|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:59 am
ja nie mówię, że nie będę mieć dzieci tylko, że nie chcę mieć dzieci. a to różnica mrgreen LolaPi 3. A kto przepraszam powiedział Ci coś tak bzdurnego- przyjażałabyś się np. moim rodzicom, to diametralnie byś zmieniła zdanie. Przykład- moja matka która oświadczyła mi, że wyjeżdża na dwa tygodnie do Indii i powiedziała mi to dzień przed wyjazdem. Twierdzenie, że jak się weźmie ślub i spłodzi bachora to trzeba grzecznie usiąść na dupie i nie ruszać się z miejsca smile Poza tym to tylko od Ciebie zależy jak sobie życie ułożysz. A problemy- jak będziesz sama to będzie ich jeszcze więcej. ale dziecko jednak ogranicza i zobowiązuje. tak samo jak i ślub.
przecież można żyć szczęśliwie bez tego wszystkiego... i zdaje mi się, że nawet lepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 8:45 am
wicked que.en 3: nie wiem czemu, ale mnie martwi coś takiego, że jak urodzi się dzieci, ma się męża, etc. to życie staje się nudne... każdy dzień jest taki sam i dochodzi do tego mnóstwo problemów. nikt mi nie wmówi, że macierzyństwo jest piękne, bo to nowe życie, blablabla. życie staje się ciekawe dopiero, gdy masz dziecko. gdy musisz wyjmować palec z dziury gdy musisz jechać na ostry dyżur, bo małe spadło z drzewa gdy musisz głaskać brzuszek gdy nie wiesz, kogo przyprowadzi wieczorem gdy zacznie ćpać, pić i palić gdy podejmuje zyciowe decyzje. to jest o wiele mniej monotonne niźli każde, szalone życie pary. uważam, że Twoja decyzja jest dobra. ja uważam, że moi rodzice fajni nie byli - nie zasługiwali na to, by mieć dzieci. moją siostrę wychowali tragicznie, mnie nieco lepiej, ale też nie obyło się bez błędów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 11:43 pm
wicked que.en ja nie mówię, że nie będę mieć dzieci tylko, że nie chcę mieć dzieci. a to różnica mrgreen LolaPi 3. A kto przepraszam powiedział Ci coś tak bzdurnego- przyjażałabyś się np. moim rodzicom, to diametralnie byś zmieniła zdanie. Przykład- moja matka która oświadczyła mi, że wyjeżdża na dwa tygodnie do Indii i powiedziała mi to dzień przed wyjazdem. Twierdzenie, że jak się weźmie ślub i spłodzi bachora to trzeba grzecznie usiąść na dupie i nie ruszać się z miejsca smile Poza tym to tylko od Ciebie zależy jak sobie życie ułożysz. A problemy- jak będziesz sama to będzie ich jeszcze więcej. ale dziecko jednak ogranicza i zobowiązuje. tak samo jak i ślub.
przecież można żyć szczęśliwie bez tego wszystkiego... i zdaje mi się, że nawet lepiej. ale przecież życie razem ma swoje zalety. a szczególnie jeżeli druga połowa więcej zarabia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:11 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ja nie mówię, że nie będę mieć dzieci tylko, że nie chcę mieć dzieci. a to różnica mrgreen LolaPi 3. A kto przepraszam powiedział Ci coś tak bzdurnego- przyjażałabyś się np. moim rodzicom, to diametralnie byś zmieniła zdanie. Przykład- moja matka która oświadczyła mi, że wyjeżdża na dwa tygodnie do Indii i powiedziała mi to dzień przed wyjazdem. Twierdzenie, że jak się weźmie ślub i spłodzi bachora to trzeba grzecznie usiąść na dupie i nie ruszać się z miejsca smile Poza tym to tylko od Ciebie zależy jak sobie życie ułożysz. A problemy- jak będziesz sama to będzie ich jeszcze więcej. ale dziecko jednak ogranicza i zobowiązuje. tak samo jak i ślub.
