|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:05 am
Insane Lady-sama Gem_ma łoż w mordkę! roztroiłem się! rofl no to chlup w mordę, raz a porządnie pirate ja proponuje 3 razy a porządnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:06 am
Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma łoż w mordkę! roztroiłem się! rofl no to chlup w mordę, raz a porządnie pirate ja proponuje 3 razy a porządnie pirate moze byc nawet 6, tylko rowno rozlej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:23 am
Insane Lady-sama Jukatan nie policzylas kolczykow w uszach razz niestety, ichabot ma nieco racji, to raz. dwa, Twoej podejdcie w stylu "nie mam sredniego to mnie nie przyjma". Teraz ciezko o pracownika, wiec jazda, wyzylac CV, a nuz sie uda. ciężko o pracownika, jassssne... to tylko wymysł gazet. nie widziałaś jakie kolejki są w urzędzie pracy stare @Owiec: ale na promocję to biorą Barbie, a nie takie baleroniki, jak ja xDDDD ni prawda whee moja kolezanke z akademika wzieli, a jest naprawde spora dziewczynka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 7:00 am
lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 7:35 am
Jukatan lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile pracy w warszawie od czorta i ciut ciut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 12:55 pm
Owiec Jukatan lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile pracy w warszawie od czorta i ciut ciut tak, tylko wszedzie chca sredniego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:33 pm
Insane Lady-sama Owiec Jukatan lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile pracy w warszawie od czorta i ciut ciut tak, tylko wszedzie chca sredniego stare a trza sie bylo uczyc. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:50 pm
Owiec Insane Lady-sama Owiec Jukatan lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile pracy w warszawie od czorta i ciut ciut tak, tylko wszedzie chca sredniego stare a trza sie bylo uczyc. sweatdrop nauka to nie problem. wiekszosc pal mialam za nieobecnosci, brak czegos itp. skonczyc szkole to ja chce, ale nie moge na nia zarobic, co odbiera mi szanse na cokolwiek rolleyes . a w moim przypadku da rade skonczyc tylko eksternistycznie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:54 pm
Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama Owiec Jukatan lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile pracy w warszawie od czorta i ciut ciut tak, tylko wszedzie chca sredniego stare a trza sie bylo uczyc. sweatdrop nauka to nie problem. wiekszosc pal mialam za nieobecnosci, brak czegos itp. skonczyc szkole to ja chce, ale nie moge na nia zarobic, co odbiera mi szanse na cokolwiek rolleyes . a w moim przypadku da rade skonczyc tylko eksternistycznie stare to dawaj kobieto.. do przodu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 2:26 pm
Owiec Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama Owiec Jukatan lady, bylam wczoraj a arkadii i w kazdym sklepie kogos szukali, juz nie tylko na caly etat, ale gdziej napisali rzewne ogloszenie o jakakolwiek pomoc chociaz na weekendy smile pracy w warszawie od czorta i ciut ciut tak, tylko wszedzie chca sredniego stare a trza sie bylo uczyc. sweatdrop nauka to nie problem. wiekszosc pal mialam za nieobecnosci, brak czegos itp. skonczyc szkole to ja chce, ale nie moge na nia zarobic, co odbiera mi szanse na cokolwiek rolleyes . a w moim przypadku da rade skonczyc tylko eksternistycznie stare to dawaj kobieto.. do przodu! jak bedzie mnie stac, to bardzo chetnie, bo chce miec w koncu ta szkole srednia za soba. ostatnio z kolezanka kombinowalysmy czy nie daloby sie isc d jednej klasy, bo jej zostal rok LO uzupelniajacego (2-letnie), a mi rok ogolniaka (3 letnie). nie wiem czy daloby sie tak, ale warto sprobowac, przynajmniej mialabym z kim gadac, bo na lekcjach i tak nie slucham nauczyciela, tylko 'wylaczam sie'. poza tym moglybysmy motywowac sie nawzajem do przyjscia do szkoly, bo ja mam wlasnie z tym problem. isc do szkoly. a nie nauczyc sie xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:46 pm
Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama tak, tylko wszedzie chca sredniego stare a trza sie bylo uczyc. sweatdrop nauka to nie problem. wiekszosc pal mialam za nieobecnosci, brak czegos itp. skonczyc szkole to ja chce, ale nie moge na nia zarobic, co odbiera mi szanse na cokolwiek rolleyes . a w moim przypadku da rade skonczyc tylko eksternistycznie stare to dawaj kobieto.. do przodu! jak bedzie mnie stac, to bardzo chetnie, bo chce miec w koncu ta szkole srednia za soba. ostatnio z kolezanka kombinowalysmy czy nie daloby sie isc d jednej klasy, bo jej zostal rok LO uzupelniajacego (2-letnie), a mi rok ogolniaka (3 letnie). nie wiem czy daloby sie tak, ale warto sprobowac, przynajmniej mialabym z kim gadac, bo na lekcjach i tak nie slucham nauczyciela, tylko 'wylaczam sie'. poza tym moglybysmy motywowac sie nawzajem do przyjscia do szkoly, bo ja mam wlasnie z tym problem. isc do szkoly. a nie nauczyc sie xDD dało by sie spokojnie. trza tylko isc pod wlasciwy adres mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:54 pm
Owiec Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama tak, tylko wszedzie chca sredniego stare a trza sie bylo uczyc. sweatdrop nauka to nie problem. wiekszosc pal mialam za nieobecnosci, brak czegos itp. skonczyc szkole to ja chce, ale nie moge na nia zarobic, co odbiera mi szanse na cokolwiek rolleyes . a w moim przypadku da rade skonczyc tylko eksternistycznie stare to dawaj kobieto.. do przodu! jak bedzie mnie stac, to bardzo chetnie, bo chce miec w koncu ta szkole srednia za soba. ostatnio z kolezanka kombinowalysmy czy nie daloby sie isc d jednej klasy, bo jej zostal rok LO uzupelniajacego (2-letnie), a mi rok ogolniaka (3 letnie). nie wiem czy daloby sie tak, ale warto sprobowac, przynajmniej mialabym z kim gadac, bo na lekcjach i tak nie slucham nauczyciela, tylko 'wylaczam sie'. poza tym moglybysmy motywowac sie nawzajem do przyjscia do szkoly, bo ja mam wlasnie z tym problem. isc do szkoly. a nie nauczyc sie xDD dało by sie spokojnie. trza tylko isc pod wlasciwy adres mrgreen to znaczy...? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:39 am
przypomnij sie pod koniec roku jakos tak w czerwcu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:41 pm
Owiec przypomnij sie pod koniec roku jakos tak w czerwcu tobie, czy szkole ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:47 pm
Insane Lady-sama Owiec przypomnij sie pod koniec roku jakos tak w czerwcu tobie, czy szkole ninja ? mi a ja ci szkole wskaże w której ukończysz ostania klasę.. pójdź za mną dziecię, ja cię uczyć każę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|