|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:27 am
to ja spadam..jeszcze wpadne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:30 am
Labudziak to ja spadam..jeszcze wpadne smile pay pay :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:35 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Labudziak Akiko Tamashii Labudziak blaugh blaugh Kiedy?, to ty za darmo robi?a?... to bylo kiedys blaugh ah.. teraz, to wszyscy kase chc? stare lol whee potwierdzam ze aki kiedys robila za darmo sigi i nadal je mam whee i mozna przesledzic rozwoj stylu Aki wink zmienial sie strasznie xd (na dobre whee ) gdybym miala wiecej czasu wolnego to bym porysowala sigi i avki, ale... crying ni moge, moze w ferie nadrobie czas, o ile bedzie mi sie chciało rysowac blaugh whee Rati- powodzenia whee whee whee whee milo slyszec ze lepiej rysuje whee i bede jeszcze lepiej! wink nmzc wink whee papa łobuziaku blaugh jakos malo ludu dzis jest cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:42 am
Kari.... chcesz SDczka czy zwyklego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:43 am
Akiko Tamashii Kari.... chcesz SDczka czy zwyklego? hm.... zwykłego biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:44 am
a właściwie o czym gadacie sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:46 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Kari.... chcesz SDczka czy zwyklego? hm.... zwykłego biggrin wink oki.....ale wiesz ile bedziesz placic wink ale sie postaram zrobic takiego sliczniutkiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:49 am
Raticiel a właściwie o czym gadacie sweatdrop ? jak narazie o niczym konkretnym ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:57 am
Rati...skad masz sygnaturke? Kreska mi przypomina jakis komiks który niedawno widziałam, ale nie pamietam tytułu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:59 am
Miss_Karina Rati...skad masz sygnaturke? Kreska mi przypomina jakis komiks który niedawno widziałam, ale nie pamietam tytułu... z Megatokyo ( 3v1l l33t 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|