|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:42 am
Raticiel Lethiel Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych ja tesh rybek za bardzio nie lubiu sweatdrop chyba ze palooszki rybne 3nodding .. bo one jakos inaczej smakooją 3nodding witaj 4laugh *przytuuuul* Nyom, paluszki rybne być mniam heart 3nodding 3nodding 3nodding a ości.. bleeeeee xp gonk xp tsheba siem 500 lat nad rybą namęczyc zeby wydloobac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:43 am
Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:45 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart heh xd ja uwielbiam slodycze, a szczegolnie wyroby Milka heart te to ubostwiam ^_^ (mam kumpla maniaka czekolady xd , potrafi w ciagu jednego dnia zjesc całą nutelle, kilka tabliczek czekolady i przy tym jest chudy jak patyk xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:46 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart staram się jak mogę być wegetarianką, ale u mnie w domu jest po prostu obowiązkowo mięcho... najbardziej z całego obiadu zawsze lubię kapustę kiszoną ( mniaaaaaaaam heart I love kapusta wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:46 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart heh xd ja uwielbiam slodycze, a szczegolnie wyroby Milka heart te to ubostwiam ^_^ (mam kumpla maniaka czekolady xd , potrafi w ciagu jednego dnia zjesc całą nutelle, kilka tabliczek czekolady i przy tym jest chudy jak patyk xd ) a jak tam jego zeby? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:48 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart heh xd ja uwielbiam slodycze, a szczegolnie wyroby Milka heart te to ubostwiam ^_^ (mam kumpla maniaka czekolady xd , potrafi w ciagu jednego dnia zjesc całą nutelle, kilka tabliczek czekolady i przy tym jest chudy jak patyk xd ) zazdroszczę takim ludziom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart ja uwielbiam warzywka whee whee whee salatki heart ... mmmm.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart ja uwielbiam warzywka whee whee whee salatki heart ... mmmm.... whee mniam sałateczkiiiii heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:50 am
Raticiel Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart staram się jak mogę być wegetarianką, ale u mnie w domu jest po prostu obowiązkowo mięcho... najbardziej z całego obiadu zawsze lubię kapustę kiszoną ( mniaaaaaaaam heart I love kapusta wink ) heh...ja nie lubie kapusty kisznonej xd bigosu tez nie lubie jesc...w ogoole gotowanych warzyw nie moge przrelknac xd Rati ja tesh zazdroszcze takim ludziom co duzo jedza nie sa grubi... heh... dzieku studiom schudlam 3 kilo, po raz pierwszy w zyciu schudłam xd xd Aki- nic...po prostu nic...rzadko do dentysty chodzi, bo ma jakies unikatowe zabki xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:50 am
okej na razie narka, musze się jeszcze pouczyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:51 am
Raticiel Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart heh xd ja uwielbiam slodycze, a szczegolnie wyroby Milka heart te to ubostwiam ^_^ (mam kumpla maniaka czekolady xd , potrafi w ciagu jednego dnia zjesc całą nutelle, kilka tabliczek czekolady i przy tym jest chudy jak patyk xd ) zazdroszczę takim ludziom... ja zazdroszcze faceta xd moj brat np je baaaaaardzo duzo a same kosci z niego sa XD ...ja tez tak chce! ^^ i nie mecza sie przez tydzien w miesiacu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:52 am
Raticiel okej na razie narka, musze się jeszcze pouczyć sweatdrop paaa! hejka Labudziak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:52 am
Raticiel Lethiel Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink a ja zadnych ryb nie lubie xp ....miesa tez malo jem , ja wole owoce ^___^ i slodycze heart ja uwielbiam warzywka whee whee whee salatki heart ... mmmm.... whee mniam sałateczkiiiii heart heart heart najlepiej takie z salaty lodowej whee albo grecka !! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|