Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6989 6990 6991 6992 6993 6994 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:45 am

Miss_Karina
racqel
CO studiujesz, a nie GDZIE?
nie musisz podkreslac XP na wzornictwie przemyslowym jestem, ucze sie projektowania przedmiotow codziennego uzytku (dopiero I rok XP)

Ha!
No prosze.
Obydwoje moi rodzice skonczyli wzornictwo przemyslowe w Poznaniu, gdzie im sie urodzilem i juz jako szkrab mieszkalem w akademiku whee

Ja jestem po dziennikarce, a wlasciwie odmianie dziennikarstwa - kulturze medialnej. Ale tez fajnie bylo.

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

racqel

Miss_Karina
racqel
CO studiujesz, a nie GDZIE?
nie musisz podkreslac XP na wzornictwie przemyslowym jestem, ucze sie projektowania przedmiotow codziennego uzytku (dopiero I rok XP)

Ha!
No prosze.
Obydwoje moi rodzice skonczyli wzornictwo przemyslowe w Poznaniu, gdzie im sie urodzilem i juz jako szkrab mieszkalem w akademiku whee

Ja jestem po dziennikarce, a wlasciwie odmianie dziennikarstwa - kulturze medialnej. Ale tez fajnie bylo.
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:47 am

wroocilam 4laugh whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

racqel

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:48 am

cos mi sie dzieje niedobrego z postowaniem, toz to prawie na spamming zakrawa!!!
Niedobry komputer, a fe!
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:48 am

Akiko Tamashii
Rynn the Vampire
pijąca mleko jest ok, wykorzystam. Co do kartonu - on raczej nie jest standardowym wyposarzeniem kota razz
ale koty lubia do kartonow wchodzic i potem je drapac , pozniej chca wyjsc a karton sie przewraca i poruja z pod kartonu sie wydostac blaugh ....sama mam koty...

kotek myjacy sie.................kotek zaczepaijacy drugiego kotka........kotek trzymajacy w buzi rybke whee
kotek ziewajacy, kotek biegnacy, kotek spacerujacy wink

O.o Rac... no ciekawie xd wink dziennikarstwo...to nie dla mnie ^^" lubie zwiedzac nowe miejsca i o nowych rzeczach NIE zwiazanych z polityka dowiadywac sie...ale jest jeden maly szkopul zebym poszla na dziennikarstwo xd (kiedys bralam pod uwage, ale odrucilam pomysl) za slabo slysze -.-

a moze masz stronke z projektami twoich rodzicow? zobaczylabym jakie projekty robili ^^

Miss_Karina

opcy

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:50 am

*rozglada sie*
ninja
heja !
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:52 am

opcy
*rozglada sie*
ninja
heja !

*tajniacki skok na opcego*
witaj 4laugh
*przytuuuul* whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:53 am

nyuu.......dobije do 1400g i uciekam :]
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:53 am

Miss_Karina
Akiko Tamashii
Rynn the Vampire
pijąca mleko jest ok, wykorzystam. Co do kartonu - on raczej nie jest standardowym wyposarzeniem kota razz
ale koty lubia do kartonow wchodzic i potem je drapac , pozniej chca wyjsc a karton sie przewraca i poruja z pod kartonu sie wydostac blaugh ....sama mam koty...

kotek myjacy sie.................kotek zaczepaijacy drugiego kotka........kotek trzymajacy w buzi rybke whee
kotek ziewajacy, kotek biegnacy, kotek spacerujacy wink

O.o Rac... no ciekawie xd wink dziennikarstwo...to nie dla mnie ^^" lubie zwiedzac nowe miejsca i o nowych rzeczach NIE zwiazanych z polityka dowiadywac sie...ale jest jeden maly szkopul zebym poszla na dziennikarstwo xd (kiedys bralam pod uwage, ale odrucilam pomysl) za slabo slysze -.-

a moze masz stronke z projektami twoich rodzicow? zobaczylabym jakie projekty robili ^^
Wiesz, je nie lubie polityki i nie zamierzam sie na tym opierac w przyszlej (jakze odleglej jeszcze) pracy. Dziennikarstwo nie tyczy sie tylko polityki, a zreszta, co ja bede jak dziecku tlumaczyl, przeciez chyba dobrze wiesz wink

A co do projektow moich najwspanialszych rodzicow, to sam musze je najpierw znalezc, nigdy nie pamietam strony na ktorej leza. Watpie tez czy pokazuja jeszcze projekty ze studiow, raczej cos zwiazanego ze swoja aktualna praca - ojciec na komputerach robi strony i projekty znakow, a mama ostatnio wstawila swoje obrazy do nowej siedziby sadu w Sz-nie. Ale tego nie pokazuje bo to badziew na zamowienie.

Poszukam tej strony teraz.

Papa Rynn!

racqel

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:55 am

opcy
*rozglada sie*
ninja
heja !
hejah :]
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:57 am

nie cichac sad

Lethiel

Tipsy Lunatic

Akiko Tamashii

oki...
nyo to pa wszystkim!!!!

Hej!
Znalazlem.

Ale propnuje umowe, ja bede pisal co to jest, a dopiero pozniej bedziesz ogladac, ok?

racqel

Miss_Karina

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:59 am

racqel
Hej!
Znalazlem.

Ale propnuje umowe, ja bede pisal co to jest, a dopiero pozniej bedziesz ogladac, ok?
hm O.o oki
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6989 6990 6991 6992 6993 6994 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games