|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:17 am
racqel Akiko Tamashii Lethiel racqel Sluchacie teraz jakiejs muzyki? Jesli tak to czego? ninja ... Electric Light Orchestra ... ninja kuna gdzie ja to slyszalam? ninja Le jaki to rodzaj muzy? ninja taki chyba lekki soul? Hej! Karina, a cos konkretniej poza Gregorianami? Jasne ze FAJNA czapka, zrob taka na Gaie, to od razu kupie. xd soul eek ... chyba raczej nie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:17 am
fajne fotki Leti 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:18 am
Jaswinder racqel Sluchacie teraz jakiejs muzyki? Jesli tak to czego? ja słucham New Daya!!! teraz... *wbiega i skacze na środku dywanu* hejka 3nodding Hehej! Znowu sie przebralas? Co to New Day?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:19 am
racqel Ehhh, noo. Nie jest tak zle, no co ty. wink whee .. yay blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:20 am
racqel Akiko Tamashii Lethiel racqel Sluchacie teraz jakiejs muzyki? Jesli tak to czego? ninja ... Electric Light Orchestra ... ninja kuna gdzie ja to slyszalam? ninja Le jaki to rodzaj muzy? ninja taki chyba lekki soul? Hej! Karina, a cos konkretniej poza Gregorianami? Jasne ze FAJNA czapka, zrob taka na Gaie, to od razu kupie. xd hmm... trudno mi powiedziec whee słucham tylko to co mi sie spodoba wink wiec roznie bywa ale słucham m.in. Evanescence, Metallica... sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:22 am
racqel Akiko Tamashii Lethiel racqel Sluchacie teraz jakiejs muzyki? Jesli tak to czego? ninja ... Electric Light Orchestra ... ninja kuna gdzie ja to slyszalam? ninja Le jaki to rodzaj muzy? ninja taki chyba lekki soul? Hej! Karina, a cos konkretniej poza Gregorianami? Jasne ze FAJNA czapka, zrob taka na Gaie, to od razu kupie. xd hmm... trudno mi powiedziec whee słucham tylko to co mi sie spodoba wink wiec roznie bywa ale słucham m.in. Evanescence, Metallica... sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:23 am
ucichlo O.o .. lol... trzeba bylo tych zdjątek nie pokazywac xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:25 am
Lethiel ucichlo O.o .. lol... trzeba bylo tych zdjątek nie pokazywac xd xd xd xp no cos ty xd fajnie wyszłaś na tych zdjatkach xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:26 am
Miss_Karina Lethiel ucichlo O.o .. lol... trzeba bylo tych zdjątek nie pokazywac xd xd xd xp no cos ty xd fajnie wyszłaś na tych zdjatkach xd wink tja .. xp .. potwornie wychodze na zdjeciach.. te jakies w miare znosne byly.. reszta siem nie nadaje do pooblikowania ninja xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:29 am
Lethiel Miss_Karina Lethiel ucichlo O.o .. lol... trzeba bylo tych zdjątek nie pokazywac xd xd xd xp no cos ty xd fajnie wyszłaś na tych zdjatkach xd wink tja .. xp .. potwornie wychodze na zdjeciach.. te jakies w miare znosne byly.. reszta siem nie nadaje do pooblikowania ninja xp xd tak? cool ninja xd ja ostatnio NA SZCZESCIE nie zrobilamzadnych zdjatek xd wink koszmarnie wygladam jako studentka xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:31 am
Miss_Karina tak? cool ninja xd ja ostatnio NA SZCZESCIE nie zrobilamzadnych zdjatek xd wink koszmarnie wygladam jako studentka xd blaugh A lepiej jako kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:32 am
Miss_Karina tak? cool ninja xd ja ostatnio NA SZCZESCIE nie zrobilamzadnych zdjatek xd wink koszmarnie wygladam jako studentka xd blaugh A lepiej jako kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:33 am
czy zna kots stronki z rysuneczkami ladnymi...najlepiej zeby to byly autorstwa jakiegos japonczyka whee i nie chodzi mi tu o kogos baaardzo znanego (jak Kaori Yuki) tylko jakiegos fana :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:33 am
racqel Miss_Karina tak? cool ninja xd ja ostatnio NA SZCZESCIE nie zrobilamzadnych zdjatek xd wink koszmarnie wygladam jako studentka xd blaugh A lepiej jako kto? Uuuups eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|