|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 2:08 pm
harab serapel ja kupilem swoja za 10k smile farciarz stare . ja za 26k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:47 am
harab serapel ze sie zmienia to wiem razz ale chodzi mi o to co jest warunkiem zmiany? musza byc equipniete czy wystarczy ze leza w inventory? podobno wystarczy miec.. to troche bez sensu, ale... co walsciwie ma sens xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 2:42 am
wilkus harab serapel ze sie zmienia to wiem razz ale chodzi mi o to co jest warunkiem zmiany? musza byc equipniete czy wystarczy ze leza w inventory? podobno wystarczy miec.. to troche bez sensu, ale... co walsciwie ma sens xd tak, może od razu zabijmy się, bo życie jest bez sensu.*chlasta sobie reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 4:24 am
ILikeGreenChickenLegs tak, może od razu zabijmy się, bo życie jest bez sensu.*chlasta sobie reke* nie do konca o to mi chodzilo. nie bede sie chlastac przez ewoluujace piksele. ninja z reszta w ogole raczej nie mam zamiaru..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 2:11 pm
ILikeGreenChickenLegs wilkus harab serapel ze sie zmienia to wiem razz ale chodzi mi o to co jest warunkiem zmiany? musza byc equipniete czy wystarczy ze leza w inventory? podobno wystarczy miec.. to troche bez sensu, ale... co walsciwie ma sens xd tak, może od razu zabijmy się, bo życie jest bez sensu.*chlasta sobie reke* gdzie jest twoj prosiak!? scream nie mow ze go zjadles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 11:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 1:39 pm
moja butelka fausto sie zmienila ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 1:48 pm
harab serapel moja butelka fausto sie zmienila ^^ Gdzie, co, jak ? Masz to cos na sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 2:41 pm
ichabot harab serapel moja butelka fausto sie zmienila ^^ Gdzie, co, jak ? Masz to cos na sobie? tak ale nie widac tego :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 2:59 pm
harab serapel ichabot harab serapel moja butelka fausto sie zmienila ^^ Gdzie, co, jak ? Masz to cos na sobie? tak ale nie widac tego :/ moja na szczęście jeszcze nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:25 pm
a nie mowilem! wiedzialem ze cos sie zmienilo i czytajcie teraz announcmenta ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 1:10 am
jest - zmienia się na Yearning - czyli coś się z niej wydobywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 10:10 am
Insane Lady-sama harab serapel ichabot harab serapel moja butelka fausto sie zmienila ^^ Gdzie, co, jak ? Masz to cos na sobie? tak ale nie widac tego :/ moja na szczęście jeszcze nie... Bo to chyba chodzi o to,że ona się nie zmienia automatycznie, tylko mozna sobie samemu wybrac, czy chce sie tą nowa opcję - to takie opóźnione inne opcje w itemie. jak dla mie przynajmniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 11:59 am
Yajo Insane Lady-sama harab serapel ichabot harab serapel moja butelka fausto sie zmienila ^^ Gdzie, co, jak ? Masz to cos na sobie? tak ale nie widac tego :/ moja na szczęście jeszcze nie... Bo to chyba chodzi o to,że ona się nie zmienia automatycznie, tylko mozna sobie samemu wybrac, czy chce sie tą nowa opcję - to takie opóźnione inne opcje w itemie. jak dla mie przynajmniej. ja i tak chce dandiidoodad spore
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|