|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:45 am
Można prosić jakiś dobry przepis na pizzę? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:10 am
Morgoth Wolf Można prosić jakiś dobry przepis na pizzę? :] Nic prostrzego jak kupic w piekarni blat do pizzy, sos pomidorowy (dla osob nowoczesnych moze byc ketchup) Proponuje ilosc sera dostosowana do potrzeb konsumenta smile Ziołka : - bazylia, tymianek ( proponowane sa tez specjalne przyprawy do pizzy lub co tam macie w kuchni) A reszta skladnikow wedlug upodobania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:27 am
mam jeszcze cos: Wieprzowina Tonkatsu 30 dag schabu srodkowego 2 jajka 5dag czerstwej bulki pszennej bez sorki sol pieprz tluszcz do smazenia Sos Tonkatsu: 100 ml ciemnego sosu sojowego 50 ml ketchupu 1 lyzka cukru
Schab pokroj na cienkie plastry. ponacinaj gorna warstwe z tluszczykiem. Mieso natrzyj sola i pieprzem.Zmiel bulke i przesyp na talerz. Na drugi talerz wbij jajka. Plasterki miesa panieruj w jajkach i tartej bulce jak nasze zwykle schaboszczaki smile Usmaz na tluszczu na zzloty kolor. Potem pokroj w paseczki o szerokosci 1.5 cm. Przygotuj sos mieszajac dokladnie skladnikiPodawaj do miesa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:43 pm
Paw smarzony.
Przepis Opcy & Beewolf
SKŁADNIKI. -jajko -szynka -zwiazek X
Przygotowanie
Jeden opcy, zjada wszystko, puszcza pawia na podłoge, smarzyc na patelni rozgrzanej i nasmarowanej, około 20 minut, nastepnie przełorzyć i smarzyc z 2 strony...i paw gotowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:37 am
BeeWolf_san Paw smarzony. Przepis Opcy & Beewolf SKŁADNIKI. -jajko -szynka -zwiazek X Przygotowanie Jeden opcy, zjada wszystko, puszcza pawia na podłoge, smarzyc na patelni rozgrzanej i nasmarowanej, około 20 minut, nastepnie przełorzyć i smarzyc z 2 strony...i paw gotowy ohyda, a z reszta wydawalo mi sie, ze mowimy o rzeczach zjadliwych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:04 pm
alexvandom BeeWolf_san Paw smarzony. Przepis Opcy & Beewolf SKŁADNIKI. -jajko -szynka -zwiazek X Przygotowanie Jeden opcy, zjada wszystko, puszcza pawia na podłoge, smarzyc na patelni rozgrzanej i nasmarowanej, około 20 minut, nastepnie przełorzyć i smarzyc z 2 strony...i paw gotowy ohyda, a z reszta wydawalo mi sie, ze mowimy o rzeczach zjadliwych blaugh mi smakowalo......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:13 am
opcy alexvandom BeeWolf_san Paw smarzony. Przepis Opcy & Beewolf SKŁADNIKI. -jajko -szynka -zwiazek X Przygotowanie Jeden opcy, zjada wszystko, puszcza pawia na podłoge, smarzyc na patelni rozgrzanej i nasmarowanej, około 20 minut, nastepnie przełorzyć i smarzyc z 2 strony...i paw gotowy ohyda, a z reszta wydawalo mi sie, ze mowimy o rzeczach zjadliwych blaugh mi smakowalo...... zaraz sama puszcze pawia .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:19 pm
alexvandom zaraz sama puszcze pawia .... stare *szybko szuka patelni* jakbys mogla to chwilke sie powsztrzymaj bo sladnika x jeszcze szukam.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:18 pm
ja sie was po woli zaczynam bac confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:06 pm
alexvandom ja sie was po woli zaczynam bac confused bardzo racjonalne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:58 pm
bo ja w ogole racjonalna jestem blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:00 am
alexvandom bo ja w ogole racjonalna jestem blaugh biggrin kazdemu sie moze zdazyc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|