Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6985 6986 6987 6988 6989 6990 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:33 am

racqel
Miss_Karina
tak? cool ninja xd ja ostatnio NA SZCZESCIE nie zrobilamzadnych zdjatek xd wink koszmarnie wygladam jako studentka xd blaugh
A lepiej jako kto?
hmmm... jako kobita na wakacjach xd xd wink wtedy nie mam podkrazoych oczu, bladej skoory, i jakiejs dziwnej miny xd ...
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:34 am

Miss_Karina
racqel
Miss_Karina
tak? cool ninja xd ja ostatnio NA SZCZESCIE nie zrobilamzadnych zdjatek xd wink koszmarnie wygladam jako studentka xd blaugh
A lepiej jako kto?
hmmm... jako kobita na wakacjach xd xd wink wtedy nie mam podkrazoych oczu, bladej skoory, i jakiejs dziwnej miny xd ...
No, to pokaz te z wakacji.
blaugh blaugh blaugh

racqel

Miss_Karina

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:35 am

racqel
Miss_Karina
racqel
Miss_Karina
A lepiej jako kto?
blaugh blaugh blaugh
hmmm... nie mam na kompie xd ale za to jest [edit]jest fotka z disco w undergroundzie w topicu "Nasza Galeria" wink

sorry za pomyke XD to ze zmeczenia ^^"
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:37 am

Akiko Tamashii
czy zna kots stronki z rysuneczkami ladnymi...najlepiej zeby to byly autorstwa jakiegos japonczyka whee i nie chodzi mi tu o kogos baaardzo znanego (jak Kaori Yuki) tylko jakiegos fana :]

Hyung Tae Kim - ale to Koreanczyk, duzo designow postaci do gier komputerowych, niesamowity, jak dla mnie strasznie seksone kobitki rysuje.

http://www.hyung-taekim.org/

jak wszyscy zaczna przegladac ta strone to nie zostanie nikt zeby ze mna rozmawiac. gonk

Niech ktos zostanie!
Prosze...

racqel

racqel

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:39 am

Miss_Karina
racqel
Miss_Karina
racqel
Miss_Karina
A lepiej jako kto?
blaugh blaugh blaugh
hmmm... nie mam na kompie xd ale za to jest [edit]jest fotka z disco w undergroundzie w topicu "Nasza Galeria" wink

sorry za pomyke XD to ze zmeczenia ^^"
Zaraz cie sprawdze... whee
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:40 am

racqel
Akiko Tamashii
czy zna kots stronki z rysuneczkami ladnymi...najlepiej zeby to byly autorstwa jakiegos japonczyka whee i nie chodzi mi tu o kogos baaardzo znanego (jak Kaori Yuki) tylko jakiegos fana :]

Hyung Tae Kim - ale to Koreanczyk, duzo designow postaci do gier komputerowych, niesamowity, jak dla mnie strasznie seksone kobitki rysuje.

jak wszyscy zaczna przegladac ta strone to nie zostanie nikt zeby ze mna rozmawiac. gonk

Niech ktos zostanie!
Prosze...
eek xd juuuupi!! szukalam autora tych obrazkoow ale nie wiedzialam kto je rysuje xd

Miss_Karina

racqel

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:42 am

Miss_Karina
racqel
Akiko Tamashii

Niech ktos zostanie!
Prosze...
eek xd juuuupi!! szukalam autora tych obrazkoow ale nie wiedzialam kto je rysuje xd
Prosze bardzo, cal przyjemnosc po mojej stronie
redface
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:42 am

racqel
eek xd blaugh tylko sie nie przestrasz...

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:44 am

racqel
Miss_Karina
racqel
Akiko Tamashii

Niech ktos zostanie!
Prosze...
Prosze bardzo, cal przyjemnosc po mojej stronie
redface
dziekuje 4laugh whee
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:45 am

Miss_Karina
racqel
eek xd blaugh tylko sie nie przestrasz...
spoko, spoko
tylko musze znalezc...

racqel

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:45 am

racqel
Akiko Tamashii

Niech ktos zostanie!
Prosze...
emmm a cos nie z gier? takie mangowe normalne ^^'

zawsze chcialam sobie pograc w 'MangaCarta'. a tak animacja we flashu jest calkiem calkiem na tej stronie :]....czy ktos ma ta muzyczke?
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:49 am

idę, paps 3nodding

Jaswinder

Sparkly Hunter

racqel

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:50 am

Jaswinder
idę, paps 3nodding
do zobaczyska!
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:55 am

No. I wszyscy ogladaja sobie obrazki, albo zjeli sie soba, a ja tu sam zostalem.
sad

racqel

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:58 am

http://www.wychowawca.pl/miesiecznik/7-8_115-116/11.htm

buehehehe... xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6985 6986 6987 6988 6989 6990 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games