|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:06 am
Raticiel Miss_Karina Rati...skad masz sygnaturke? Kreska mi przypomina jakis komiks który niedawno widziałam, ale nie pamietam tytułu... z Megatokyo ( 3v1l l33t 3nodding ) aha xd no wreszcie koniec drukowania XP (robiłam portfolio z moimi pracami na rzeźbe i rysunek, na studia -.-") (>-.-)>"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:15 am
*przytuuuuuuuuul* whee whee whee jakiś fajny hoomorek dzisiaj mam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:16 am
mraaaaa 4laugh *przytuuuuuul* witaj karinko whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:17 am
Lethiel *przytuuuuuuuuul* whee whee whee jakiś fajny hoomorek dzisiaj mam whee hehe, mi się humorek poprawił trochę ale wstałam mocno podłamana... teraz jest już lepiej, zwisają mi te examy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:20 am
Raticiel Lethiel *przytuuuuuuuuul* whee whee whee jakiś fajny hoomorek dzisiaj mam whee hehe, mi się humorek poprawił trochę ale wstałam mocno podłamana... teraz jest już lepiej, zwisają mi te examy whee Rati mi tesh zwisaja te cholerne examy i ta sesja z ćwiczen na studiach XP crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:20 am
Raticiel Lethiel *przytuuuuuuuuul* whee whee whee jakiś fajny hoomorek dzisiaj mam whee hehe, mi się humorek poprawił trochę ale wstałam mocno podłamana... teraz jest już lepiej, zwisają mi te examy whee examiny O.o ... lol.. oczywiscie !! czym tu siem przejmowac blaugh napewno zdash !! whee 3nodding *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:22 am
Lethiel Raticiel Lethiel *przytuuuuuuuuul* whee whee whee jakiś fajny hoomorek dzisiaj mam whee hehe, mi się humorek poprawił trochę ale wstałam mocno podłamana... teraz jest już lepiej, zwisają mi te examy whee examiny O.o ... lol.. oczywiscie !! czym tu siem przejmowac blaugh napewno zdash !! whee 3nodding *przytuuuuuul* nio wszyscy zdamy examinki!!! whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:23 am
Miss_Karina nio wszyscy zdamy examinki!!! whee wink .. lol.. i matoore !! xd xd xd *podskakooje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:25 am
Lethiel Miss_Karina nio wszyscy zdamy examinki!!! whee wink .. lol.. i matoore !! xd xd xd *podskakooje* nyo tak...matura xd powiesz mi kiedy bedziecie pisac amtoore to bedziemy tsymac kciuki za was mocniutkoo!!! whee sweatdrop >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|