Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Jukatan

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:52 am

harab serapel
Pekajace kondony? eek co wy robicie? mowisz godzina stosunku? to malo xp powaznie, ja wyciagam ok 3h 3nodding
wybaczze mi, nie liczylam, podalam przykladowo.
sam stosunek (tu mowie o penetracji) przeciez nie trwa dlugo, zaden mezczyzna nie wytrzymalby trzech godzin. chyba ,ze doliczyles gre wstepna wink

kiedys nam pekla prezerwatywa, a calkiem niedawno z kolezanka probowalysmy, ile wody do takiej wchodzi - i weszlo przynajmniej 5 litrow, nie wiem, jak mogla peknac eek tajemnica natury? on ma kolce? ja mam kolce? D:
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:04 am

Jukatan
Owiec
Chyba w Twoich marzeniach.
*stara się być złośliwą sąsiadką* no cóż pani Jukatanowa, marzenia rzecz piękna każdemu wolno marzyć *wraca do ubijania mięsa na kotlety… może jeszcze się pani kompotu napije? *
a dziękuję, pani Owcowa, nie skorzystam. a to u was tak pole na wijosne obrodziło niedawnymi czasy, he?
nie, na zime rofl

Owiec

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:08 am

harab serapel
Pekajace kondony? eek co wy robicie? mowisz godzina stosunku? to malo xp powaznie, ja wyciagam ok 3h 3nodding
My z Juką snujemy hipotezy, co by było gdyby…
Zawsze lepiej przygotować się na najgorsze.. ale ty tego nie zrozumiesz.. w końcu jesteś tylko facetem.
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:11 am

Jukatan
harab serapel
wybaczze mi, nie liczylam, podalam przykladowo.
sam stosunek (tu mowie o penetracji) przeciez nie trwa dlugo, zaden mezczyzna nie wytrzymalby trzech godzin. chyba ,ze doliczyles gre wstepna wink

kiedys nam pekla prezerwatywa, a calkiem niedawno z kolezanka probowalysmy, ile wody do takiej wchodzi - i weszlo przynajmniej 5 litrow, nie wiem, jak mogla peknac eek tajemnica natury? on ma kolce? ja mam kolce? D:
Następnym razem weź zegarek.. wiesz Harab musi wiedzieć ile trwało. wink
A co do tego ze niby nie może tak długo trwać , to teoretycznie nie może, ale w praktyce sprawdzone że jednak redface

Owiec

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:26 am

sory ale patrzalem na zegarek -.- moze przesadzilem ze to norma ale bylo tak ^^ a spocilem sie jak szczor xD
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:37 am

milo wiedziec, ze patrzałeś na zegarek ;P

dobra, pani Owcowa, jak tylko abstynencje moją pokonam, to sprawdze, ale mój chłop wytrzymać jest w stanie mrgreen

dobra pole, dobre pole

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:40 am

o czym wy tu normalnie... xp Myślałam, że gadanie o tym szybko się wam znudzi, ale tu widzę rozmowa rozkwita. Weźcie napiszcie chociaż na nazwie topicu +18, perwersy jedne.
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:56 am

To nie jest tak ze co chwila patrzalem na zegarek xp sprawdzilem godzine startu i godzine konca ;] 3 godzinki z malym hakiem smile

harab serapel

Jukatan

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:07 am

harab serapel
To nie jest tak ze co chwila patrzalem na zegarek xp sprawdzilem godzine startu i godzine konca ;] 3 godzinki z malym hakiem smile
naprawde przez trzy godziny posuwales swoja dziewczyne? non stop? od momentu wejscia w nia do skonczenia?
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:08 am

Daedhel
o czym wy tu normalnie... xp Myślałam, że gadanie o tym szybko się wam znudzi, ale tu widzę rozmowa rozkwita. Weźcie napiszcie chociaż na nazwie topicu +18, perwersy jedne.
stare

Carcassandra

Anxious Carpenter

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:25 am

Jukatan
harab serapel
naprawde przez trzy godziny posuwales swoja dziewczyne? non stop? od momentu wejscia w nia do skonczenia?

whee niom, no oczywiscie co jakis czas zwalnialem zeby nie skupiac sie tylko na jednym smile

ale oczywiscie mialem tez slabsze dni co wymiekalem strasznie :/ wytrzymalosc zalezy od wielu czynnikow fizycznych i psychicznych smile

A panie latwiej dochodza w dni gdy maja cieple stopki wink

Daedhel
Daedhel
stare

xp sasasasasasa
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:33 am

harab serapel
Jukatan
harab serapel

whee niom, no oczywiscie co jakis czas zwalnialem zeby nie skupiac sie tylko na jednym smile

ale oczywiscie mialem tez slabsze dni co wymiekalem strasznie :/ wytrzymalosc zalezy od wielu czynnikow fizycznych i psychicznych smile

A panie latwiej dochodza w dni gdy maja cieple stopki wink

Daedhel
Daedhel
stare

xp sasasasasasa
łamiecie zasady... po pierwsze offtop, po drugie zbereźny. Sugeruję, żeby JEDNAK dorzucić do nazwy topicu oflagowanie +18, bo kasowanie tej waszej pogawędki, choć bardziej wskazane, byłoby raczej na tym etapie czasochłonne. Poważnie mówię, żeby gildiowa dziatwa nie przeżyła szoku. Tyle chyba możecie zrobić?

Carcassandra

Anxious Carpenter

pani psychol

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:35 am

przecież tu są dzieeeeci sweatdrop !
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:37 am

pani psychol
przecież tu są dzieeeeci sweatdrop !
o tym właśnie mówię, dzięki za wsparcie.

Carcassandra

Anxious Carpenter

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:39 am

swoją drogą, to Twój topic, prawda? Mogłabyś wyedytować go i zmienić sama nazwę, skoro rozmawiającym (a wśród nich modom) nie śpieszy się do samocenzury?
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces