|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:41 am
omg.. jeszcze tylko tydzień chodzenia do szkoły i ferie.. nareszcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:42 am
argh.. znowu siem nic nie dzieje stare *siada na foteliku* ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:44 am
Oto jeden z moich ostatnich obrazkow o ktorych Wam mowilam. Powiedzcie co o tym sadzicie. smile Nie mam skanera, wiec siostra sfotografowala rysunek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:47 am
Kyoko Suomi omg.. jeszcze tylko tydzień chodzenia do szkoły i ferie.. nareszcie! Ja ferie mam juz od jutra! smile nie martw sie. Ten tydzien na pewno przeminie szybko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:48 am
Eurina Vam Oto jeden z moich ostatnich obrazkow o ktorych Wam mowilam. Powiedzcie co o tym sadzicie. smile Nie mam skanera, wiec siostra sfotografowala rysunek. smile *obrazek* hmm.. wygląda troche jak anorektyczka przez te policzki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:52 am
Kyoko Suomi Eurina Vam Oto jeden z moich ostatnich obrazkow o ktorych Wam mowilam. Powiedzcie co o tym sadzicie. smile Nie mam skanera, wiec siostra sfotografowala rysunek. smile *obrazek* hmm.. wygląda troche jak anorektyczka przez te policzki xp anorektyczka? eek Wow, nigdy nie przyszloby mi to do glowy. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:53 am
Eurina Vam Kyoko Suomi omg.. jeszcze tylko tydzień chodzenia do szkoły i ferie.. nareszcie! Ja ferie mam juz od jutra! smile nie martw sie. Ten tydzien na pewno przeminie szybko biggrin oby, bo już wytrzymać nie mogę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:54 am
Kyoko Suomi Eurina Vam Kyoko Suomi omg.. jeszcze tylko tydzień chodzenia do szkoły i ferie.. nareszcie! Ja ferie mam juz od jutra! smile nie martw sie. Ten tydzien na pewno przeminie szybko biggrin oby, bo już wytrzymać nie mogę! Ja nareszcie sie doczekalam! ale pewnie to i tak bedzie za krotko! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:54 am
Eurina Vam anorektyczka? eek Wow, nigdy nie przyszloby mi to do glowy. neutral eh.. ja poprostu mam dzikie pomysly i dziwne skojarzenia sweatdrop więc się mną nie przejmuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:55 am
Kyoko Suomi Eurina Vam Oto jeden z moich ostatnich obrazkow o ktorych Wam mowilam. Powiedzcie co o tym sadzicie. smile Nie mam skanera, wiec siostra sfotografowala rysunek. smile *obrazek* hmm.. wygląda troche jak anorektyczka przez te policzki xp jest calkiem fajne wink tylko przez to ze to fotografia.. nieco rozmazane xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:57 am
nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:58 am
Kyoko Suomi nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..? zalezy czego szukasz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:00 am
Kyoko Suomi nie znacie jakiejś dobrej stronki skąd mogłabym mp3 ściągnać, bo mi ani eMule nie chodza, ani KaZaA..? Wiem, ze jest jakas rosyjska strona gdzie mozna sciagnac prawie wszystkie plyty! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|