|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:26 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina nio wszyscy zdamy examinki!!! whee wink .. lol.. i matoore !! xd xd xd *podskakooje* nyo tak...matura xd powiesz mi kiedy bedziecie pisac amtoore to bedziemy tsymac kciuki za was mocniutkoo!!! whee sweatdrop >hieh.. oki xd *zaglada jej przez ramie* cio rysoojesh ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:30 am
Lethiel Miss_Karina Lethiel Miss_Karina nio wszyscy zdamy examinki!!! whee wink .. lol.. i matoore !! xd xd xd *podskakooje* nyo tak...matura xd powiesz mi kiedy bedziecie pisac amtoore to bedziemy tsymac kciuki za was mocniutkoo!!! whee sweatdrop >hieh.. oki xd *zaglada jej przez ramie* cio rysoojesh ?? mushu poprawic i jutro oddac ostatecznie sweatdrop esh... czesc Wired
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:31 am
Miss_Karina Raticiel Miss_Karina Raticiel Miss_Karina Rati...skad masz sygnaturke? Kreska mi przypomina jakis komiks który niedawno widziałam, ale nie pamietam tytułu... z Megatokyo ( 3v1l l33t 3nodding ) aha xd no wreszcie koniec drukowania XP (robiłam portfolio z moimi pracami na rzeźbe i rysunek, na studia -.-") (>-.-)>" hehe, jak dobrze pie z tym kuzynem ( kto ostatni raz widziałam mając jakieś 10 lat xd ) to może jednak zaczną na ASP startować, mya heart whee bede tshymac kciuki!! xd i bądź twarda i miej megaoptymizm jak bedziesz miała examy 3nodding wink hehe dzięki za miłe słowa heart póki co zaś muszę się wziąć w garść z aktualnymi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:31 am
witaj wierdooś *przytuuuuuuul* whee *patrzy na obrazek kariny* O.o ... lol ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:33 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina nio wszyscy zdamy examinki!!! whee wink .. lol.. i matoore !! xd xd xd *podskakooje* nyo tak...matura xd powiesz mi kiedy bedziecie pisac amtoore to bedziemy tsymac kciuki za was mocniutkoo!!! whee sweatdrop > YEAH!!! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:34 am
Lethiel witaj wierdooś *przytuuuuuuul* whee *patrzy na obrazek kariny* O.o ... lol ... ^^" mam juz dosc rysunku technicznego sweatdrop crying ale zrobie dzis zeby miec z głowy sweatdrop a potem biore sie...za wypracowanie <(_-_)> heh XD fajne jest zycie studenta xd codziennie cos nowego sie dzieje XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj wierdooś *przytuuuuuuul* whee *patrzy na obrazek kariny* O.o ... lol ... helo , ulala rysunek techniczny , wiem co to za bol crying zawsze sie nauczycielka podstaw projektowania czepiała ze niechluje robimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:37 am
xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying
witam nowoprzybylych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:38 am
wired_Yuki Lethiel witaj wierdooś *przytuuuuuuul* whee *patrzy na obrazek kariny* O.o ... lol ... helo , ulala rysunek techniczny , wiem co to za bol crying zawsze sie nauczycielka podstaw projektowania czepiała ze niechluje robimy heh... XP a u nas facet czepia sie ze źle robimy, a to niedokładnie, a to braki są sweatdrop na szczęście jestem w miare dobra z rys technicznego i facet rzadko czego do mnie sie przyczepi a innych tak objezdza, ze nie wiem... sweatdrop ale mimo wszystko facet jest sympatyczny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:39 am
Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych Mya heart Ratiś lubić fileciki z rybek, nie lubić ryb z ośćmi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:40 am
Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych ja tesh rybek za bardzio nie lubiu sweatdrop chyba ze palooszki rybne 3nodding .. bo one jakos inaczej smakooją 3nodding witaj 4laugh *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:41 am
Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych o.o wspolczucia na szczescie u mnie w domu mało ryb jadamy a jesli cos to tylko starzy zjadaja ja co innego jesm sweatdrop ja wole sledzie ^.^ albo fileciki, albo cos z ryb BEZ osci... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:42 am
Lethiel Akiko Tamashii xp bleee nie przepadam za rybami....a mialam filety rybne gonk ...moje kubi smakowe cierpia crying witam nowoprzybylych ja tesh rybek za bardzio nie lubiu sweatdrop chyba ze palooszki rybne 3nodding .. bo one jakos inaczej smakooją 3nodding witaj 4laugh *przytuuuul* Nyom, paluszki rybne być mniam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|