|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:01 am
Kyoko Suomi nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..? ja ściagam przez Donkeya 3nodding tu mash linka.. dostalam od kolegi.. mozna za darmo mp3 sloochac wink tylko jeszcze go nie sprawdzalam xd http://www.mp3search.ru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:05 am
opcy Kyoko Suomi nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..? zalezy czego szukasz..... szukam popularnej muzyki (takiej jak na MTV lecie, m.in. J.Lo i takie tam). dzięki za stronkę Leth heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:05 am
okaski zmywam sie napisac dzis dwa wypracowania XP bede pozniej ^_^ papatki wam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:06 am
Kyoko Suomi opcy Kyoko Suomi nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..? zalezy czego szukasz..... szukam popularnej muzyki (takiej jak na MTV lecie, m.in. J.Lo i takie tam). dzięki za stronkę Leth heart nie ma za cio wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:07 am
Miss_Karina okaski zmywam sie napisac dzis dwa wypracowania XP bede pozniej ^_^ papatki wam biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:09 am
Miss_Karina okaski zmywam sie napisac dzis dwa wypracowania XP bede pozniej ^_^ papatki wam biggrin pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:18 am
opcy Kyoko Suomi opcy Kyoko Suomi nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..? zalezy czego szukasz..... szukam popularnej muzyki (takiej jak na MTV lecie, m.in. J.Lo i takie tam). dzięki za stronkę Leth heart ja tam lubie www.smart-music.net ... ale tam popularnej muzyki to nie ma ... sorewicz.. sweatdrop nic nie szkodzi.. licza sie checi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:22 am
blaugh jestem WPORZO blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:24 am
Kukus blaugh jestem WPORZO blaugh no pewnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:28 am
Kukus blaugh jestem WPORZO blaugh siur xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:29 am
Kukus blaugh jestem WPORZO blaugh *skok na kukusa* witaj xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:30 am
Kukus blaugh jestem WPORZO blaugh Wygladasz jak mistrz Jedi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:34 am
jak ja kocham wazeliniarstwo wink
witam was wszystkich *ukłon*
witam ciebie, Leth *tulimy tulimy* witam ciebie, Kyoto *ścisku ścisku* witam ciebie, Eurino *cmok w policzek* uszanowanko, opcy *ukłon i płetwa w przód*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|