|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 6:54 am
Újra itt vagyok. Megint tévémaraton lesz. A szerdák elég zsúfoltak. Simán eloszthatnák a ma esti műsort egész hétre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:19 pm
Ááá! A House-ban megint vért fosik egy hallucináló gyerek! Rektális vérzés rulez!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 1:14 pm
Malreni Ááá! A House-ban megint vért fosik egy hallucináló gyerek! Rektális vérzés rulez! Úúúúú...nekem régen elég fura hasmenéses problémáim voltak....mai napig kísértenek. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:03 am
Látom nem csak én vettem észre, hogy ez gyakori szimptóma ebben a sorozatban. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:04 pm
bibortetu Látom nem csak én vettem észre, hogy ez gyakori szimptóma ebben a sorozatban. rofl Beh....de rossz helyre írtam...na mindegy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 2:09 am
Akitta-chan bibortetu Látom nem csak én vettem észre, hogy ez gyakori szimptóma ebben a sorozatban. rofl Beh....de rossz helyre írtam...na mindegy...
Bocsi, nem rád értettem. sweatdrop Nagyon ijesztő lehetett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 3:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:05 am
Ki hogy viszonyul a karácsonyi fenyőfákhoz? Kell vagy nem kell? Legyen igazi vagy mű? Rózsaszín, fehér netán zöld színű?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:30 am
Köszi cica, jó tudni hogy te legalább drukkolsz......... nem úgy mint egyesek............ Visszatérve a fenyőtémára: benne vagyok vadabb dolgokban, viszont sajna oldschool-os vagyok ebben a témakörben, az igazi fenyő minden mennyiségben pótolhatatlan! Viszont praktikum szempontjából a mű a jobb...........na jó asszem ezt jól megbeszéltem magammal rofl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:40 am
Max abban praktikus, hogy nem hullajtja a tűleveleit, olcsó, minden évben használható, de nincs illata, porfogónak kiváló és karácsony után egész évben kerülgethetjük, ha nincs padlásunk vagy pincénk ahová rakjuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|