|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:45 am
Miss_Karina racqel CO studiujesz, a nie GDZIE? nie musisz podkreslac XP na wzornictwie przemyslowym jestem, ucze sie projektowania przedmiotow codziennego uzytku (dopiero I rok XP) Ha! No prosze. Obydwoje moi rodzice skonczyli wzornictwo przemyslowe w Poznaniu, gdzie im sie urodzilem i juz jako szkrab mieszkalem w akademiku whee Ja jestem po dziennikarce, a wlasciwie odmianie dziennikarstwa - kulturze medialnej. Ale tez fajnie bylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina racqel CO studiujesz, a nie GDZIE? nie musisz podkreslac XP na wzornictwie przemyslowym jestem, ucze sie projektowania przedmiotow codziennego uzytku (dopiero I rok XP) Ha! No prosze. Obydwoje moi rodzice skonczyli wzornictwo przemyslowe w Poznaniu, gdzie im sie urodzilem i juz jako szkrab mieszkalem w akademiku whee Ja jestem po dziennikarce, a wlasciwie odmianie dziennikarstwa - kulturze medialnej. Ale tez fajnie bylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:48 am
cos mi sie dzieje niedobrego z postowaniem, toz to prawie na spamming zakrawa!!! Niedobry komputer, a fe!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:48 am
Akiko Tamashii Rynn the Vampire pijąca mleko jest ok, wykorzystam. Co do kartonu - on raczej nie jest standardowym wyposarzeniem kota razz ale koty lubia do kartonow wchodzic i potem je drapac , pozniej chca wyjsc a karton sie przewraca i poruja z pod kartonu sie wydostac blaugh ....sama mam koty... kotek myjacy sie.................kotek zaczepaijacy drugiego kotka........kotek trzymajacy w buzi rybke whee kotek ziewajacy, kotek biegnacy, kotek spacerujacy wink O.o Rac... no ciekawie xd wink dziennikarstwo...to nie dla mnie ^^" lubie zwiedzac nowe miejsca i o nowych rzeczach NIE zwiazanych z polityka dowiadywac sie...ale jest jeden maly szkopul zebym poszla na dziennikarstwo xd (kiedys bralam pod uwage, ale odrucilam pomysl) za slabo slysze -.- a moze masz stronke z projektami twoich rodzicow? zobaczylabym jakie projekty robili ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:50 am
*rozglada sie* ninja heja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:52 am
opcy *rozglada sie* ninja heja ! *tajniacki skok na opcego* witaj 4laugh *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:53 am
nyuu.......dobije do 1400g i uciekam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:53 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Rynn the Vampire pijąca mleko jest ok, wykorzystam. Co do kartonu - on raczej nie jest standardowym wyposarzeniem kota razz ale koty lubia do kartonow wchodzic i potem je drapac , pozniej chca wyjsc a karton sie przewraca i poruja z pod kartonu sie wydostac blaugh ....sama mam koty... kotek myjacy sie.................kotek zaczepaijacy drugiego kotka........kotek trzymajacy w buzi rybke whee kotek ziewajacy, kotek biegnacy, kotek spacerujacy wink O.o Rac... no ciekawie xd wink dziennikarstwo...to nie dla mnie ^^" lubie zwiedzac nowe miejsca i o nowych rzeczach NIE zwiazanych z polityka dowiadywac sie...ale jest jeden maly szkopul zebym poszla na dziennikarstwo xd (kiedys bralam pod uwage, ale odrucilam pomysl) za slabo slysze -.- a moze masz stronke z projektami twoich rodzicow? zobaczylabym jakie projekty robili ^^ Wiesz, je nie lubie polityki i nie zamierzam sie na tym opierac w przyszlej (jakze odleglej jeszcze) pracy. Dziennikarstwo nie tyczy sie tylko polityki, a zreszta, co ja bede jak dziecku tlumaczyl, przeciez chyba dobrze wiesz wink A co do projektow moich najwspanialszych rodzicow, to sam musze je najpierw znalezc, nigdy nie pamietam strony na ktorej leza. Watpie tez czy pokazuja jeszcze projekty ze studiow, raczej cos zwiazanego ze swoja aktualna praca - ojciec na komputerach robi strony i projekty znakow, a mama ostatnio wstawila swoje obrazy do nowej siedziby sadu w Sz-nie. Ale tego nie pokazuje bo to badziew na zamowienie. Poszukam tej strony teraz. Papa Rynn!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:55 am
opcy *rozglada sie* ninja heja ! hejah :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oki... nyo to pa wszystkim!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej! Znalazlem.
Ale propnuje umowe, ja bede pisal co to jest, a dopiero pozniej bedziesz ogladac, ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:59 am
racqel Hej! Znalazlem. Ale propnuje umowe, ja bede pisal co to jest, a dopiero pozniej bedziesz ogladac, ok? hm O.o oki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|