|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:15 am
A ja nie widziałam tego filmu "Niesmiertelny" sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:45 am
novelin Hehe ^^ no ja tam lubie sobie obejrzec, w zasadzie kazda czesc smile a tak na marginesie, wlasnie sciagnelam sobie "Zatoichi", ktos moze ogladał ??? Ja tego nie oglądałam blaugh .To moze nam opowiesz o czym to jest ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:52 am
Wiec tak sama jeszcze nie ogladnelam calego, ale jezeli chcecie blizej sie zapoznac to polecam stopklatke : Zatoichi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:28 am
novelin Wiec tak sama jeszcze nie ogladnelam calego, ale jezeli chcecie blizej sie zapoznac to polecam stopklatke : Zatoichi wink To o tym niewidomym szermierzu-masazyscie? Chyba juz z 5 filmow o nim nakrecili. Ale wszystkie dawno. A ten nowy jest. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 2:57 am
racqel novelin Wiec tak sama jeszcze nie ogladnelam calego, ale jezeli chcecie blizej sie zapoznac to polecam stopklatke : Zatoichi wink To o tym niewidomym szermierzu-masazyscie? Chyba juz z 5 filmow o nim nakrecili. Ale wszystkie dawno. A ten nowy jest. eek podobno to beznadziejne jest ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:34 am
tzn. jestem zauroczona kultura Japonii, wiec mi sie podoba ^^
btw. oglądaliście Świętych z Bostonu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:13 am
novelin tzn. jestem zauroczona kultura Japonii, wiec mi sie podoba ^^ btw. oglądaliście Świętych z Bostonu ?? ja to mam na plytce ale jakos nie ogladalem jeszcze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:02 am
Vykk novelin tzn. jestem zauroczona kultura Japonii, wiec mi sie podoba ^^ btw. oglądaliście Świętych z Bostonu ?? ja to mam na plytce ale jakos nie ogladalem jeszcze sweatdrop Szczerze powiedziawszy w życiu nie ogladnelam lepszego filmu, i takze rzadnego innego filmu nie obejrzalam 5 razy. I zmierzam kolejny i kolejny, nie potrafie sie nim znudzić. Jak dla mnie po porstu - nie, nie potrafię tego w słowach wyrazić ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:09 pm
ehhh Joe BLack...cudowny filmik ogladam 3 raz i nada mi sie podoba i zaskakuje...cudenko..szkoda tylko ze za 5 minut sie skonczy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:36 am
A co powiecie o Aleksandrze ? Byliście na tym ? mi osobiscie nawet sie podobal chociaz byl troche zaklamany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:39 am
I jeszcze jedno . Wypozyczylam sobie ostatnio z kumpela film... byl drogi :p i ostatnia kaseta zostala bo reszta zostala wypozyczona wiec sugerujac sie tym wzielysmy go . Mial to byc horror na podstawie gry komputerowej . Tytul to "dom smierci" przerazajace co ? grafika i fabula tej gry jest podobna do gier na stare komputery commodore . serio kto widział to badzieiwe ten moze to potwierdzic . szkoda kasy lepiej wydac na jakies dobre piwo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:47 am
marzul A co powiecie o Aleksandrze ? Byliście na tym ? mi osobiscie nawet sie podobal chociaz byl troche zaklamany Tak nie zapomne tego dnia biggrin heh :] marzul ty pewnie tez tego nie zapomnisz biggrin .A teraz przechodzac do filmu to moge powiedziec tylko jedno razz film o historii i gejach biggrin nawet fajny :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|