przecież można żyć szczęśliwie bez tego wszystkiego... i zdaje mi się, że nawet lepiej. ale przecież życie razem ma swoje zalety. a szczególnie jeżeli druga połowa więcej zarabia. życie razem, ale bez ślubu. owszem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:43 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ja nie mówię, że nie będę mieć dzieci tylko, że nie chcę mieć dzieci. a to różnica mrgreen LolaPi 3. A kto przepraszam powiedział Ci coś tak bzdurnego- przyjażałabyś się np. moim rodzicom, to diametralnie byś zmieniła zdanie. Przykład- moja matka która oświadczyła mi, że wyjeżdża na dwa tygodnie do Indii i powiedziała mi to dzień przed wyjazdem. Twierdzenie, że jak się weźmie ślub i spłodzi bachora to trzeba grzecznie usiąść na dupie i nie ruszać się z miejsca smile Poza tym to tylko od Ciebie zależy jak sobie życie ułożysz. A problemy- jak będziesz sama to będzie ich jeszcze więcej. ale dziecko jednak ogranicza i zobowiązuje. tak samo jak i ślub.
przecież można żyć szczęśliwie bez tego wszystkiego... i zdaje mi się, że nawet lepiej. ale przecież życie razem ma swoje zalety. a szczególnie jeżeli druga połowa więcej zarabia. życie razem, ale bez ślubu. owszem xp no ja już tak żyje 30 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:10 am
o, widzę, że i tutaj są homoski mrgreen
no ćeeeeść!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:17 am
*czeka* .... *rozglada sie*.... *wieje pustką*
i tutaj Chiken powinienes zaprzeczyc i powiedziec ze mnie nie znasz, co wiecej uwarzasz mnie za postac wyimaginowaną. xd dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:23 am
Gem_ma *czeka* .... *rozglada sie*.... *wieje pustką* i tutaj Chiken powinienes zaprzeczyc i powiedziec ze mnie nie znasz, co wiecej uwarzasz mnie za postac wyimaginowaną. xd dramallama wyimaginowany człowiek: obrażasz mnie!
a poza tym czy odpowiesz wreszcie na pytanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:30 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma *czeka* .... *rozglada sie*.... *wieje pustką* i tutaj Chiken powinienes zaprzeczyc i powiedziec ze mnie nie znasz, co wiecej uwarzasz mnie za postac wyimaginowaną. xd dramallama wyimaginowany człowiek: obrażasz mnie!
a poza tym czy odpowiesz wreszcie na pytanie? jakie pytanie, co? ;>
gem_ma: tu nie ma czego się wstydzić po prostu kochasz inaczej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:52 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Gem_ma *czeka* .... *rozglada sie*.... *wieje pustką* i tutaj Chiken powinienes zaprzeczyc i powiedziec ze mnie nie znasz, co wiecej uwarzasz mnie za postac wyimaginowaną. xd dramallama wyimaginowany człowiek: obrażasz mnie!
gem_ma: tu nie ma czego się wstydzić po prostu kochasz inaczej xd gem_ma znów jest u kogoś czy zrobił edita? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:55 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Gem_ma *czeka* .... *rozglada sie*.... *wieje pustką* i tutaj Chiken powinienes zaprzeczyc i powiedziec ze mnie nie znasz, co wiecej uwarzasz mnie za postac wyimaginowaną. xd dramallama wyimaginowany człowiek: obrażasz mnie!
gem_ma: tu nie ma czego się wstydzić po prostu kochasz inaczej xd gem_ma znów jest u kogoś czy zrobił edita? xp to ja napisałam ja! natalja! nie gem_ma z resztą trudno żeby był u mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:57 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Gem_ma *czeka* .... *rozglada sie*.... *wieje pustką* i tutaj Chiken powinienes zaprzeczyc i powiedziec ze mnie nie znasz, co wiecej uwarzasz mnie za postac wyimaginowaną. xd dramallama wyimaginowany człowiek: obrażasz mnie!
gem_ma: tu nie ma czego się wstydzić po prostu kochasz inaczej xd gem_ma znów jest u kogoś czy zrobił edita? xp to ja napisałam ja! natalja! nie gem_ma z resztą trudno żeby był u mnie xd a to czemu się podszywasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:02 am
jaaaa? chybaty!
ja się nie podszywam, po prostu chodzi o to, że pisałam to do gem_my!
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|