstrzasajace, chodzby... a nie, nie mialo byc spojlerow.
W skrocie: lubisz klimaty japonskich wojownikow? Podobal Ci sie Ninja Scroll? Mdli Cie cukierkowaty klimat Naruto? Przeczytaj Blade of the Immortal a z pewnoscia sie nie zawiedziesz. Polecam, polecam, polecam 3nodding heart
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 5:14 am

No, no, trzeba pomyśleć czy nie zamówić smile chociaż chciałabym w końcu kupić ostatni arbook The New Generation of Manga Artists crying więc chyba poczeka... ech, życie...

Ya`lla

Pysiol

PostPosted: Mon Nov 22, 2004 1:54 am

Mnie czasem wkurza jak na forach narzekają na kiepiską systuację mangi na rynku polskim. Wcale nie jest tak zle i jest co kupowac. Mi z tych mang wydanych w polsce najbardziej podobal sie chyba "Chobits" jak na razie, chociaz zbieram ich calkiem sporo.

A wlasnie juz dosc dawno mowilo sie o jakims wysypie anime w Polsce. Chyba jednak cos znowu nie wypalilo sad
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 12:28 am

Zgadzam się:] W Polsce nasz ryneczek mangi jest naprawdę niezły, co prawda mam dłuugą listę mang, które chciałabym mieć, a które nie są dostępne w Polsce (taka 'manga wish list' wink , ale przecież z czasem będzie tylko lepiej. Najlepiej założyć własne wydawnictwo whee

Ya`lla

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 5:55 am

Ya`lla
Zgadzam się:] W Polsce nasz ryneczek mangi jest naprawdę niezły, co prawda mam dłuugą listę mang, które chciałabym mieć, a które nie są dostępne w Polsce (taka 'manga wish list' wink , ale przecież z czasem będzie tylko lepiej. Najlepiej założyć własne wydawnictwo whee

Ta genialny rynek jest poprostu przebogaty w tresci, tytuly wydaja i bardzo dobrze mogło by być wiecej ? jasne . mi to osobiscie nie przeszkadza mang nie czytam chyba, że skany szkoda mi wydać kase 15 zł czy wiecej na coś co sie czyta w pare minut kupiłem sobie okolo 8 tomików i dziekuje przez te wszystkie lata to wiele :] .eh ehe ..

Wybieram anime, obraz muzyczka itd , amangi jak coś znajde scagne sobie Skaniki i może lukne... sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces