|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:27 pm
Αλλά ο μικρός αγρότης είπε: "OH, αλλά πρέπει να έχω την πλάτη κτηνών μου πάλι." Κατόπιν επέστρεψαν στο λιβάδι μαζί, αλλά κάποιος είχε κλέψει το μόσχο, και το πήγαν.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:28 pm
Το αγελάδα-κοπάδι είπε: "Πρέπει να έχει τρέξει μακριά." Ο αγρότης, εντούτοις, είπε: "Μην μου πέστε ότι," και οδηγημένος το αγελάδα-κοπάδι ενώπιον του δημάρχου, ο οποίος για την απροσεξία του τον καταδίκασε για να δώσει στον αγρότη μια αγελάδα για το μόσχο που είχε τρέξει μακριά.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:37 pm
_ και τώρα ο μικρός αγρότης και του σύζυγος έχω ο αγελάδα για που αυτός έχω τόσο από καιρό επιθυμώ, και αυτός είμαι εγκάρδια ευτυχής, αλλά αυτός έχω κανένας τρόφιμο για αυτός, και μπορώ δίνω αυτός τίποτα να τρώω, έτσι αυτός σύντομα έπρεπε είμαι σκοτώνω.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:40 pm
Αλάτισαν τη σάρκα, και ο αγρότης πήγε στην πόλη και θέλησε να πωλήσει το δέρμα εκεί, έτσι ώστε να αγοράσει έναν νέο μόσχο με τις εισπράξεις.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:44 pm
Στον τρόπο που πέρασε από έναν μύλο, και κάθισε ένα κοράκι με τα σπασμένα φτερά, και από τον οίκτο τον πήρε και τον τύλιξε στο δέρμα. Αλλά καθώς ο καιρός έγινε τόσο κακός και υπήρξε μια θύελλα της βροχής και του αέρα, θα μπορούσε να πάει κανένας μακρύτερα, και γυρισμένος πίσω στο μύλο και ικετευμένος για το καταφύγιο.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:46 pm
Η σύζυγος του μυλωνά ήταν μόνη στο σπίτι, και είπε στον αγρότη: "Τοποθετηθείτε στο άχυρο εκεί," και του έδωσε μια φέτα του ψωμιού και του τυριού. Ο αγρότης τον έφαγε, και καθορίζει με το δέρμα του εκτός από τον, και τη γυναίκα σκεπτόμενη: "Είναι κουρασμένος και έχει πάει στον ύπνο."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:47 pm
Oh... it's Greek, right? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:54 pm
Στο μεταξύ ήρθε ο εφημέριος η σύζυγος του μυλωνά τον έλαβε καλά, και είπε: "Ο σύζυγός μου είναι έξω, έτσι θα έχουμε μια γιορτή." Ο αγρότης άκουσε, και όταν τους άκουσε μιλά για τον εορτασμό εξοργίστηκε ότι ήταν αναγκασμένος να κάνει τη μετατόπιση με μια φέτα του ψωμιού και του τυριού. Κατόπιν η γυναίκα εξυπηρέτησε επάνω τέσσερα διαφορετικά πράγματα, roast το κρέας, τη σαλάτα, τα κέικ, και το κρασί.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:58 pm
Ακριβώς όπως ήταν περίπου να καθίσουν και να φάνε, υπήρξε να χτυπήσει έξω. Η γυναίκα είπε: "OH, ουρανοΐ Είναι ο σύζυγός μοϋ" έκρυψε γρήγορα το roast κρέας μέσα στην κεραμωμένη σόμπα, το κρασί κάτω από το μαξιλάρι, η σαλάτα στο κρεβάτι, τα κέικ κάτω από το, και τον εφημέριο στο ντουλάπι στο μέρος.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:01 pm
Κατόπιν άνοιξε την πόρτα για το σύζυγό της, και είπε: "Ευχαριστήστε τον ουρανό, είστε πίσω πάλϊ Υπάρχει μια τέτοια θύελλα, κοιτάζει σαν ο κόσμος τερματιζόταν."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:04 pm
Ο μυλωνάς εβλέίδε τον αγρότη στο άχυρο, και ρώτησε, "ποιος είναι εκείνος ο συνεργάτης που κάνει εκεί;" "Ah," είπε τη σύζυγο, "ο φτωχός απατεώνας ήρθε στη θύελλα και τη βροχή, και ικέτευσε για το καταφύγιο, έτσι του έδωσα λίγα ψωμί και τυρί, και του παρουσίασα όπου το άχυρο ήταν."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:09 pm
Το άτομο είπε: "Δεν έχω καμία αντίρρηση, αλλά είμαι γρήγορος και με παίρνω κάτι για να φάω." Η γυναίκα είπε: "Αλλά δεν έχω τίποτα αλλά πασπαλίζω με ψίχουλα και τυρί."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:10 pm
"είμαι ικανοποιημένου με τίποτα," απάντησε ο σύζυγος, "εφ' όσον είμαι ενδιαφερόμενος, το ψωμί και το τυρί θα κάνουν," και εξέτασαν τον αγρότη και είπαν: "Ελάτε και φάτε λίγο περισσότερο με με." Ο αγρότης δεν απαίτησε να προσκληθεί δύο φορές, αλλά να αποκτηθεί επάνω και έφαγε.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:11 pm
Μετά από αυτό ο μυλωνάς εβλέίδε το δέρμα στο οποίο το κοράκι ήταν, στο έδαφος, και ρώτησε: "Τι σας έχει εκεί;"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:15 pm
Ο αγρότης απάντησε: "Έχω έναν μάντη μέσα σε το." "Μπορεί να προβλέψει τίποτα σε με;" είπε το μυλωνά. "Γιατί όχι;" απάντησε στον αγρότη: "αλλά λέει μόνο τέσσερα πράγματα, και το πέμπτο που κρατά σε τον."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|