Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:15 am
Helló Nihilenia! Bíbortetű vagyok és üdv a Magyar Guildben. Én 24 éves vagyok és szerintem nem gáz a kor. Van pár ismerősöm itt, akik negyvenen felül vannak. 3nodding A nevedből ítélve szereted a Holdtündért, ugye?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 8:04 am
Szia Bibor biggrin
Köszönöm a szives fogadtatást és már meg is nyugodtam a koromat illetően.
A név felismeréséért pedig egy kalapemelést küldök. Az első aki rájött honnan vettem a nevem...Bár azt hiszem az Nehelenia...vagy az a német verzió??? question
*Elnézegeti a hullát majd a reinkarnációt*
Ha csókolomot mersz köszönni, napi 10 halálos fenyegetést tartalmazó levelet kapsz twisted
Szent keresztségben az uccsó francia királynő nevét kaptam razz Na egy kis kviz. idea
Egyébként szólitsatok Nettynek cheese_whine
Az egoistákkkal semmi bajom amig nem szállnak el xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 8:53 am
*elégeti a póstaládát* Probléma megoldva. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 8:56 am
Csak azért tudtam, mert nagy Holdtündér rajongó vagyok és igen németen azon a néven nevezték. A többi nyelven nem ismerem a nevét. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 8:24 am
Akitta-chan eek *szívverés megáll* *meghal* burning_eyes *reinkarnálódik* 3nodding Hát..nem is tudom...ehh...csókolom? sweatdrop vagy csak helló? kaphatunk egy nevet is? vagy csak hívjunk Nihilenia-nak? 3nodding Jajj de illetlen tőlem. xd Ati vagyok, az (egyik) egoista moderátor aki kb. fele annyi mint ön/te. (és igen..van mégegy egoista moderátor itt Ati néven)* xd *ránéz Malreni-re* Én nem vagyok egoiste. Én egy beképzelt tapló vagyok. De, mindenki ezért szeret, mert azt mondják, olyan vagyok, mint dr. House. Ez imponál. És! Kedves, másik beképzelt egoista moderátor kolléga... (japán megszólításon gondolkodok, de nem vagy sa senpai, se semmi, sensei, főleg nem, úgyhogym arada chan.) ...-chan, az internet iratlan szabálya: mindenki tegeződik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 8:25 am
Nihilenia Szia Bibor biggrin Köszönöm a szives fogadtatást és már meg is nyugodtam a koromat illetően. A név felismeréséért pedig egy kalapemelést küldök. Az első aki rájött honnan vettem a nevem...Bár azt hiszem az Nehelenia...vagy az a német verzió??? question *Elnézegeti a hullát majd a reinkarnációt* Ha csókolomot mersz köszönni, napi 10 halálos fenyegetést tartalmazó levelet kapsz twisted Szent keresztségben az uccsó francia királynő nevét kaptam razz Na egy kis kviz. idea Egyébként szólitsatok Nettynek cheese_whine Az egoistákkkal semmi bajom amig nem szállnak el xd Üdv a Magyar Guildben és Gaián! Végre, szépen nő a létszám! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:40 am
hello! en egy aranyos lany vagyok kecskemet kornyekerol. a koromat ugyis lathatjatok a profilomon. blaugh sajnos kep nincs de szerintem nem is lesz. bocsi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:58 am
Mew. 3nodding Légy üdvözölve. Én vagyok a másod moderátor és idegesítő tényező. Remélem tetszik majd a kis családias közösségünk.
Szóval....POSZTOLJ/SZÓRAKOZZ SOKAT. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:30 am
Még két új tag... xd Üdvözlet! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 11:35 am
üdw mindenkinek. 21 éwes Párkányi (Szlowákia) lakos, gyakori előfordulási helyem Esztergom (MO). Munkahely: Suzuky(papir-autó)gyár XD. Ha wan kedwe walakinek nyugisan irjon smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 2:32 pm
Hmm... Mint a I heart Japán egyesület kihelyezett tagja, kikérem magamnak a papírautó elnevezést.
A másik: Apám abban a Suzukigyárban épített két teherliftet.
Üdv, a magyar Guildban. Malreni vagyok az egyik szuper-moderátor. Engem mindenki utál.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 10:11 am
Malreni Hmm... Mint a I heart Japán egyesület kihelyezett tagja, kikérem magamnak a papírautó elnevezést. A másik: Apám abban a Suzukigyárban épített két teherliftet. Üdv, a magyar Guildban. Malreni vagyok az egyik szuper-moderátor. Engem mindenki utál. Nem utál senki, te marha. Már elnézést. Egyébként sem utálna senki, de mivel moderátor vagy, ilyen nem is lehetséges. biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 11:17 am
Nem. Lökött. stare Az a gond, hogy én is önsajnáltatós vagyok, úgyhogy mástól ilyet nem engedek meg a közelemben. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|