|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:54 am
Akiko Tamashii racqel Sei chan  Dwa kompleciki na ktteraz zbieram 3nodding Ja widze tylko czerwone krzyzyki... Akiko > hej! wcale nie taki zly ten rysunek, nie skreslalbym go bez namyslu. twarz mi nie wyszla crying oj Akiś.. ładne !! *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii twarz mi nie wyszla crying No jak to? nie moze byc taki... lagodny, troche usmiechniety, z lekka koci? nie moze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Lethiel racqel Witam wszystkich! Co tam slychac w ten piekny i sloneczny dzien! (wreszcie pierwszy dzien od tygodnia kiedy nie pada) whee witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee fajne ciooszki wink 3nodding whee heh, dzieki. Karina > to ja bym tez herbate poprosil, mimo ze nie pada to i tak strasznie wieje tak, ze prawie mi glowe urwalo. eek hej Racquel!! whee sporki ze z opoznieniem ale obiad mialam 3nodding
Aki praca całkiem dobrze wyszla, ale...rzeczywiscie twarz do poprawki małej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:56 am
Miss_Karina racqel Lethiel racqel Witam wszystkich! Co tam slychac w ten piekny i sloneczny dzien! (wreszcie pierwszy dzien od tygodnia kiedy nie pada) whee witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee fajne ciooszki wink 3nodding whee heh, dzieki. Karina > to ja bym tez herbate poprosil, mimo ze nie pada to i tak strasznie wieje tak, ze prawie mi glowe urwalo. eek hej Racquel!! whee sporki ze z opoznieniem ale obiad mialam 3nodding
Aki praca całkiem dobrze wyszla, ale...rzeczywiscie twarz do poprawki małej wink nyuu... sad dzis juz nie bede nic rysowac.....no, chyba ze wieczorem bo ostatnio duzo rysowalam i teraz mi zle wszystko wychodzi - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:57 am
Akiko Tamashii nyuu... sad dzis juz nie bede nic rysowac.....no, chyba ze wieczorem bo ostatnio duzo rysowalam i teraz mi zle wszystko wychodzi - -' to odpocznij dzis,...zrob przerwe od rysowania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:59 am
Miss_Karina Akiko Tamashii nyuu... sad dzis juz nie bede nic rysowac.....no, chyba ze wieczorem bo ostatnio duzo rysowalam i teraz mi zle wszystko wychodzi - -' to odpocznij dzis,...zrob przerwe od rysowania wink nyuu, dzis bede sie uczyla na strawdzian z gegry @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:59 am
Miss_Karina hej Racquel!! whee sporki ze z opoznieniem ale obiad mialam 3nodding
Aki praca całkiem dobrze wyszla, ale...rzeczywiscie twarz do poprawki małej wink No moze i tak, ale ja w niej cos widze. Cos takiego... dzieciecego? * cichutko siorbiac popija herbatke grejpfrutowa z cukrem i cytryna * moj budyn czeka na mnie w domu. i stygnie (najlepszy budyn to zimny budyn! wink ) obiadu nie bedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:01 am
racqel Miss_Karina hej Racquel!! whee sporki ze z opoznieniem ale obiad mialam 3nodding
Aki praca całkiem dobrze wyszla, ale...rzeczywiscie twarz do poprawki małej wink No moze i tak, ale ja w niej cos widze. Cos takiego... dzieciecego? * cichutko siorbiac popija herbatke grejpfrutowa z cukrem i cytryna * moj budyn czeka na mnie w domu. i stygnie (najlepszy budyn to zimny budyn! wink ) obiadu nie bedzie. hmmmm.....ja chyba mam jeszcze taczuszke budyniu w domciu whee moze pozniej sobie zrobie? ^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|