|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:23 am
racqel Akiko Tamashii mi chodzi o takie strony ja taka np: o sad To chyba ci niestety nie pomoge... Az tak sie nie zaglebialem, na to potrzeba troche czasu, ktorego brak... Karina > to nie jest dokladnie odpowiedz o jaka mi chodzilo! A ja juz skonczylem, tyle ze na razie licencjat. wiec o co ci chodzilo? xd blaugh sorki ale moj moozg pracuje na najwyzszych obrotach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:23 am
Rynn the Vampire raczej nie XDDD ale zobaczymy, może się znajdą jakieś zniżki ^^ heart Na razie muszę zrobić różne kolorki i dodać jeszcze kilka opcji...podrzućcie mi jakieś pomysły...np co kotek jeszcze może robić albo na jakiegoś innego zwierzaczka ^^ Kazdy zwierz, moze sie przewracac na mordeczke a do tego £ezka !!! Kotek moze popychac ten klebuszek lapka Piesek merdac ogonkiem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:24 am
Miss_Karina racqel Akiko Tamashii mi chodzi o takie strony ja taka np: o sad To chyba ci niestety nie pomoge... Az tak sie nie zaglebialem, na to potrzeba troche czasu, ktorego brak... Karina > to nie jest dokladnie odpowiedz o jaka mi chodzilo! A ja juz skonczylem, tyle ze na razie licencjat. wiec o co ci chodzilo? xd blaugh sorki ale moj moozg pracuje na najwyzszych obrotach xd CO studiujesz, a nie GDZIE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:29 am
Rynn the Vampire http://img.photobucket.com/albums/v420/sayokun/sklepik/kittysample.gif co o tym sądzicie? To przykład do naszego wspólnego sklepiku...tzn mnie i Saya... kozackieee ! heart a co do tego co moze zrobic to podrapac kogos smile cos o tym wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:29 am
racqel CO studiujesz, a nie GDZIE? nie musisz podkreslac XP na wzornictwie przemyslowym jestem, ucze sie projektowania przedmiotow codziennego uzytku (dopiero I rok XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:35 am
kicia z wełną zrobiona, teraz kotek drapiący ścianę. Jeszcze jakieś pomysły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:38 am
Rynn the Vampire kicia z wełną zrobiona, teraz kotek drapiący ścianę. Jeszcze jakieś pomysły? kicia prubujaca sie wydostac z pod kartonu =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:40 am
pijąca mleko jest ok, wykorzystam. Co do kartonu - on raczej nie jest standardowym wyposarzeniem kota razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:41 am
a co powiesz na kotke probujaca zlapac lapka muche lub malego motylka? tak mi przyszlo dogłowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:43 am
Rynn the Vampire pijąca mleko jest ok, wykorzystam. Co do kartonu - on raczej nie jest standardowym wyposarzeniem kota razz ale koty lubia do kartonow wchodzic i potem je drapac , pozniej chca wyjsc a karton sie przewraca i poruja z pod kartonu sie wydostac blaugh ....sama mam koty... kotek myjacy sie.................kotek zaczepaijacy drugiego kotka........kotek trzymajacy w buzi rybke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|