|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:22 am
hejka wsyzstkim...co tam porabiacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:23 am
Baliaur Christoff_Gangrell *gryzie w nerwach paznokcie* eee?? smacznego sweatdrop ale wy macie dzieci podjare ze ni wim co sweatdrop xp bo chpciaż w tym udało mi sie być pierwszym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Wodzu [slychac, jak z umywalki(?) dobiega stlumione stekniecie. PO chwili z odplywu wychyla sie wodzu. W nastepnej chili wyskakuje i otrzepuje sie] witajcie!! O.o *oslania siem przed wodą* *przytuuula mokrego wodza* witaj 4laugh whee *obcieka woda* O.o .. lol xd [odwzajemnia, po czym podaje recznik]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [slychac, jak z umywalki(?) dobiega stlumione stekniecie. PO chwili z odplywu wychyla sie wodzu. W nastepnej chili wyskakuje i otrzepuje sie] witajcie!! hey ...co cisie z twarza stalo surprised ??? tsunami w polsce czy jak dajcie mi Malibou domokun domokun domokun heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel no wlasnie... czy wy sie jaracie... SZAMPAN !?!?!?! Ja chcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywisciebezalkoholowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:24 am
[zatyka nos...]
Wodzu, na gornej polce stoi odswierzacz do toalet, uzyj go wedlug instrukcji... please !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu [slychac, jak z umywalki(?) dobiega stlumione stekniecie. PO chwili z odplywu wychyla sie wodzu. W nastepnej chili wyskakuje i otrzepuje sie] witajcie!! O.o *oslania siem przed wodą* *przytuuula mokrego wodza* witaj 4laugh whee *obcieka woda* O.o .. lol xd [odwzajemnia, po czym podaje recznik] Czyżby W umywalce ukrycie technika kanalizacynjnego przemieszcenia???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wsyzstkim...co tam porabiacie?? *skok* witaj Vykkooś 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:26 am
Wodzu Lethiel Wodzu [slychac, jak z umywalki(?) dobiega stlumione stekniecie. PO chwili z odplywu wychyla sie wodzu. W nastepnej chili wyskakuje i otrzepuje sie] witajcie!! O.o *oslania siem przed wodą* *przytuuula mokrego wodza* witaj 4laugh whee *obcieka woda* O.o .. lol xd [odwzajemnia, po czym podaje recznik] xd dziekooje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:26 am
dajcie mi mi Malibou domokun domokun dobra ....jak nie to nie *bieze butelke...tyskiego i saczy w swoim foteliku*
u was tyz jest sniezek?? ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:28 am
Christoff_Gangrell Wodzu Lethiel Wodzu [slychac, jak z umywalki(?) dobiega stlumione stekniecie. PO chwili z odplywu wychyla sie wodzu. W nastepnej chili wyskakuje i otrzepuje sie] witajcie!! O.o *oslania siem przed wodą* *przytuuula mokrego wodza* witaj 4laugh whee *obcieka woda* O.o .. lol xd [odwzajemnia, po czym podaje recznik] Czyżby W umywalce ukrycie technika kanalizacynjnego przemieszcenia??? O.o .. hieh.. na to wyglada xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk hejka wsyzstkim...co tam porabiacie?? *skok* witaj Vykkooś 4laugh *przytuuuuuul* *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel Vykk hejka wsyzstkim...co tam porabiacie?? *skok* witaj Vykkooś 4laugh *przytuuuuuul* *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:29 am