|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:08 am
Rynn the Vampire Cześć Rac,
I jak tam z moim wiekiem? :>>>
Proszę mnie natychmiast pochwalić, ojciec mi kazał ulepić bałwana to ulepiłam pingwina gonk heart Mysle o tym wciaz, ale mam juz pewne domysly... ninja O twoim pytaniu tez mysle Akiko, cierpliwosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:09 am
racqel Lethiel racqel Lethiel http://www.wychowawca.pl/miesiecznik/7-8_115-116/11.htm buehehehe... xd xd xd Aaaaaa! Za duzo tekstu, chcesz zabic te dyskusje ktora sie tutaj toczy?!?!? moze i dusho tekstu.. ale szybko sie czyta xd .. dawno czegos takiego nie widzialam xd Ueee To zart byl!!! lol.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:10 am
Lethiel "Czym w takim razie są pokemony? To dziwaczne, wręcz przerażające stworzenia. Pokemony zastępują zwierzęta: jedne są łagodne i przyjacielskie, do innych lepiej nie podchodzić zbyt blisko, gdyż mogą być agresywne, a jeszcze inne owładnięte są myślą o podboju świata i wyniszczeniu całego gatunku ludzkiego." xd xd xd brawo rynn .. jestesmy z ciebie doomni 3nodding whee *przytul* xd nio gratulacje Rynn whee xd moglam sie tego spodziewac xd negatywne podejscie do mangi i anime w tym txcie widze xd xd O.o rynn jakim wiekiem?o.o o co chodzi z tymi pytaniami do Rac'a ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:10 am
Rynn the Vampire Akiko Tamashii Akiko Tamashii czy zna kots stronki z rysuneczkami ladnymi...najlepiej zeby to byly autorstwa jakiegos japonczyka whee i nie chodzi mi tu o kogos baaardzo znanego (jak Kaori Yuki) tylko jakiegos fana :] MANGOWYMI plisssssssss smile masz kicia, tu masz galerii w trzy i trochę ; ) ]http://www.animeshrine.com/gallery.php?series=genshosugiyamaℑ=1o takie tez mi nie chodzi :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:11 am
Lethiel "Czym w takim razie są pokemony? To dziwaczne, wręcz przerażające stworzenia. Pokemony zastępują zwierzęta: jedne są łagodne i przyjacielskie, do innych lepiej nie podchodzić zbyt blisko, gdyż mogą być agresywne, a jeszcze inne owładnięte są myślą o podboju świata i wyniszczeniu całego gatunku ludzkiego." xd xd xd brawo rynn .. jestesmy z ciebie doomni 3nodding whee *przytul* xd Bwahahahah ... Ale co. Nieprawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:12 am
Kari, Rac ma zgadnąć mój wiek...nie mów mu ;>
Aki - ale tam masz dość dużo artystów którzy nie są zbyt znani...ale cóż, niczego innego nie mam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:13 am
Miss_Karina nio gratulacje Rynn whee xd moglam sie tego spodziewac xd negatywne podejscie do mangi i anime w tym txcie widze xd xd O.o rynn jakim wiekiem?o.o o co chodzi z tymi pytaniami do Rac'a ? biggrin Ha! Znalazlem. Obejrzalem. Wrocilem. Karina > spox, co studiujesz? Gotow do dalszej dyskusji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:14 am
zmykam obiadek robic wink jeszcze wrooce ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:15 am
Lethiel zmykam obiadek robic wink jeszcze wrooce ninja paa :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:17 am
Rynn the Vampire http://img.photobucket.com/albums/v420/sayokun/sklepik/kittysample.gif co o tym sądzicie? To przykład do naszego wspólnego sklepiku...tzn mnie i Saya... Ooooooooooo! A za darmo to go chyba nie da rady dostac co? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:18 am
racqel Miss_Karina nio gratulacje Rynn whee xd moglam sie tego spodziewac xd negatywne podejscie do mangi i anime w tym txcie widze xd xd O.o rynn jakim wiekiem?o.o o co chodzi z tymi pytaniami do Rac'a ? biggrin Ha! Znalazlem. Obejrzalem. Wrocilem. Karina > spox, co studiujesz? Gotow do dalszej dyskusji wink xd wink gratuluje wytrzymaloci xd studiuje na Akademii sztuk Pieknych ^^ a ty ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:18 am
mi chodzi o takie strony ja taka np: o sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:19 am
racqel Rynn the Vampire http://img.photobucket.com/albums/v420/sayokun/sklepik/kittysample.gif co o tym sądzicie? To przykład do naszego wspólnego sklepiku...tzn mnie i Saya... Ooooooooooo! A za darmo to go chyba nie da rady dostac co? crying raczej nie XDDD ale zobaczymy, może się znajdą jakieś zniżki ^^ heart Na razie muszę zrobić różne kolorki i dodać jeszcze kilka opcji...podrzućcie mi jakieś pomysły...np co kotek jeszcze może robić albo na jakiegoś innego zwierzaczka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:21 am
Akiko Tamashii mi chodzi o takie strony ja taka np: o sad To chyba ci niestety nie pomoge... Az tak sie nie zaglebialem, na to potrzeba troche czasu, ktorego brak... Karina > to nie jest dokladnie odpowiedz o jaka mi chodzilo! A ja juz skonczylem, tyle ze na razie licencjat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|